Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.10.2014г. четвъртък в 15:36
мнение от
отношение клиент
в град София

дайте някаква информация за склада-спазва ли се работното време,заплащане,отношения в колектива.благодаря

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.06.2014г. в 17:04
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Моля за мнение каква е ситуацията в мениджмънта ?


имам предложение и се чудя как е работата там...

написано 06.03.2014г. петък в 21:33
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Здравейте! ЧОЛЕМ! Не съм тук да критикувам фирмата а просто да я представя от вътре! Да започнем от тук-- обещват развитие и блестяща кариера- лъжа е. Има хора, които не са се издиганли. защо? няма такива позиций за "издигане". Отношението на някои така наречение "менидцъри" е отвратително и с нищо не се покрива, в смисъл правят се, че много знаят дават някакви примери как трябва да направиш нещо а те изобщо нямат смисъл. Имат си тяхна система на водене на "бизнес" кореспондеция на английски, а не могат да си кажат името на този език.  Казват ти, че никой не те кара да оставаш след работа, но за твое добро е да останеш и да покажеш колко много харесваш работата. Признание?? никакво!!!! Oвър тиме?? донт гет ридикюлас! Понякога можеш да останеш и без ядене, че има много работа да се върши и няма време.Като цяло колектива не е лош, но има няколко елемента които се чъвстват горди с позицията "мениджър". 1 съвет!! вижте как се държат мениджърите в другите по европейски фирми!!  По-добре не си причинявайте това, освен ако нямате никакъв друг избор за работа. Без йай!!!! Успех!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.04.2012г. вторник в 12:28
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Logistika
в град София

Наистина ли на 19 май ще има семинар във Велинград или е фирмен слух

написано 05.01.2012г. петък в 21:13
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Логистика
в град София

Защо искате да станете наш служител.... Когато ми задодаха този въпрос на първото ми интервю отговорът ми включваше думички като уважение, привелигии, потенциал за развтитие, фирмена култура и прочие... думи, които изгубиха смисъла си в процеса на работата ми към въпросната организация. Днес отговорът ми гласи следното: защото друг такъв идиот, който би работил за смешната ви заплата ,в жалката ви "фирма" ,няма да си намерите! Гопет Логистикс ЕООД едно голямо "семейство", в което шуробаджанащината е основата, върху която се градят фирмените отношения - винаги има свободни длъжности за лица, които са в близки роднински или приятелски връзки с назначаващия или други членове на неговото семейство, без оглед на техните качества за дадената длъжност. Хората, които са извън така наречения "семеен кръг" се назначават на най-ниско ниво в служебната йерархия на позиция, за която дори и не съществува длъжностна характеристика, защото включва поемането на толкова широк кръг от отговорности, че не могат да бъдат събрани на няколко листа... Извънрдения труд е нещо нормално, а отказването от него е табу, което води до прекъсване на трудови взаимоотношения. Бонус пакетите не приключват с това "уважението" е дълбоко забравен добродетел, който се замества от задколисни интриги и словоизлияния в нефорлмана обстановка. Фирмената политика по сигурността на "бъдещите служители" е на толкова високо ниво, че до последния ден, в който нямате постоянно трудови отношения ви уверяват, че ще разчитат на вас и в перспектива до настъпването на деня "Х", когато се взема решение, че нямат нужда в бъдеще от вашите услуги и ви молят да им върнете фирменото яке "подарък". Това е моето скромно и възможно най-сдържано мнение, чрез което запазвам препоръките и похвалите си за Гопет Логистикс...P.S.Единственото нещо, за което не съжалявам след пребиваването ми в това "учреждение" е познанстовото ми с един неверотен човек... Пожелавам му успех и искренно се надявам да бъде щастлив.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.05.2011г. в 20:28
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел спедиция
в град София

Добреде, две страници с мнения изчетох, в които общо взето въпреки различните оценки за възможност за развитие, наличие или не на интриги и т. н. всички оценяват заплащането като добро. Айде някой да се пресрами да каже колко лева месечно получава средностатистически спедитор в Гопет Транс. 

написано 20.03.2011г. в 01:59
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте!


Преди да започна работа в Гопет Транс, нито имах идея кои са, нито си направих труда да чета по форуми. Сега съзнавам, че това щеше да ме демотивира тогава. Много приятели ми споделиха опасенията си от това, което са чували и чели, но се радвам, че не обърнах внимание тогава. Аз ще изложа онова, което виждам и срещав всеки ден, а на вас оставам да преценявате.


Работата е много, не се надявайте на друго. Отношението - зависи от отдела, в който започвате работа. Има си някои доста разбрани хора, човешки отнасящи се, но има и хора от другата крайност - хора не понасящи чуждо мнение, особено, ако си на по-малко от година работа във фирмата.


Има си работохолици (и там има крайности...), има си и натегачи, слава Богу са минимални. Отделите са добре замислени и разделени по дестинации, по внос и износ. Всеки отдел си е с отделна печалба, така че в крайна сметка - взимаш толкова, колкото екипът е изработил.


Както навсякъде и тук си има интриги, но има и страхотни приятелства, въпреки конкуренцията и сблъсъка на интереси.


В социално отношение - не ми е позната българска фирма, която да дава толкова много на служителите си. Много приятели и бивши колеги са ми признавали, че завиждат и за заплащане, и за подаръци. Забавяне на заплатата е абсолютно изключено да се случи, а бонусите си заслужават. Веднъж годишно се прави и медицинско изследване в офиса на всички служители.


Колективът е голям и откакто съм във фирмата не е спирал да се увеличава, въпреки кризите в последните години.На година сеовенчаваме поне с две нови работни места.


Развитието не е от най-лесните тук. Първо трябва да се докажеш наистина. Тук не върви шуробадженащината - аз съм еди-кой-си и значи трябва да ми плащате за това. Тц, обърка влака пич. Работиш, натискат те, да не кажа на моменти смачкват, за да дадеш най-доброто от себе си, да покажеш, че наистина можеш и да затвърдиш име и позиции. Много хора не го осъзнават, но именно заради това фирмата върви напред. Да, на моменти е нечовешко, но съм видял, че по другите фирми нещата са по-зле.


Един от тежките моменти във фирмата е обучението, просто защото липсва адекватно такова. И все пак веднъж годишно се минава на външно обучение.


Административното разделение понякога е абсурдно - на някои колеги им се събират повече функции отколкото реално е възможно да поемат, което води до не добре свършена работа.


За мненията - трудно се прокарват наистина, но с постоянство се постигат много неща. Взимането на решения е бавен и муден процес, но това произтича от многото функции и натовареност.


 


Гопет Транс е една постоянно развиваща се фирма, не е перфектна, но предоставя едни много добри условия за работа. Има установени работни практики, има и проблеми, но когато се развиваш си винаги на принципа "проба-грешка".

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.02.2011г. вторник в 18:49
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Тъй като се каня да кандидатствам за новообявена длъжност в "Гопет", много ми беше любопитно и поучително да прочета старите мнения.


Прави ми впечатление, обаче, че като се изключи настоящата тяхна служителка, останалите включили се са писали доста неграмотно.

написано 19.01.2011г. четвъртък в 14:47
отношение бивш служител
в град София

с мен бяха некоректни с заплащането на извънредният труд,по принцип проблема е в средният мениджмънт

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 24 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88348 мнения за 7766 фирми!