Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 23.12.2013г. вторник в 23:48
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел няма да кажа
в град София

В ОББ оцеляват само хората, които са свързани с интересите на мениджърите (най-често лични). Няма значение образование и познания. Познавам хора с абсолютно ирелевантен бакграунд, които прогресират защото мениджърите имат лични интереси от тях. Няма никакво значение какво си направил за компанията и колко години си работил. Лоялността не е уважавано качество там. Също искам да отбележа, че мениджърите не приемат хора които са им евентуална конкуренция в бъдеще и ги обвиняват в "Несправяне с работата". За съжаление трудовото законодателство  е в интерес на работодателя и ОББ намират вратички. Сигурно много позната история за всички, които пишат в този форум. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.11.2013г. сряда в 20:42
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Клонова мрежа

"Несправяне с работата" на служители с 5-10 годишен стаж... Нещо познато на някой?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.10.2013г. четвъртък в 00:52
мнение от
отношение -- няма данни --

Тази банка не е лоша като заплащане и обучение.Но зависи на кой управител ще попаднете.Ако е в ТРАКИЯ за Пловдив при К.Д.много лошо.Абсолютна комплексарка и непрофесионалист с болни амбиции.Много подъл и мръсен човек.И страшна интригантка и неЧОВЕК.Помислете добре.Всички бягат от нея.Но не и пука .Мисли се за велика.......особено като сложи къса пола на 150литровите и крака е страшна.Успех на всички.

написано 19.10.2013г. неделя в 18:18
мнение от
отношение бивш служител

 От моята гледна точка, почти няма разлика в длъжностите Консултиране и продажби и Обслужване и клиенти. Аз бях Конс. и прод. и съм била на каса. Доколкото знам и двете длъжности заместват на каса. Поне за малките клонове е така, където няма Обсл. на клиенти. Незнам как е в големите клонове. Иначе таргетите са най-високи за Конс. и продажби. Абсолютно всеки служител има таргет, най-малките са на касиерите естествено. Не е лошо място за работа по принцип, наистина зависи на какъв директор ще попаднете. Заплатата на Конс. и продажби в малък клон е около 620 лв чисто. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.10.2013г. четвъртък в 17:21
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Ранно събиране на просрочени креди и трети страни
в град София

Интересува ме каква е заплатата и условията за позицията "Старши специалист" в отдел "Ранно събиране на просрочени креди и трети страни"

написано 02.10.2013г. четвъртък в 23:29
мнение от
отношение настоящ служител

Разликата е следната: Обслужване на клиенти е много скапана позиция-реално освен,че предлагате кредитни ,застрахователни,депозитни продукти...за което имате план,то трябва и да работите на каса,което може и да ви се случва често.


Консултиране и продажби не работи на каса.

написано 18.09.2013г. четвъртък в 15:56
мнение от
отношение кандидат за работа

Някой ще ми обясни ли каква е разликата между  БАНКОВ СЛУЖИТЕЛ "КОНСУЛТИРАНЕ И ПРОДАЖБИ" В КЛОН и  БАНКОВ СЛУЖИТЕЛ "ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ" В КЛОН и каква е разликата в заплатите

написано 20.08.2013г. сряда в 19:10
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте,


Реших да споделя и моето мнение.Ако сте студент или току-що завършил ,работата в ОББ би ви помогнала да се научите на дисциплина,да работите под напрежение,да работите в екип ,да общувате с клиенти.Тези умения за в бъдеще навсякъде ще са от полза.Но...много зависи и на какъв директор ще попаднете(имам опит само в клонова мрежа).Ако е някой професионалист ,а не поредния връзкар-можете и да се развивате.Заплащането е ..под всякаква критика -предвид отговорностите- касиер -чисто около 550лв.,обслужване на клиенти 560.Но то най-вече зависи и от връзките,които имате:) Тогава заплатата може коренно да се разичава и да сте на ниска позиция ,а да взимате по-висока заплата от някой над вас.Бонуси те залугват ,че има,но винаги намират причина да не ти ги изплатят.Отпуск-ако си човек на директора,може да излизаш всяка седмица,но ако не си...може и година да не ти я даде...Това е от мен ,ако някой се интересува от детайли-може да пише:)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.05.2013г. петък в 23:23
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

За хората, които искат да станат част от екипа на ОББ мога да им напиша, че всичко е на късмет при какъв Директор ще попаднете и колектив. За жалост има и непрофесионалисти сложени на длъжност Директор после защо не се справят с резултатите изпълнение на плана. Доста съвестни и честни хора работят там,  но не успяват всички да ги оценят и да им дадат шанс да се реализират професионално. Лично аз не съжалявам, че вече не съм част от тази банкова институция. Късмет на всички бъдещи кандидати за работа там!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда

Показани мнения 1 - 10 от общо 382 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81413 мнения за 7088 фирми!