Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 27.03.2014г. петък в 15:28
мнение от
отношение -- няма данни --

Инж. - определено не четеш какво ти се пише, но както и да е. Имаш свободата на действие дали да кандидатстваш или не. Каквото е трябвало да се каже сме го казали - аз и колегите, които са се изказали по темата. И като си забил в това дали ние сме изпаднали, ако кандидата няма 2лв. в джоба и се е докарал до такова състояние, то значи не е нашия човек, тъй като ние търсим енергични и ориентирани към продажбите хора. И след като в момента около 250 човека работят за компанията, твоите жалки опити да въртиш и сучиш в една посока, не са релевантни.


И никакъв предлог няма в започването на работата, всичко е ясно преди това. 

написано 27.03.2014г. петък в 14:01
мнение от
отношение -- няма данни --

Какво напускане бе човек, аз ти говоря за започване. Защо въпросните 50 лв са определящи дали човека ще започне работа или не, това е въпроса и не се прави на ощипана мома. Относно напускането нека всеки сам си прецени кое е изгодно за него и кое не, но да ни поставяш условия - дай сега тук едни пари, а ние после ще ти ги върнем.... аз поне не бих се вързал на такава уловка. Никой не прави услуга на никого - искаш една работа да се свръши, трябва да си готов да платиш за нея. Кандидатът хем е безработен ( ако е такъв) хем трябва да извади пари от джоба си, голям смях сте , честно!


Никоя сериозна компания не иска пари от кандидатите си, под предлог, че трябва да ги обучи...Въпросът с напускането не е уместен тук, изместваш казуса.


Постът ми е насочен към онези, които поради своята неопитност и незнаение може да се излъжат и да внесат въпросната сума, под предлог, че е обучение... Ако сте опрели до едни 50 лв, тя е много зле работата. Значи компанията не е в състояние да ги поеме, а се очаква от кандидата да ги извади сам... Просто не е сериозно.

написано 27.03.2014г. петък в 13:33
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

До инж. - точно защото всяка квалификация е скъпа, точно заради това повечето компании обвързват служителите си с договори, при които ако напуснеш, ще ти изискат сумата инвестирана в теб за обучения. А и явно не си прочел, че след това има поредица от безплатни и достатъчно квалифицирани обучения за развитие на хората работещи за компанията. Да не говорим, че за най-успешните има Академия за развитие на таланти, която също е безплатна и профилирана. Така че, не разбирам защо продължаваш да тъпчеш на едно място и да се опитваш да извадиш от 100 кладенеца вода? 

написано 27.03.2014г. петък в 12:03
мнение от
отношение -- няма данни --

От къде се предполага кандидата да има излишни 50 лв или колкото да са там, за да плати едно или друго... Не е въпроса за парите, а за регламента...


Като компанията е сериозна - тя инвестира в служителя, след като е одобрен, а не служителя да вади пари от джоба си.


Само един от моите сертификати които са ми нужни за работа като сервизен инженер струва над 2000 евро, ако трябваше аз да си го плащам....

написано 27.03.2014г. петък в 11:18
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Животозастраховане
в град Варна

Работих преди 3 години в Алианц в клон във Варна. Искам да кажа на всички,които недоволстват просто да си намерят друга работа. Да, съгласна съм,че условията, които се предлагат не са най-идеалните, но те са направени така,че да нямаш лимит на заплатата. Всеки си решава сам за себе си - ако иска да се занимава с продажби,Алианц е перфектното място да се осъвършенства за това. Мениджърката Зорница Дражева е човек, който такива неща ми е показала и на такива неща ме е научила, че до ден днешен ги използвам в практиката си и са ми безкрайно полезни. Винаги,когато някой иска да попита нещо или се затруднява за нещо, може да отиде при нея и ще бъде посрещнат и посъветван професионално. Ако някой иска сам да определя доходите си и да се учи, Алианц е добро място за начало. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.03.2014г. петък в 11:14
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Такса за обучение се прилага САМО и ЕДИНСТВЕНО на одобрени кандидати, за които има осигурени места. Пак подчертавам, че това не е мултилевел фирма, а сериозна компания, която няма (няма и да има) за цел да печели от множество последователи под нея.

написано 27.03.2014г. петък в 10:48
мнение от
отношение -- няма данни --

Пак не разбрахме от всичките хвалби и писане - 50 човека по 50 лв, а местата са едно или две?

написано 27.03.2014г. петък в 10:09
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Условията на фирмата в цялата страна са едни и същи, което само по себе си е фактор, че не дели хората на София и провинция. Изключително коректа е по отношение на бонусирането, условията на работа и начините, по които човек наистина може да получава неограничени доходи. Компанията няма нищо общо с мултилевел бизнесите, така че не бъркайте нещата. На всеки нов финансов съветник се дава план за развитие, чрез който той е наясно какво се изисква насреща от него и какво ще получи в замяна. Има уводно обучение, което дава напълно задоволително начало на новия човек, след което всеки месец има регулярно и безплатни обучения, на които може да присъства всеки. Таксата е ангажимент от страна на човекът към работата и реално се възстановява още с първата взета стипенция при постигнати резултати, които са напълно постижими, а не идея максимум. Работата е една прекрасна възможност за всеки, който иска да развива свой бизнес и да бъде успешен във финансова среда, която тепърва има да се развива и потенциала на пазара не е изчерпан за разлика от много други, особено банкови.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.03.2014г. неделя в 21:32
отношение -- няма данни --

Милена, моите уважения към теб... но какво се случва, ако обучат 50 човека, по 50 лв , а мястото за "стажант" е едно ?


Извинявай за въпроса, но ако искат да правиш застраховки от офиса е едно , и би било редно да ти обяснят дали само обучението ти ще е в офиса, и къде ще правиш въпросните застраховки,защото ако ще работиш в офиса компанията има интерес да те обучи за своя сметка, защото ти ще им сключваш застраховки...


Представи си какво ще стане ако не сключиш нито една застраховка : ще си минимум 50 лв назад....


Ще опитам да позная: ще ти говорят приказки за точки от всяка една полица, мултилевъл маркетинг, и огромни печалби, но защо ако има загуби са само за теб?


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 71 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81315 мнения за 7077 фирми!