Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 04.11.2014г. сряда в 12:01
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел клиент
в град Смолян

Точно днес ,ми се налага да изразя две мнения,едното от ,които е положително.Искам да кажа едно голямо" Браво",за служителката Елица Кръстева,отговорила ми на телефон 028185131 .Точно бях загубила,всякакви симпатии към" Студио Модерна",и ето на,имало и учтиви служители,1/1000,но все пак има.Радвам се ,че попаднах на нея,за да ми остане искрица надежда,за приветлив и учтив служител-Браво!От дълги години пазарувам онлайн,но днес съм очарована от тази служителка.Сутринта се обадих да поръчам продукт,каза ми че ,ще ми върне обаждането и о,да....,направи го,този път не духах супата.Изказвам своите най-големи благодарности за учтивоста на точно тази служителка  /Елица Кръстева  /,която днес ми стопли душата със своята вежливост.Не знам ,кой е работодатела и, но такива служители ,заслужават огромна награда,защото ако всички са ,като нея-"Студио Модерна",ще има повече клиенти.Обещавам ,макар ,че  преди малко се отрекох да пазарувам от това студио,че винаги ,ако е възможно ,ще търся точно ,тази служителка да ме обслужи,в противен случай не ми се занимава с друг служител.И въпреки ,че не се познаваме - Благодаря ,Елица Кръстева,желая ви успех и продължавайте все така напред и все така нагоре!!!Сигурна съм ,че с вашата вежливост ,ще стигнете върха!!!


Поздрави:Сашка Радева


04.11.14г.


гр.Смолян 


 


 

написано 04.11.2014г. сряда в 11:16
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел клиент
в град Смолян

Моето мнение ,от което няма да се срамувам.Вземям някои дребни неща от" Студио модерна",гледам рекламите по телевизията и си поръчам.Доставката е много скъпа.Когато набереш телефона служителят от отсрещната страна винаги бърза да затвори,с думите "ще ви върнем обаждането",но уви........Позвънявам втори трети път като видя ,че не съм потърсена ,отсрещната страна ми отхвърля позвъняването.Ако се свържеш със служител и искаш да поръчаш нещо,обещава ти доставка след 3-4 дена,ама не е така,духаш супата с извинение.Почват да ти предлагат други неща от които въобще нямаш нужда,а не изслушват поръчката ,която искаш да закупиш.Да ,вярно е ,че всеки брокер/търговец/гледа да си продаде повече стока ,но не по този нагъл начин.Затова се пускат реклами по телевизията ,клиента гледа и копува ,това което му е необходимо.Служителите ,никак не са учтиви,жалко ,много жалко.Аз сум в търговията от 25 години и се срамувам ,че има такива неучтиви брокери/търговци,посредници/или каквито там се водят.Смятам повече да не пазарувам продукти от обявите излъчвани от "Студио модерна".Много приятели ,позната ми казват ,че щом се рекламира едно нещо по телевизията ,значи не струва,аз започвам да се убеждавам ,че е точно така.Променете държанието си към клиента-служители!И.......Желая ви успех.

написано 01.11.2014г. неделя в 13:28
мнение от
отношение клиент
в град София

НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕЗИ, ПРОДАВАТ БОКЛУЦИ, КОИТО СЕ РАЗВАЛЯТ ПРЕДИ ДА ИМ Е ИЗТЕКЛА ГАРАНЦИЯТА , А ПОСЛЕ ГО ПОПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ СЛЕД СЕДМИЦА ПАК СА ЗА РЕМОНТ, НО ВИ РАЗМОТАВАТ 1-2 СЕДМИЦИ И ВИДИШ ЛИ, ВЕЧЕ НЕ РАБОТЕЛИ С ТОЗИ ПРОДУКТ...


ПЕРСОНАЛА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБ ПО ТЕЛЕФОНА, ПОВИШАВА ТОН НА КЛИЕНТ, ОСТАВИЛ ИМ ПОВЕЧЕ ОТ 500 ЛВ.ЗА БОКЛУЦИТЕ ИМ..


ЩЕ СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА ЧРЕЗ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ, А МЕЖДУВРЕМЕННО ЩЕ НАПЪЛНЯ ЦЕЛИЯ ФЕЙСБУК С ''РЕКЛАМА'' НА ПРОДУКТА ИМ ЗЕЛЕН СТИЙМ МОП, КОЙТО ''ЖИВЕЕ'' ПО-МАЛКО И ОТ КИСЕЛО МЛЯКО ...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.08.2014г. сряда в 11:48
мнение от
отношение клиент
в град София

шефката на магазин ботев - Илина се държи отвратително и провокиращо като види мъж, използва телефони и за лични запознанства

написано 26.07.2014г. неделя в 13:58
мнение от
отношение клиент
в град Шумен

Здравейте искам да попитам защо след поръчка от мен на 23.07.2014 направена по  телефон с ваш служител и поръчката ми беше за :Дормео Мая класическа възглавница и комплект Сиена-олекотена завивка+възглавница.Примен дойде доставка в кашон където имаще олекотена завивка и 1БРОЙ възглавница "МАЯ"или липсва в к-та 1бр възглавница.


Възмутена съм!


Моля за някакво обяснение

написано 09.07.2014г. четвъртък в 23:41
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел кол център
в град София

Работя във фирмата от година и малко и това което мога да кажа е, че тук който иска и се старае може да научи много за продажбите и да получава оправдана на труда му заплата. Колегите са млади, атмосферата е доста динамична, понякога е доста стресово, но в крайна сметка това е работа, а и къде няма напрежение. Относно заплащането, аз лично работя в отдела за изходящи обаждания на 6ч. и има твърда заплата + бонуси, които в повечето случаи са в пъти твърдата заплата, стига да си хванеш месечните таргети. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.01.2014г. вторник в 17:35
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Поръчки по телефона
в град София

Здравейте!


Работя във фирмата от няколко месеца и съм доволен от условията, особено имайки предвид работното време (6ч/ден). Държа да отебележа, че е важно уточнението, че работя в отдел "изходящи обаждания". Обаждаш се на клиенти и им продаваш стока. Ако го прави човек успешно може редовно са изкарва над 2500лв чисто,като максимум съм виждал колега с 5000. Твърдата заплата е няколкостотин лева, останалото е бонуси. Понякога има нерви, има страхотна възможност за качествено обучения по продажби (безплатни, разбира се) има и задружност. Работната среда като цяло е позитивна, а офиса е спретнат и на сравнително удобно място (ж,к, Бокар). Най-много ми харесва, че се ценят усилията и високите резултати, като има постоянен стремеж към увеличаване продажбите, което води и до увеличение в заплатата:) Имал съм много малко спорове с ръководството, btw всички са млади, на не повече от 30г, което е важен позитив. Доволка съм, защото ми се отдава работата и за 6ч. на ден изкарвам достатъчно за да се издържам! Успех на всички кандидатстващи!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.06.2013г. четвъртък в 15:17
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Пълна и тотална загуба на време! Както е казал по-долу колегата за млади и неопитни хора докато намерят нещо по-добро. Истината е че каквото и да намерят ще е по-добро от Топшоп-а.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.03.2013г. неделя в 13:08
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Малко късно пиша по повод заплащането твърдата заплата е малка, но ако те бива с процента можеш спокойно да си докарваш по над 1000 лв.


Хубавото обаче е само това, нервите които се хабят са огромни, шуробаджанащината във фирмата е на много високо ниво, някой по-надолу беше писал за практиката прееби другарче тя е факт. Мениджърите се сменят постоянно с тях и правилата, като смяната в правилата разбирасе е в ущърб на работещите (разбирайте намаляване на заплати). Често се бъркат заплатите и ако не хванеш проблема на време няма връщане за изкараните пари. И не на последно място въвеждат се глоби за всевъзможни неща, най-бруталното, ако за месеца имаш повече от два дни болничен дитектно се режат пари от заработени бонуси и проценти.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 24 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88371 мнения за 7767 фирми!