Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.02.2015г. вторник в 13:09
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Абсолютно непрофесионално е интервюто в ОББ.Освен , че ПР закъснява при мен над 15 мин, първо ти казва добърр ден ето да попълните де декларации . Казвам и , момент, какви са тези декларации за проучване били оки. После  един час си говориме общи приказки , но не и посъщество за позицията , а относно заплата или работна среда или работа , на второто интервю щяло да уточни .


Не си губете времето , тъй като според мен си назначават тяхни хора , а интервютата са така проформа  - да има уж. А само нерви и загуба на време е цялата история с обб и не си заслужава като цяло

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.02.2015г. събота в 16:57
мнение от
отношение -- няма данни --

Всичко, което са написали е точно така. HR закъсня 15 минути, след още 5 реши да се преместим в офис, в който си имаше работещи хора, на които естествено пречехме... Даде ми да попълня декларации и други документи, задаваше ми въпроси 30 минути. Когато аз започнах да задавам въпроси се започнаха мъките. Нямаха представа какво представлява длъжността. Нямаха представа какво трябва да правя и как протича работата. Искаха аз да кажа каква заплата искам, като не могат да ми кажат каква е работата. Как да стане ? хаха! Пълна липса на професионализъм...

написано 06.02.2015г. събота в 16:05
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел клона на ул. Гоце Делчев
в град София

Днес не можах да изтегля депозита си в долари, който е на падеж и е под границата, за която се изисква предварителна заявка. Не можах съответно аз да се разплатя.  В клона на ОББ имаше само 1000 щд.   Това е редовната им политика. Другият им номер е сроковете на депозити да ги определят на 30 дена, а не на месец 

написано 29.01.2015г. петък в 15:11
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел София, Студенски град, клон на ОББ.
в град Сандански

Преди няколко дни бях в офиса на ОББ в София, Студенски град. Попитах съвсем любезно как да си затворя картовата сметка, отсреща МлаДата госпожица започна да се държи аругантно защо ще си премахвам сметката.В крайна сметка аз съм клиент и трябва да се държи ЛЮБЕЗНО.Закрих си сметката, с потмятане на листа от нейна страна и потропване с химикал. Не видях името й на баджа (нямаше) иначе щях да напиша името. Много лошо отношение и за в бъдеще няма и да помисля да си откривам сметка в ОББ. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.01.2015г. сряда в 16:46
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Офис
в град София

Ще може ли някой да сподели, каква е кариерната йерархия и необходимите години за достигане и заплащането ?

написано 25.01.2015г. в 16:47
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

 ЗДРАВЕЙТЕ,ТЪРСЯ СИ РАБОТА В СФЕРАТА НА ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ . ПОНЕЖЕ В JOBS.BG ОБЯВИТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ, А НЯКОИ ОБЯВИ ГИ ВЪРТЯТ ПРЕЗ ДЕН , ШЕ СЕ РАДВАМ ДА МИ ОСТЯВИТЕ Е-МАIL -I ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ - ПРИМЕРНИ РАБОТИ -СИСТЕМЕН АДМИНИСТРАТОР,ХЕЛПДЕСК, АТМ И ПОС ТЕРМИНАЛИ,СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР, ВЪВЕЖДАНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА ПРОГРАМИ И ПЕРИВФЕРНИ УСТРАОЙСТВА.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.01.2015г. събота в 11:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Днес бях на интервю в ОББ-Варна, при госпожа Юлияна Тонкова, за позиция "Обслужване на клиенти". Не съм доволна, тона и беше все едно ми се караше, незнаеше даже за каква длъжност съм кандидатствала. Основните въпроси, бяха: защо кандидатствам за определената позиция, как си представям работата, мога ли да възприема и запомня голям обем информация, мога ли да работя под напрежение, имала ли съм липси на старото работно място, какви качества искам да има прекият ми ръководител, кои са положителните и отрицателните ми черти, какви качества искам да имат колегите с които ще работя, по какъв начин ще привличм клиенти, до тук добре, и идват най-интересните въпроси: омъжена ли сте, имате ли дете, на колко години е, има ли кой да го гледа, под наем или в собствено жилище живеете. Какво е това чудо, значи като имаме деца и като сме майки, неможем да си тарсим работа, защото не е позволено да излизаме в болничен. В прав текст ми каза, че ако излизам в болнични, което означавало, че няма да си направя таргета, защото даже и да си пълен месец на работа било изключително трудно да го изпълниш, до месец намирали начин да се освободят от теб. Тази госпожа да не би мъж да я е раждал?!?!?! Един вид, нямаш право на мъж, деца и прочее, ти си омъжен за работата си. Съжалявам, че си загибих времето, не го правете и вие, явно търсят току що завършили млади, неопитни дечица да им свършат работата. И всичко за около 500 лв, + бонуси, които не се знае дали ще получиш. Явно в сегашно време в банковия сектор за обслужване на клиенти нещата са доста зле.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.01.2015г. събота в 16:12
мнение от
отношение настоящ служител
в град Габрово

заплащането за провинцията е добре, но и натискът за продажби и изнудване на клиентите също. Като за първа работа, за събиране на опит става, но в никой случай не правете грешката да сменята настоящата си работа заради ОББ, ако нямате там някой много близък човек. Няма никаква сигурност, не бих препоръчала банката като работодател, освен като краен вариант.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.01.2015г. събота в 20:05
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Така. Съвсем случайно, погрешка кандидатствах за обява в ОББ - нещо си в Дирекция "Финансов контрол". Обадиха ми се за интервю, аз си казах, че ще отида, въпреки че не изгарям от желание да работя на тази позиция. Отивам аз в уговорения час и ден в тяхната дирекция "Човешки ресурси" на Стамболийски. На входа на дирекцията ми поискаха лична карта, за да я скранирали, и за да ме допуснат. Аз съответно отказах, защото това са лични данни и не може една външна охранителна фирма, да ми взима личната карта, да МИ Я СКАНИРА, тъй като това е нарушение на правата ми. Казаха ми, че няма да ме допуснат, ако не си дам личната карта, съответно им отказах отново. Дойде HR-ката с въпроса, "КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?". Охраната й разказа и едва тогава се запозна с мен. Тя също ми каза, че няма да ме допуснат, защото това било банка. Попитах ги като какви ми искат личната карта, те ме контрираха с въпроса "Вие ползвали ли сте банкови услуги?". Ало, ей идиоти, ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА МИ ИЗИСКВАТЕ ЛИЧНАТА КАРТА, КАМО ЛИ ДА МИ Я СКАНИРАТЕ. За този случай, мисля да сезирам лично при мой познат, "Комисията за защита на личните данни", защото това е НЕПРАВОМЕРНО!!! Знаете какво се случва, когато ви откраднат личните данни. Не съм от вчера, но когато ти имат, адрес, имена, ЕГН, номер на личната карта, подписа, те могат да направят много неща с тях. Още повече в държава като нашата. Така пак ми беше повторено, че нямало да ме допуснат, а да съм им покажел само имената от личната карта. Това ме обиди, почувствах се като престъпник и не смятах да го правя пред някакви смешници, които потъпкват човешките ми права. Казах, "благодаря, Довиждане" и си тръгнах. Ходил съм на интервюта, работил съм във водещи фирми в България и световен мащаб, и никъде не са ми искали лична карта, за да влезна някъде (дори и банки), а само са ми искали имената и да се подпиша. СЪВЕТ - НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ В ТАЗИ БАНКА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ Е ГРЪЦКА. СЪЩО ТАКА НЕ СИ ВЛАГАЙТЕ ПАРИТЕ ТАМ!!!

Показани мнения 1 - 10 от общо 404 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88410 мнения за 7771 фирми!