Фирма:
www.selmatic.com
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма СЕЛМАТИК ЕООД?
Какво е отношението на ръководството на СЕЛМАТИК ЕООД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага СЕЛМАТИК ЕООД?
Каква е атмосферата на работа в СЕЛМАТИК ЕООД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в СЕЛМАТИК ЕООД?
Тази фирма вече работи на 70%. Положението става все по зле. Тези които нищо не работят, е време да си ходят. Тук не е хотел, има си стаи за почивка за тези които много им се спи. Заплащане
![]() Работна среда
![]() Може би единствената фирма, която разполага с персонален фитнес треньор и диетелог, който се грижи за здравето и добрия външен вид на служителите. Евала! написано 05.03.2012г. вторник в 15:13
мнение от SelMatic
отношение настоящ служител
към обект/отдел административен в град Пловдив
Г-н В. М., бихме искали да уточним, че обявената позиция беше за асистент внедрител, а не за внедрител на ERP. Подходящият за нас кандидат е човек, които няма задължително опит в подобни внедрявания, но познава основните процеси в търговията и има базови – на ниво обща култура – икономически познания. Очаквахме да получим кандидатури от хора, които проявяват интерес към възможността да се обучат за внедрители и да се развиват в интересен и перспективен сектор. Фактът, че основното, което Ви впечатлява са детайли като възраст на сградата на офис или служебна кола, единствено потвърждават правилността на преценката за вашата кандидатура. Въпреки странното за Вас он лайн интервю – искаме да Ви информираме, че избрахме подходящи кандидати за асистент внедрители. Те вече са част от нашия екип и участват в интензивно продуктово обучение. Желаем им успех. По повод формата на интервюто: при 110 кандидата за позицията щеше да е необходима една седмица командировки до София. Живеем в 21 век и да се направи първоначален подбор по този начин е нормална практика, а Вие явно не сте свикнали с този вид комуникация, която за нас е ежедневие. С преминалите на следващ етап кандидати се проведоха събеседвания очи в очи. Успех в търсенето на работа. В тази тежка безработица факта, че наемаме нови служители и се разширяваме означава, че сме успешна компания. Заплащане
![]() Работна среда
![]() Ходих на интервю за позицията внедрител на бизнес софтуер в София. Офиса в който отидох беше доста мизерен, в една стара сграда в Лозенец. Представляваше един невзрачен полуобзаведен апартамент с 2 бюра и 2-3 стола направо да се чудиш че това е офис на компания занимаваща се с ИТ и то в София. Самото интервю протече по web камера с управителя в Пловдив, което ми се стори малко несериозно. За позицията не искаха опит, а на интервюто ми викат че съм нямал опит и да им разкажа Аз какво представялва работата и самия софтуер което би трявало те да ми обяснят. Служебната кола беше пред блока Фиат пунто 95г за 1000лв. :) , не казаха за заплата но си предстявям каква ще е при такъв офис и служебна кола... Много тихо е тук напоследък, има нужда от осъвременяване на информацията. Да видим спрямо преди почти 2 години: Заплащане - от (-1) на (-2) - движението в тази категория малко повече се разминава с очакваното. Не в пъти, но се разминава. Уважение - от (2) на (1) - нормални отношения, малки вълнички по повърхността тук-там, но нищо страшно засега. Привилегии - от (0) на (-3) - в криза сме, за какви привилегии става въпрос? Фирмена сигурност - от (1) на (1) - изглежда броя и способностите на хората съответстват достатъчно добре на необходимото за нормална работа, затова тук няма голямо движение Ангажираност - от (2) на (1) - има малко увеличение, но си остава в рамките на нормалното Потенциал - от (-3) на (-4) - най-важната категория, но с най-лоша оценка и продължава да не се вижда светлината в тунела Местоположение - от (0) на (0) - без промяна, в края на града, но има транспорт Колеги - от (5) на (5) - това си остава най-доброто нещо във фирмата, дано да продължава така Работна среда - от (3) на (2) - има още какво да се желае за перфектната среда, но остава достатъчно добра Заплащане
![]() Работна среда
![]() Интересно е как "Клиента" от Айтос може да даде каквато и да е оценка за Привилегиите, Колегите, Работната среда и др. във фирма Селматик ЕООД... Моето лично мнение е, че фирмата предлага много добри условия на труд и всеки от нас си получава адекватното възнаграждение. Възможностите и старанието на всеки един от колегите ми, в това число и моите, НЕ остават незабелязани и абсолютно винаги са били, и надяваме се ще бъдат, поощрявани. Като става въпрос за колегите – невероятни хора, на които винаги може да се разчита на 100%. Един съвестен служител...
![]() Работна среда
![]() Много странно тук трябва да има мнения за фирмата, като работодател, за условията за работа и т.н.т. а то едни изказвания от "клиенти" и някои дори написани от "бивши клиенти", които след години са се сетили да дават мнението си - "Елементарно Уотсън" - би казал Шерлок Холмс :)))) написано 13.11.2009г. събота в 17:22
мнение от клиент
отношение клиент
към обект/отдел тук там в град Айтос
Последното мнение само още веднъж доказва, че в тази фирма ръководството се е самозабравило. Във всяко мнение, дори и в плюнките г-н Президент, има истина. Малко или много, но има. А Вие се правите, скрит зад паравана на анонимността, че това са какпи дъжд и пренебрегвате очевидното. Ние клеинтите Ви не винаги оставаме доволни от вашата фирма, а когато това е така е нормално да изразим критика тук. За ваше съжаление всеки има различен начин да изрази мнението си. Така че да критикувате хората, за това че ви правят критика.... кой става смешен тогава? Помислете си На българина любимото му хоби е да плюе. Отражение на това е, че като се разрови човек в този сайт вижда основно плюнки, злоба, завист и лъжи. Много от нещата които се пишат са просто необективни. Хората които са доволни всъщност даже не знаят за този сайт, така че това което го пише тук е всъщност отражение само на некадърността и завистта. В някои мнения като се зачетеш се чудиш да плачеш ли или да се смееш - такова увличане в плюене, че чак не се замисля, че вече и себе си е опръскал и сам за смях е станал. Е аз пък съм доволен! Заплащане
![]() написано 03.10.2009г. неделя в 19:46
мнение от Manol
отношение клиент
към обект/отдел ne в град Пловдив
Здравейте, бивш клиент съм на фирмата от 2 години ползвам друг софтуер от Софиска фирма с много добра поддръжка в Пловдив. Нито една моя идея и нужда не беше задоволена от Селматик. При тях всичко се измерва с хиляди левове и ще стане. Да не говорим като си платиш за колко време става. И това което всъщност е станало колко е точно това което съм искал. Господа не забравяйте на първо място че не сте незаменими. Имате конкуренция която само чака клиенти като нас. Клиенти на Селматик има софтуер който е на половината на цената на Селматик или Инфо плюс. Погледнете Microinvest, GenSoft, Triera, ORAK, Янак, Уникон, Workflow, Zeron. и сумати други малки по смотани. Доста време отделих за да разглеждам софтуер едва ли тук е мястото да ви съветвам какъв софтуер да ползвате. но моето мнение е че Селматик не е фирма с която да имате каквито и да е взаимоотношения. Все пак ако желаете да имате желая ви успех може и да са се променили и да са отценили че клиентите са хора които най-малкото да уважават не да им затварят телефона.