Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.11.2008г. петък в 13:04
мнение от
отношение бивш служител
в град София
Много точно казано!
Не си губете времето там, само ще си скъсате нервите!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.07.2008г. петък в 20:23
мнение от
отношение -- няма данни --

Дали ще може някой да даде ясен отговор на въпроса:Каква може да е цената на заблудения от едно "псевдо-градско първеню" като г-жа Рачева? До кога можещите и знаещите ще вярват,че експертите с фалшиви дипломи могат да управляват тяхната кариера. Г-жа Рачева действително се ползва с много лоша репутация не само в гр. Казанлък но и в целия регион.Мили хора бъдете бдителни й не се хващаите на нейните "напудрени до безбожност" любезни лъжи, от това загубилите ще сте вие.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.07.2008г. четвъртък в 14:31
мнение от
отношение -- няма данни --
Някой да е виждал дипломите и сертификатите й? Питайте в родният й град какво е сътворила и защо рядко се мярка там. Питайте нейните колежки в Казанлък и тогава се свързвайте с нея!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.10.2007г. четвъртък в 00:47
мнение от
отношение -- няма данни --
Адвайз Център - ЕТ Адвайз - Мария Рачева

Липсва всякакво заплащане за труда. Ако искате да ви замотават с договора и празни договорки, накрая ще си тръгнете без заплащане.

Тази фирма, състояща се само от един човек (не се знае къде е другият персонал) наема хора, по възможност наивни и доверчиви, не им плаща за работата която вършат, те напускат и пак наемат нови хора. Имайте предвид че е психолог и много умело може да ви манипулира и да изкривява нещата, борави умело с чувството за вина. Няма нищо регламентирано, като заплащане правила и т.н. Има изисквания, които се менят по нейно усмотрение и се разбира едва когато не ги спазите. Едно и също ще работите независимо от това както какъв(каква) ще ви назначи - подбор на персонал, разходки да плащате интернет, да сервирате, да чистите \"офиса\", организиране на обучения, да превеждате. Вашият труд не е признат от Мария Рачева и постоянно ще ви натяква, че всичко което правите никога не е достатъчно, че ви липсва всякаква заинтересованост към работата и че не ви пука за това какво се случва. Вие ще отговаряте и ще сте виновни за нейни пропуски, грешки и лоши преценки. Извърта всичко против вас манипулирайки ви с чувството за вина и не ви изслушва относно вашите мотиви.

- Офис: Малка стая с два много стари компютъра купени втора ръка.
- Договор: Мария Рачева и нейната счетоводителка ще ви убеждават че граждански договор е най-доброто за вас. Ако имате договор (само граждански), няма да сте наясно с много аспекти на този договор и не се учудвайте когато дойде време за плащане. В най-добрия случай ще получите 80% по-малко от колкото сте очаквали. ! Внимание ! Възможно е нищо да не получите.
- Местоположение: На бул. Витоша, това е готино
- Работно време: Нормално, възможно е да оставате след работно време за около два часа.
- Персонал: Тази фирма е само от един човек - Мария Рачева. Тя използва имена на бивши кадри за да изглежда все едно че има друг персонал освен нея.
- Имидж: Мария Рачева създава имидж, че помага на хора които нямат стаж, на студенти да се реализират, но това е маска. Всъщност тя наема такива за да може по-лесно да ги манипулира, с договора, със заплащането, да вършат повече работа и да ги изгони лесно. Това са хора, които не са опитни в трудово-договорните взаимоотношения.
- Работа: Динамична и разнообразна. Понеже няма да имате длъжностна характеристика (граждански договор) ще се налага да работите от всичко, например: офис асистент; подбор на персонал; организиране на обучения; сервиране; личен асистент; преводач и други според случая.
- Командировки: Командировките не се заплащат. Осигурено ви е спане и храна. Извънредния труд също не се заплаща.
- Заплащане: Ще се уговорите с нея за определено заплащане. Тя винаги измисля как да ви ореже от заплатата. Ще ви бъде обяснено че извънредния труд се заплаща допълнително, но това няма да ви донесе по-голям доход на края на месеца, поради не-спазени изисквания от ваша страна. Нейна печалба е орязване от заплатата ви. ! Внимание ! Възможно е голямо закъснение на заплащането ви (месец, два).
- Потенциал за развитие: Това не е възможно тъй като трудно ще се задържите дори два месеца на намалено заплащане или липса на такова.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 5 от общо 5

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88326 мнения за 7764 фирми!