Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 14.09.2014г. в 08:48
мнение от
отношение -- няма данни --

Ми ако взимаш заплата 250 лв както бях аз, 22 лв за карта са ти като манна небесна. :D

написано 25.08.2014г. вторник в 13:19
мнение от
отношение бивш служител

Михо, приятел какви глупости пишеш " Положително нещо е,че магазина поема транспорта ти ( като карта за градския транспорт например )." Хубаво е да уточниш че предлагат карта за градски, но само за една линия..и тази карта е 22 лв на месец, смятайте каква привилегия ви дава пикадили..или бонус 7лв за нова година ахахахахах смяяяххх

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.08.2014г. сряда в 23:38
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел София - Мол София
в град София

Преди години бях редовен клиент в Пикадили - Мол София *Ал. Стамболийски* .


Стоял съм на щандове по 40-50 минути докато си избера какво да ям, винаги са ме изчаквали, даже сме си говорили с персонала и НИКОЙ не ми е правил проблем! Готовата храна във витрините ВИНАГИ е била чудесна! Персонала беше много приятелски настроен и много бързо се сприятелихме! 


 


Нооооооооооооооо... Наскоро бях в България и реших да мина и да опитам пак чудесните неща, които предлагат. На витрините вече нямаше 7-8 жени, както преди, а бяха само 2, надвечер, когато магазина беше ПЪЛЕН. От витрината със захарните изделия ми дадоха натрошена торта - на зърна направо! 


На касата видях единствената жена, която я знам от преди - заговорихме се и тя каза, че всички други са напуснали, защото са съкратили много персонал и работата им идва в повече, а заплащането - все едно и също. 


 


Много съм разочарован, че са развалили приятния магазин, който е запечатан в спомените ми.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.08.2014г. петък в 12:09
мнение от
отношение -- няма данни --

В Пикадили, а и във всички подобни магазини е пълно със селски комплексари, сложени за управители, мениджъри и т.н. Така,че тук не очаквайте по-различно отношение, от който и да е подобен магазин. Е, имате шанс някой ден вие да станете управител и да мачкате хлебарките под вас, но ще ви трябват доста нерви,за да стигнете до там.Положително нещо е,че магазина поема транспорта ти ( като карта за градския транспорт например ). Заплатите са малки, естествено, но и това не е нещо различно от другите магаини. Както някой отдолу спомена, понякога те пращат да помагаш за отваряне на нов магазин и прекарваш там по 15-16 часа в хамалщина.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 14:21
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София

Вече никои не иска да работи в Пикадили и да слуша лъжи от човешки ресурси. Зареждате цял магазин, прием на стока пак от вас. На 12 часа никаква почивка, че и оставаш по още 1 ч отгоре заради многото работа. Когато споделиш с човешки ресурси, че не ползваш почивка чуваш думите "ми напусни, колко много хора чакат на твоето място". Скъпи приятели, за 420 лв обслужващ магазин сами си преценете. В малкия дейли магазин трябва да сменяте и касиерката на каса, управителите са с униформи нищо не правят и въздишат колко им е тежко. Ако дадена стока изтече си я купувате, нали се сещате колко са скъпи нещата в пикадили и какви пари ще вземете ако плащате брак? Успех на всички балъци, от село съм дошъл, но домати с колците няма да ям в София! Не може до тоалетна да отидеш, ядеш по 10 минути и им работиш по 13-14 часа. Склада е малък трябва стоката да се разчисти до следващия ден, а тя е толкова много..по 50 фирми всекидневно карат стока...и ако не ти достигнат часове няма 2 на 2 има 3 на 1 ахахахах за 400лв мерсиии

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.08.2014г. неделя в 16:44
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Една моя позната е много доволна от Пикадили ,Като по4на в магазина си нае собствен апартамет и плаща 2 кредита ,работи в магазина Гео Милев.Кака Лили е много доволна работи само по 8 4аса и на 8 4ас се е вкашти.Каза 4е може даси по4ива когато си иска.Тя най-работливата касерка Лили Димитрова.ЗА6 мсеца са оправи.Откакто дойде от смолен е много доволна.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.07.2014г. сряда в 22:01
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Има две интервюта - едно в централата и едно в магазина, за който сте избран, за да се доуточнят условията с управителя на конкретния магазин.


Това не е съобщено в обявата за работа. Някои хора (кандидати за работа) нямат привилегията да си губят времето, както някои от HR отдела на пикадили. Успех на кандидатстващите.

написано 28.05.2014г. четвъртък в 14:01
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Сердика Център
в град София

В Пикадили - Сердика център персонала е ужасен! Повече там няма да пазарувам. Има една касиерка,която е много надменна,намръщена и винаги гледа все едно някой и е влязъл в къщата,също така никога не връща на клиентите жълтите стотинки от рестото,дори и белите понякога.Лично на мен това ми се е случвало всеки път,когато съм плащал на нейната каса.По принцип не съм конфликтен човек,но последния път попитах защо рестото ми е по-малко с 50 стотинки и тази въпросната касиерка - Наталия Сотирова,ми обясни,че нямала стотинки и затова не ми е върнала.Смятам,че това е изключително некоректно към клиентите.Аз работя в този мол и ходя магазина да си вземам обяд в почивката,но обслужването е под всякаква критика. На топлата витрина трябва да се чака по 1 час някой да ти обърне внимание,защото дори и да те видят че чакаш,просто те подминават,а когато някой реши да те обслужи,си изкарва отвратителното настроение върху теб. Също така и цените в магазина не отговарят на тези,които излизат на касите. Ужасен магазин и постоянно има опашки,защото касиерките са бавни и въобще не знаят за какво става въпрос. На информация пък са сложили някакви чудовища,които да те е страх да ги попиташ нещо и все не им работи принтера или компютъра,или пък са в обедна почивка.Ако случайно пък те обслужи някой там,трябва да чакаш минимум 20 минути,защото не знаят как се работи с изи пей.... нямам думи. Изобщо няма да слизам в този магазин вече.

написано 12.05.2014г. вторник в 14:17
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА ''ОПЕРАТОР ВЪВЕЖДАНЕ НА ДАННИ'' ЗА ГР. СОФИЯ? РАБ. ВРЕМЕ,ЗАПЛАТА?

администраторът каза:
Моля, спазвайте Правилата за писане на мнения!
Показани мнения 1 - 10 от общо 714 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84857 мнения за 7394 фирми!