Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.01.2015г. вторник в 15:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София
в град София

Работиш продавач консултант в Безиностанция...


Там продаваш, чистиш, описваш, зареждаш гориво на клиентите..


За 400 BG смешна сума, оставяш бакшиша за началника, глобяват те за многото роботи, които си работел, при тях 12 часова работа в Петрол за смешни пари и много работи...


Успех за фирма Петрол и сега да съм пак щях да напусна без да се замислям...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.01.2015г. сряда в 15:42
мнение от
отношение клиент
в град Балчик

предлагат на брошура протмонета,а когато събереш точките протмонетата все ги няма.лъжат ни само.кога най-после някои ще си свършиработата както трябва?


 

написано 27.12.2014г. неделя в 20:02
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Uf.ehrq mf.fgekrejf
в град Белене

Колеги, положението при вас в Петрол ще се подобри. Най-големите измекяри от вашето управление сега акостираха в НИС Петрол-Газпром и правят същите идиотизми, както при вас в Петрол. Вие поне се отървахте... Има един регионален меринджей, който със сигурност ще яде бой в скоро време.


Здраве и късмет за всички колеги от Петрол.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.12.2014г. събота в 09:38
мнение от
отношение -- няма данни --

Като ви гледам повечето от вас мрънкате за нищо.  Какво искате пари да взимате, а да не работите нищо.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.11.2014г. събота в 23:55
мнение от
отношение бивш служител

  Всичко, което са писали тук е самата истина, почти няма какво да допълня, но ще изразя възмущението си от Петрол и се надявам повече хора да четат сайта преди да се набутат с тази фирма. Защото това е Петрол-фирмата абсурд. Системата е толкова объркана и измислена, че просто няма накъде повече. 1 длъжност=няколко длъжности=заплата за 1 длъжност=300-400 лева. Освен това има и глоби за всяко нещо, непрекъснато следене с камери. Не стига, че възнаграждението е смешно, ами и искат глоби. Абсолютни мизерници. Буквално бачкаш като луд и нищо не получаваш насреща си. Да не говорим за измислените промоции, които ако не покажеш на камерите, имаш глоба. Не мога да си обясня що за хора са тези хора от ръководството и как въобще са достигнали до ръководни позиции-те нямат елементарни познания, за да заемат такива длъжности. За това е такава системата на Петрол. Дори и децата да отидат да работят там, ще разберат, че тази фирма не е наред. Аз имах „удоволствието“ това да ми е първата работа и съжалявам за изгубеното време в Петрол. Направо си е една голяма подигравка със служителите. Но докато има кой да работи, така ще е. Чудя се защо има толкова хора, които работят там с години? А тези некадърници от ръководството докога ще седят там? Според мен тази фирма трябва да я забранят, докато не стане пълна трансформация на системата и начело на фирмата застанат кадърни и свестни хора, които имат понятие от мениджмънт, икономика, маркетинг и знаят как да се грижат за служителите си, оценяват реално трудът им. Но това едва ли ще стане, щом години наред нищо не се е променило в дружеството, даже става и по-зле. Направо съм потресен-по-абсурдно нещо от Петрол почти не съм виждал. Фактически длъжността ПКБ е длъжността общ работник и за нея заплатата трябва да е поне 3-4 пъти по-висока. А те не стига, че не плащат както трябва, ами и гледат да откраднат някой лев от работниците с така наречените глоби. Но не е виновен този, който хвърля въдицата, виновен е този, който се хваща на нея. Няма да се учудя ако след време заплатата стане 0 лева, само бонуси дават, и пак има работещи там. Прочетох доста коментари тук и се радвам, че са написани толкова истини за тази фирма, ако изобщо може да се нарече фирма. „Блестящ“ старт в кариерата имах с Петрол. Знам, че всеки си решава сам какво да прави, но ще помоля читателите на БГ работодател нещо: НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ РАБОТЕТЕ В ПЕТРОЛ. ВРЕДНО Е ЗА ЗДРАВЕТО, ЗА ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ, ЗА ПСИХИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ, ЗА ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ И ЗА МНОГО ДРУГИ НЕЩА. Единственото хубаво нещо са горивата, но като се има в предвид какво представлява фирмата, клиентите непрекъснато се губят. Това е от мен, бъдете живи и здрави!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.11.2014г. петък в 00:25
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Petrola do KAT
в град София

Лъжат с газта зареждат ми 25литра на 30литрова бутилка а аз съм минал едва 100км и принципно колата ми харчи 14литра на 100км и ми пищи датчика като остават 10литра в нея много зле това става на 12.11.2014г. имам и касов бон не ми е парите просто е смешно.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.10.2014г. неделя в 14:17
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел пкб
в град София

Преценявайте дали искате да работите за тях - аз работх отвън на колонките , работих 3 на 3 ,като имаш и нощни смени ,които би трябвало да се заплащат по високо. Задълженията ти не са само да зареждаш коли,ами си и като общ работник - метеш им,чистиш им и какво ли още не. Работиш по 12 часа на смяна. Заплатите явно се определят по симпатии. На мен първата ми заплата беше мизерните 420лв,а на др колега 500+ . Още преди да започна там бях говорила за поне 500 и ми казаха,че ще е миномум 470 + бонуси от продажба на масла и промоционални продукти. Едни си вършат работата както трябва,други не, но това не определя заплатата ти. За мен са мизерници и там никога няма да се върна. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.08.2014г. четвъртък в 19:58
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Благодаря...  За пореден път се радвам, че мога да проверя състоянието на някоя фирма,  за която съм кандидатствал за работа и ми предстои интервю... Радвам се,  че го има този сайт и такива хора, който изказват мнението си... Много ми помагата.... Работя в охранителна фирма вече 3-та година и съм доволен и от управата, и от колегите,  заплащането е редовно и точно всеки път.... Парите не са много,  но в сравнение с други фирми са си доста... А и с извънредните се докарват 550лв-600лв....  Не знам и аз защо се опитвам да се измъкна,  но ми идва малко в повече... Дежурствата почти не са ми проблем, като се има в предвид, че карам и 24 часови... С колегите се разбирам и са много печени въпреки че не сме на една възраст, но има и по-млади естествено. Работата е монотонна и няма движение и може би за това искам да намеря нещо по-добро, с заплата, която да не се налага да работя почти двойно, за да ме удовлетворява, макар и да не стига....  Но като виждам, какво е на други места ми се "отщява" да търся но по-добро....  И пак.... БЛАГОДАРЯ и на сайта и на хората, които пишат в него.... 

написано 20.05.2014г. сряда в 21:57
мнение от
отношение настоящ служител

Бе работата има и плюсове и минуси.Зависи на какъв управител или регионален ще попаднеш.Най големия минус за мен специално, е че на нашия обект работим по един човек и на колонките и на касата(и през деня и през ноща по един). А като ти минат днес 500 човека. всеки с неговите си проблеми и си смазан физически и психически.А иначе останалото си го знаете, ако не излезе касата плащаш, ако напуснеш последна заплата няма. Иначе пък изискваията са им големи.


А относно бонуса, управителя го разпределя на който му е по симпатичен(зам. управителя винаги е пръв по бонус всеки месец).


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 450 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87543 мнения за 7679 фирми!