Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.01.2015г. събота в 20:42
мнение от
отношение клиент
в град София

клиент съм на пикадили от много години най-често посещавам магазинът им в мол сердика и там попаднах на управителят на магазина Тихомир Димитров незнам кой е назначил този човек, но искъм да ви кажа ,че е пълен безхаберник от нищо няма представа добре че персоналът поне е запознат с повечето неща

написано 26.11.2014г. четвъртък в 23:34
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Кораб Планина София Пикадили

Управителката Марияна не знае и не може да стои на каса, изобщо много зле са нещата в този магазин, а управителката е некадърна и не става за нищо. Надявам се ръководството от фирмата да поразбута управителите защото нещо не ги бива. Магазина е с намръщени касиери и обслужващ магазин и трябва да си зададете въпроса защо, нямат никакви умения и стимул за работа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.11.2014г. четвъртък в 16:28
мнение от
отношение настоящ служител

Някой за Ринг мол?

написано 18.10.2014г. неделя в 15:21
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Младост 1 до пазара

Аз съм бивша касиерка, работих едно време в Пикадили Младост 1 София при управителка Евгения Великова. Караше касиерките да плащат за щяло и не щяло бракове и липси, заддържаше ни след работно време да лепим преводи и прочие. Зам. управителите специално Адил Бозов и Къци бяха само за украса, като имаше опашки от клиенти нито на каса стояха нито помагаха в зареждането. Носеха ризка тип униформа, ядяха и говореха по сужебния телефон и управителката не им даваше нищо друго да правят. Магазина беше денонощен, нощно време до сутринта преброяваха за час парите, отчитаха касите  и после или спят или учеха за изпити..милите зам.управители, които бяха студенти и Жени ги жалеше. Положението беше много зле, а регионалната мениджърка Милена Спасова хич не се интересуваше от този проблем. Персонала се сменяше всеки месец - по 10 момчета ом и по 6-7 нови касиерки, идваха за ден два и напускаха. Почивните дни също ме викаха на работа, графика го променяха всеки ден. Веднъж вдигнах скандал на управителката и и казах и зам.управителите да стоят на каса, а тя ми отговори - "Ако излезнат на минус ти ще им платиш минуса". Кръгла 0 беше, единственото беше, че работата беше в най-оборотното дейли наред с Дондуков Пикадили. Сцепвахме се от работа за някакви 460лв. Тотална подигравка беше Пикадили преди и Пикадили може би и сега! Успех на всички балъци и най-вече на такива управители, които нищо не работеха. Даже и стока не приемаха, караха ом да приема стока, те стояха на един стол и гледаха на камерите, чудеха се как да се заяждат с хората от офиса пишейки мейли до тях. Пълна пародия беше всичко, радвам се, че си намерих по-хубава и по-платена работа отколкото да работя за Пикадили! Да не говорим, че отпуски винаги трудно се даваха даже не съм и ползвала! Отношението беше отвратително, склада беше малък всичко е оценка под 0 давам -5. Нещастници!Некадърни управители!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.10.2014г. петък в 19:28
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

на 8 часа ли се работи  в тези малки обекти на "Пикадили"извънредно карат ли по колко часа на ден и всеки ден ли е така а в почивните дни викат ли и по колко часа и колко често Моля отговорете на това и др по долу по възможност до утре на обяд до 12 часа да знам да приемам ли или да се отказвам ако е лошо и тежко

написано 16.10.2014г. петък в 19:22
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

И на 8 часали се работи в тези малки обекти в"Пикадили" задържат ли и по колко часа и извънредно на ден и викат ли в почивните дни и колко често и по колко часа ако някой може бързо да ми отговори до утре до 12.00 на обяд ще съм му много благодарна.

написано 16.10.2014г. петък в 18:15
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Ще започвам работа в по малък обект на "Пикадили" в София не разбрах колко чисто се взима плюс отделно ваучерите в такива обекти ако някой знае или е работил на такова място от веригата всичко и навреме ли се изплаща и редовно ваучерите редовно ли се дават.Предварително благодаря за вниманието но утре ме викат на второ интервю днес ми бе първото в централата ще бъда благодарна ако някой ми отговори бързо до утре до 12.00 часа след това отивам на интервюто дано някой прочете това скоро и ми отговори.

написано 24.09.2014г. четвъртък в 20:56
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Защо толкова се интересувате от тази ''лачена'' дама?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.09.2014г. в 22:19
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Търговски
в град София

На Пикадили Орион работи една лачена руса дама на възраст около 45.Каква е?От къде е?

Показани мнения 1 - 10 от общо 723 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88326 мнения за 7764 фирми!