Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.05.2014г. четвъртък в 14:01
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Сердика Център
в град София

В Пикадили - Сердика център персонала е ужасен! Повече там няма да пазарувам. Има една касиерка,която е много надменна,намръщена и винаги гледа все едно някой и е влязъл в къщата,също така никога не връща на клиентите жълтите стотинки от рестото,дори и белите понякога.Лично на мен това ми се е случвало всеки път,когато съм плащал на нейната каса.По принцип не съм конфликтен човек,но последния път попитах защо рестото ми е по-малко с 50 стотинки и тази въпросната касиерка - Наталия Сотирова,ми обясни,че нямала стотинки и затова не ми е върнала.Смятам,че това е изключително некоректно към клиентите.Аз работя в този мол и ходя магазина да си вземам обяд в почивката,но обслужването е под всякаква критика. На топлата витрина трябва да се чака по 1 час някой да ти обърне внимание,защото дори и да те видят че чакаш,просто те подминават,а когато някой реши да те обслужи,си изкарва отвратителното настроение върху теб. Също така и цените в магазина не отговарят на тези,които излизат на касите. Ужасен магазин и постоянно има опашки,защото касиерките са бавни и въобще не знаят за какво става въпрос. На информация пък са сложили някакви чудовища,които да те е страх да ги попиташ нещо и все не им работи принтера или компютъра,или пък са в обедна почивка.Ако случайно пък те обслужи някой там,трябва да чакаш минимум 20 минути,защото не знаят как се работи с изи пей.... нямам думи. Изобщо няма да слизам в този магазин вече.

написано 12.05.2014г. вторник в 14:17
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА ''ОПЕРАТОР ВЪВЕЖДАНЕ НА ДАННИ'' ЗА ГР. СОФИЯ? РАБ. ВРЕМЕ,ЗАПЛАТА?

администраторът каза:
Моля, спазвайте Правилата за писане на мнения!
написано 11.04.2014г. събота в 18:58
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел deili sofiq
в град София

Здравейте работя в тази фирма от 1 година и съм доволна за нищо не са ме излъгали . Точни и коректни са със парите .И атмосферата в магазина е приятна.


Не се влияте от негативни мнения..

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.04.2014г. вторник в 14:30
отношение настоящ служител
в град София

!!!Стачката e вид протест и форма на обществено недоволство и натиск от страна на различни обществени групи, най-често наемни работници, най-често върху работодателя, за постигане на различни цели, най-често свързани с условията и заплащането на труда. Тя е сред формите на организиран от синдикатите протест.!!!


 


 Ти си работник или служител, човек на физическия или на умствения труд, за който получаваш възнаграждение от своя работодател.


 Но преди всичко - ти си гражданин на Република България - държава, която с основния си закон - Конституцията, ти гарантира както правото на труд така и правото на сдружаване за защита на своите интереси в областта на труда и социалното осигуряване.


Основните синдикални права по смисъла на Конвенциите на МОТ са :


  Право на всички наемни работници, без никакви изключения и без каквато и да е разлика да образуват организации по свой избор, както и да се присъединяват към тези организации.


 Организациите на трудещите се имат право да изработват своите устави и правилници, да избират свободно своите представители, да организират управлението и дейностите си и да съставят свои програми за действие, без каквато и да е намеса от страна на държавните власт


 Организациите на трудещите си не могат да бъдат разпускани или дейността им спирана по административен ред.


 Право на профсъюзните организации на помещения, където да осъществяват дейността си, както и неприкосновеност на кореспонденцията и телефонните разговори.


  Защита срещу дискриминационни действия при наемането на профсъюзни членове на работа.


 Защита на профсъюзите срещу всякакви действия на вмешателство от страна на работодателите.


  Право на организациите на трудещите се да водят доброволни колективни преговори за сключване на колективни трудови договори с цел уреждане на условията на труд.


 Право на профсъюзите да осъществяват своята дейност в предприятията и на работните места


 Право на трудещите се и техните организации на стачни действия за защита на икономическите и социални интереси на работниците.


 и т.н


 това е  само част от ,  синдикалните права като неотменна част от правата на човека.


 


 


 

написано 06.04.2014г. в 21:23
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Молл Пловдив
в град Пловдив

Новите собственици елате и вижте каква пародия е в Молл Пловдив , няма персонал а искат работата да им върви , колеги напускат ,ниски заплати , конкурентни фирми дават по 500 600 лева заплата  , ние с мизерните 400 лева ... , изнервяща обстановка , постоянно ти се казва давай давай давай , един човек работи за трима ... , жалко много жалко !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.03.2014г. събота в 12:36
мнение от
отношение -- няма данни --

Държат се с персонала като с роби и очакват някой да ги уважава после. Е няма как да стане! Всички негативни мнения са истина. Който е решил да работи в тази скапана фирма е луд.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.03.2014г. сряда в 19:35
мнение от
отношение настоящ служител
в град Видин

Напълно съм съгласна и подържам негативните мнения относно управлението на тази ненормална фирма!!! И не че се скътавам или не си върша работата напротив точно обратното и това важи не само за мен ,а за поне 70% от персонала ,които си скъсват гъзовете от работа и правят всичко възможно и по силите им ,за да "изплува" фирмата ....която по думите на управлението е много зле , и пари за повишаване на заплати няма независимо че вършиш работа за трима(поне), а същевременно се пръскат пари за реклама,награди от по 1000 лева за клиенти,скъпи рекламни материали, безсмислени командировки и обучения (донякъде)и на всичкото отгоре от лоялност , уважение ,загриженост ,почтенност  към персонала си решават служител на месеца да бъде на два месеца а не всеки месец както беше...:),а всъщност защо изобщо не го премахнат...така съвсем персонала ще се превърне в главен спонсор на Пикадили и компания ! Незнам думите са малко за да изразя безкрайното си възмущение и огорчение от всичко случващо се  ......

написано 16.03.2014г. в 14:26
мнение от
отношение бивш служител
в град Аврен

Сега ще ви разкажа как накратко пикадили прецаква служителите си. Работих за тях близо 2 години. Почти никаква отпуска не бях ползвал и имах 24 дни отпуска, вечно искам да излезна и дори и лятото ми казваха, че имало много работа и не може да излезна. За сметка на това касиери и управители излизаха отпуска и работих като ненормален и заради тях в кварталното дейли магазинче. Казаха ми, че ако реша да напусна отпуската ми ще да се изплати, едва ли не напускай кои те спира..и реших да напусна защото си скапах здравето. Прецакаха ме защото ме пишеха 2 на 2, а когато бях ом, но аз реално ходех 3 на 1 и 3ят ден бях касиер или приемчик защото някои беше в отпуска и да замествам..оказа се, че 3 тите дни не са ми ги писали защото според управителката и аз съм щял да излезна отпуска и за това пък колеги щели да ме заместват и на тях нямало да се плаща..та за 3 месеца по 3 на 1 ме прецакаха с някакви си 120 часа, но здраве да е сами си направете сметката колко коректна фирма..Напускам аз и си взимам фиша където гледам заплата 510лв и около още 400 отпуска за 24 дни..заплатата ми става 910лв и от там някакви удръжки ми начислили 400лв и чиста сума за получаване 680лв и стотинки...стана ми много съмнително, не стига, че толкова много дни отпуска ами и всичко в данъци..пуснах жалба в инспекцията по труда, а те ми отговориха едва ли не да съм бил благодарен, че все пак са ми изплатили отпуската защото по закон от предишни години не трябвало да се изплаща, ако не си си я ползвал..е това е от мен, това което исках да ви кажа е, че едва ли не отпуската ми отиде в данъци и накрая нищо не се взима освен някаква заплата...просто тотална подигравка, в другите вериги има персонал и поне се ползва отпуска, а тук от умрял писмо...НЕКОРЕКТНА ФИРМА!!!!

написано 06.03.2014г. петък в 00:32
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

това което пишете са пълни глупости,работя в пикадили от 2011


1.никой не ме е карал да оставам след работно време за да си свърша работата когато не се скатаваш всичко си е наред. минала съм през 4 магазина и никога не съм имала проблем нито като касиер нито като заместник


2.никой не ни кара да мачкаме персонала това си е до човек


3.мисля че всички си виждат даговорите преди да ги подпишат и знаят за какви пари ще работят както и не ви карат на сила да ги подписвате  ииии 4. аз също съм пушач и не съм очаквала да ми направат заслон до магазина да си пуша на спокойствие!!! Ест че има негативи но не мисля че е толкова лошо колкото го изкарвате иии да има много работа но не повече или по-малко от другите вериги а на който не му се работи може да си седи в тях и да разчита да му падне от горе!!!


Аз съм доволна от фирмата даде ми развитие,неща за напред но и взе много нерви и време.


 


 


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 707 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83346 мнения за 7274 фирми!