Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 29.01.2015г. петък в 16:03
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Не знам от къде я взимате тази информация,направо онемях.Аз работя от години, не съм си плащала обученията,завършила съм и Академията,която не само,че не си плащаш, ами са ти платени хотел,храна ,командиривъчни,разходи за транспорт.И какви са тези тъпотйй за МЛМ ,има бомусна система естествено,но тя няма нищо общо с МЛМ.  Мързеливи и неграмотни колкото щещ,после реват,че нямало работа.Работа има в България,но тя е за образовани и отговорни хора,не е за лентяй.Хора ,който имат амбицията да се развиват и да получават ПАРИ ,не милостиня от МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.01.2015г. сряда в 16:34
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел алианц
в град Варна

Искам да разбера как се заплаща стаж в управление Продажби в алианц?

написано 03.11.2014г. вторник в 14:33
мнение от
отношение кандидат за работа

Много ще съм благодарна ако някой все пак каже за какви пари става въпрос и колко застраховки трябва да имаш за месеца

написано 08.10.2014г. четвъртък в 10:43
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Животозастраховане
в град Варна

Здравейте!


Искам да посъветвам всички бъдещи кандидати за позицията финансов консултат, да вземат предвид дали са готови да работят на граждански договор, да се самоосигуряват и ако не успеят да изпълнят норматива за месеца да стоят без заплата, също ако някой от клиентите ви спре да си плаща всноските, да е подготвен и да ги заплати вместо него ако иска да не остане без заплата. Съветвам ви и да не си оставяте пари и ценни вещи в офисите без надзор. Също искам да ви уверя, че Животозастрахователния клон си е жива МЛМ компания и всеки, който е имал досег с такава ще го види. Разликата, обаче е че в реномираните МЛМ фирми условията 100 пъти по-добри.


Това е моето мнение, иначе като цяло колегите бяха страхотни, мениджърите-отзивчиви, обученията бяха много полезни.


Успех на всички кандидати!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.09.2014г. сряда в 14:29
мнение от
отношение клиент
в град Перник

Здравейте:) Защо не работи сайта ви    http://www.allianz.bg/

написано 10.07.2014г. петък в 15:03
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Здравейте! Канена съм на разговори от трима консултанти от тази фирма. Впечатлението ми е, че са изключително агресивни, не зачитат мнението на човека срущу себе си и като зомбирани рецитират едно и също. Техният продукт е уникален, че си напълно безотговорен, ако не си направиш засраховка, как едва ли не живота и бъдещето ти зависят от това, колко лош родител си, ако не застраховаш детето си. Естествено това всичко е представено по много фин начин, така че накрая да те поласкаят колко велико решение си взел, ако предприемеш крачката да си направиш застраховката. Ако случайно имаш неблагоразумието да отклониш поканата еди или два пъти,ь настойчиво те канят докато приемеш. Ако не те убедят, учтиво те молят да дадеш координати на твои близки и познати, защото не бива да ги лишаваш от тази уникална възможност те да се запознаят с техните продукти. Искреното ми мнение е че това едва ли не е вид изнудване. Никога не бих дала телефон на близък човек някой да му досажда и да го подвежда. Хората желаещи да си направят застраховка са достатъчно грамотни да съберат необходимата информация и да решат в коя компания да се застраховат. Никога повече не бих се съгласила на среща с техен представител.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.06.2014г. в 11:05
мнение от
отношение клиент
в град Пловдив

Здравейте, всичко, което е написано от Стефанова по-долу е абсолютна истина.Имах и имам все още приятели , които работят в Алианц - банка и  застраховане, агент можеш да станеш ако си случаен човек, но Мениджър НЕ!Тези позиции са запазени за децата на ГОЛЕМИТЕ шефове, както в София, така и в представителствата в страната.Някой виждал ли е обява за работа в алианц банк ! Няма и да види!Не си губете времето ако не сте близки роднини , приятели с някой управител на клон или имате фирма и ще минават оборотите й от там.За младите и успешни хора има много по приятни и платени места за работа!Успех!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.05.2014г. четвъртък в 14:36
мнение от
отношение -- няма данни --

До: Мениджър екип


Уважаеми господин/госпожо,


мнението, което съм изказала не е възникнало от сънищата ми или да съм допуснала грешка с коментар, който не се отнася за вашата фирмата . Вие или Ваш колега на мениджърска позиция ми обясни съвсем подробно какви пари се изискват, за да започна работа. Началната сума за едноседмично въвеждащо обучение е 50 лв. имало и допълнителни такси с които сумата става почти 100 лв. След обучението ми обясниха, че ще заемам позиция "агент". Относно желаната от мен позиция "Мениджър екип", следва обучение, което е в период от осем месеца и е ПЛАТЕНО МЕЖДУ 300-500 лв. Това е информацията, която ми предоставиха. Или имате проблем с фирмената вътрешната комуникация или Вие или Вашия колега не сте запознати с пакетите за обучение и политиката на фирмата като цяло! Съгласна съм със системата за мотивация, доходи обвързани с резултати, но при липса на сделка да не се изплаща нито лев за месеца...ИЗВИНЕТЕ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?!


С цялото ми уважение, но скоро няма да намерите подходящ служител с такива условия на труд. Успех!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.05.2014г. вторник в 12:20
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

г-жо  Стефанова, 


Или сте била на интервю в друга фирма, или изобщо не сте слушала в детайли това, което ви е говорено. По-надолу колегите са писали по отношение на обученията как седят нещата. Посочените от вас цифри са пълна измислица от ваша страна, тъй като такива такси няма. По отношение на естеството на работа - динамична, като всяка друга свързана със съвременните продажби. Нормално е да имаш изисквания и цели, които да гониш, но за сметка на това нямаш ограничение в доходите, които можеш да получаваш и времето, което можеш сам да си организираш.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 83 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88310 мнения за 7764 фирми!