Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 14.08.2014г. петък в 12:09
мнение от
отношение -- няма данни --

В Пикадили, а и във всички подобни магазини е пълно със селски комплексари, сложени за управители, мениджъри и т.н. Така,че тук не очаквайте по-различно отношение, от който и да е подобен магазин. Е, имате шанс някой ден вие да станете управител и да мачкате хлебарките под вас, но ще ви трябват доста нерви,за да стигнете до там.Положително нещо е,че магазина поема транспорта ти ( като карта за градския транспорт например ). Заплатите са малки, естествено, но и това не е нещо различно от другите магаини. Както някой отдолу спомена, понякога те пращат да помагаш за отваряне на нов магазин и прекарваш там по 15-16 часа в хамалщина.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 14:21
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София

Вече никои не иска да работи в Пикадили и да слуша лъжи от човешки ресурси. Зареждате цял магазин, прием на стока пак от вас. На 12 часа никаква почивка, че и оставаш по още 1 ч отгоре заради многото работа. Когато споделиш с човешки ресурси, че не ползваш почивка чуваш думите "ми напусни, колко много хора чакат на твоето място". Скъпи приятели, за 420 лв обслужващ магазин сами си преценете. В малкия дейли магазин трябва да сменяте и касиерката на каса, управителите са с униформи нищо не правят и въздишат колко им е тежко. Ако дадена стока изтече си я купувате, нали се сещате колко са скъпи нещата в пикадили и какви пари ще вземете ако плащате брак? Успех на всички балъци, от село съм дошъл, но домати с колците няма да ям в София! Не може до тоалетна да отидеш, ядеш по 10 минути и им работиш по 13-14 часа. Склада е малък трябва стоката да се разчисти до следващия ден, а тя е толкова много..по 50 фирми всекидневно карат стока...и ако не ти достигнат часове няма 2 на 2 има 3 на 1 ахахахах за 400лв мерсиии

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.08.2014г. неделя в 16:44
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Една моя позната е много доволна от Пикадили ,Като по4на в магазина си нае собствен апартамет и плаща 2 кредита ,работи в магазина Гео Милев.Кака Лили е много доволна работи само по 8 4аса и на 8 4ас се е вкашти.Каза 4е може даси по4ива когато си иска.Тя най-работливата касерка Лили Димитрова.ЗА6 мсеца са оправи.Откакто дойде от смолен е много доволна.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.07.2014г. сряда в 22:01
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Има две интервюта - едно в централата и едно в магазина, за който сте избран, за да се доуточнят условията с управителя на конкретния магазин.


Това не е съобщено в обявата за работа. Някои хора (кандидати за работа) нямат привилегията да си губят времето, както някои от HR отдела на пикадили. Успех на кандидатстващите.

написано 28.05.2014г. четвъртък в 14:01
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Сердика Център
в град София

В Пикадили - Сердика център персонала е ужасен! Повече там няма да пазарувам. Има една касиерка,която е много надменна,намръщена и винаги гледа все едно някой и е влязъл в къщата,също така никога не връща на клиентите жълтите стотинки от рестото,дори и белите понякога.Лично на мен това ми се е случвало всеки път,когато съм плащал на нейната каса.По принцип не съм конфликтен човек,но последния път попитах защо рестото ми е по-малко с 50 стотинки и тази въпросната касиерка - Наталия Сотирова,ми обясни,че нямала стотинки и затова не ми е върнала.Смятам,че това е изключително некоректно към клиентите.Аз работя в този мол и ходя магазина да си вземам обяд в почивката,но обслужването е под всякаква критика. На топлата витрина трябва да се чака по 1 час някой да ти обърне внимание,защото дори и да те видят че чакаш,просто те подминават,а когато някой реши да те обслужи,си изкарва отвратителното настроение върху теб. Също така и цените в магазина не отговарят на тези,които излизат на касите. Ужасен магазин и постоянно има опашки,защото касиерките са бавни и въобще не знаят за какво става въпрос. На информация пък са сложили някакви чудовища,които да те е страх да ги попиташ нещо и все не им работи принтера или компютъра,или пък са в обедна почивка.Ако случайно пък те обслужи някой там,трябва да чакаш минимум 20 минути,защото не знаят как се работи с изи пей.... нямам думи. Изобщо няма да слизам в този магазин вече.

написано 12.05.2014г. вторник в 14:17
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА ''ОПЕРАТОР ВЪВЕЖДАНЕ НА ДАННИ'' ЗА ГР. СОФИЯ? РАБ. ВРЕМЕ,ЗАПЛАТА?

администраторът каза:
Моля, спазвайте Правилата за писане на мнения!
написано 11.04.2014г. събота в 18:58
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел deili sofiq
в град София

Здравейте работя в тази фирма от 1 година и съм доволна за нищо не са ме излъгали . Точни и коректни са със парите .И атмосферата в магазина е приятна.


Не се влияте от негативни мнения..

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.04.2014г. вторник в 14:30
отношение настоящ служител
в град София

!!!Стачката e вид протест и форма на обществено недоволство и натиск от страна на различни обществени групи, най-често наемни работници, най-често върху работодателя, за постигане на различни цели, най-често свързани с условията и заплащането на труда. Тя е сред формите на организиран от синдикатите протест.!!!


 


 Ти си работник или служител, човек на физическия или на умствения труд, за който получаваш възнаграждение от своя работодател.


 Но преди всичко - ти си гражданин на Република България - държава, която с основния си закон - Конституцията, ти гарантира както правото на труд така и правото на сдружаване за защита на своите интереси в областта на труда и социалното осигуряване.


Основните синдикални права по смисъла на Конвенциите на МОТ са :


  Право на всички наемни работници, без никакви изключения и без каквато и да е разлика да образуват организации по свой избор, както и да се присъединяват към тези организации.


 Организациите на трудещите се имат право да изработват своите устави и правилници, да избират свободно своите представители, да организират управлението и дейностите си и да съставят свои програми за действие, без каквато и да е намеса от страна на държавните власт


 Организациите на трудещите си не могат да бъдат разпускани или дейността им спирана по административен ред.


 Право на профсъюзните организации на помещения, където да осъществяват дейността си, както и неприкосновеност на кореспонденцията и телефонните разговори.


  Защита срещу дискриминационни действия при наемането на профсъюзни членове на работа.


 Защита на профсъюзите срещу всякакви действия на вмешателство от страна на работодателите.


  Право на организациите на трудещите се да водят доброволни колективни преговори за сключване на колективни трудови договори с цел уреждане на условията на труд.


 Право на профсъюзите да осъществяват своята дейност в предприятията и на работните места


 Право на трудещите се и техните организации на стачни действия за защита на икономическите и социални интереси на работниците.


 и т.н


 това е  само част от ,  синдикалните права като неотменна част от правата на човека.


 


 


 

написано 06.04.2014г. в 21:23
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Молл Пловдив
в град Пловдив

Новите собственици елате и вижте каква пародия е в Молл Пловдив , няма персонал а искат работата да им върви , колеги напускат ,ниски заплати , конкурентни фирми дават по 500 600 лева заплата  , ние с мизерните 400 лева ... , изнервяща обстановка , постоянно ти се казва давай давай давай , един човек работи за трима ... , жалко много жалко !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 711 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83910 мнения за 7323 фирми!