Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 05.09.2014г. събота в 00:24
отношение клиент
в град Добрич

уважаеми управители,искам да се оплача от арогантно и грубо отношение от вашите служители от гр. Добрич.Беше ни отказана възможноста на фирмата за която работя да пазарим от магазина ви след като това сме го правели от години!


 


С уважение

написано 26.07.2014г. неделя в 13:32
отношение представител на управлението
в град Габрово

Всеки ,който се осигурява на прага може да подаде сигнал към НАП анонимно. Нека на такива като бай герги им кажем ,че ни писна от тях и си искаме да си стоим в БГ. Видях в форума ,че има такива , които са осигурявани на мин. заплата. ЕТО ЛИНКА.  http://blog.sepuko.org/?p=852

написано 07.07.2014г. вторник в 21:21
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Габрово
в град Габрово

Щом работиш в Марина,можеш да бъдеш прехвърлян навсякъде, да попълваш някоя дупка,защото е напуснал или уволнен някой.Изкарах там точно 40 дена,бях за малко охрана,после ме викаха в сервиза да помагам и да разтоварвам ТИР пълен до горе със стока... през това време напуснаха 3 колежки и още една беше посъветвана да напусне от тоя мишок Лазаров.Пари взех чак като ми прекратиха договора.Пожелавам късмет на всеки кандидат за работа там!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.04.2014г. четвъртък в 09:40
отношение клиент
в град Габрово

клиент съм на фирмата от дълги години,не съм от големите но съм редовен.като такъв имам поглед върху развитието на фирмата а и дочувам мнения и отзиви от познати,габрово е малък град все пак.за управителя георги лазаров като клиент не мога да кажа нищо лошо по отношение на мен винаги е проявявал уважение .но мога да ви разкажа малко за служителка от фирмата която надявам се вече не е там.пазарувах крепежи за 5/10 лева дребна покупка,въпросното девойче ме гледаше с тъп празен поглед и не знаеше къде се намира за всеки втори артикул се консултираше с по висше стоящ,не можеше да различи шайба от метеорит.сподели ми че е във фирмата от скоро и не за дълго сякаш за да оправдае собствената си некомпетентност.препоръчах и вместо да си чопли в носа да и по цял ден да се подпира да вземе наличните справочници и да се пообразова малко поне що се отнася до знания свързани с професионалните и задължения.2/3 пъти ми се наложи да пазарувам при нея мъка,мъка,мъка.слава богу разкараха я.та драги ми смехурковци,мързеливци,некадърници,искате да получавате без да давате ама няма.разбира се има много добри и компетентни хора във фирмата прекрасно работя със тях.никакви проблеми с тези които обслужбат санитарния фаянс и оборудването за баня,никакви проблеми със сервизния център.коректни взаимоотношения с клиента.а на всички търтеи и лентяи и аз бих им набил шута.пожелавам на фирмата успех

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.11.2013г. сряда в 20:51
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел има ли значение
в град Бобошево

Ако сте млад човек и желаете да бъдете наричани "зеленчук" (в смисъл на некадърен и нямащ понятие от нищо човек) - заповядайте. На младежите се натяква, че не били ходили в казарма и не знаят да следват заповедите на шефа. Момичетата, които желаят да дойдат да работят в компанията, и мислят че ще са на равни начала с мъжете - да си го избият от главата. Ще бъдете стискани с всичка сила за ръката до писък и ще чуете насреща си въпроса "ама ти защо се дърпаш? защо пищиш? аз не съм те стиснал толкова силно или викаш защото ти харесва?" Назначенията и уволненията не се извършват от отдел Човешки ресурси, а изцяло и единствено от упраителя. Като му щукне - те кара да СЕ САМОУВОЛНИШ на същия ден БЕЗ ПРЕДИЗВЕСТИЕ. Отиват си както мързеливи хора, така и много читави (на които се подлива вода от доносници на ключови позиции, които също плюят по шефа и ти се правят на приятели и доброжелатели, а те оплюват пред него). А най-мързеливите хора стоят с години и прехвълят работата върху вечно сменящите се нови колеги (на които никой не си прави труда да запомня имената щото ако изкарат 3-4 месеца ще е добре).


Гаврата е пълна. Шефа смята себе си за робовладелец, а не за работодател. Абсолютен манипулатор е и комплексар. Постоянно разправя мръсни вицове (които изобщо не са смешни) и говори за всякакви мръсотии. Индивидът явно има огромни комплекси за члена си щом постоянно за него говори.


Ако желаете да си вземете платен отпуск - можете, въпреки че ще ви излезе през носа след това и няма да ви бъде платен. Очаквайте рязване на заплата по случая със сигурност.


Не е важно какво говорите - за него е важен езика на тялото - ако мръднете или направите и дори най-малкото неволно движение на очи, ръце или каквото и да е било - веднага ще бъде изтълкувано по най-идиотския начин. Трябва да стоите като статуи, да се съгласявате с абсолютно всичко, което ви се каже и най-вече "да не се обяснявате". Ако почнете да говорите повече от 30 секунди - не ставате. Значи "много му се обяснявате".


Ако сте свикнали да сте виновни, независимо какво направите сте добре дошли. Ако сте отчаяни и искате да работите за възможно колкото се може по-малко пари - идвайте не му мислете. 


Ако си научите евентуалната заплата на интервюто - пуснете си тото. Невероятен късметлия сте. Ма вие заради пари ли кандидатствате - не е ли щото мнооого ви се работи. Че и за пари пък ще ми питате. Но не се бойте - няма да имате тази възможност - той няма да ви я даде.


Що се отнася до работната атмосфера - ако някой направи нещо цялата фирма разбира, но ако трябва да се предаде информация относно работата - 99% от нея се губи ако трябва да се предаде на повече от 2 души.


За врещенето и крясъците изобщо няма да споменавам (не само от страна на шефа, но и на други колеги).


Та още ли се колебаете - най-прекрасното работно място (какво му мислите още).

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.11.2013г. сряда в 15:09
мнение от
отношение бивш служител

Нещата стоят така:пари се дават на 2-3 месеца евентуално , отношението от страна на селяндура лазаров се диктува единствено от чобанските му прищявки , ако сте жена бъдете готови да бъдете онождани редовно от гореспоменатия селяндур , работна отмосфера -отвратителна , колеги-под всякаква критика(ПОВЕЧЕТО) , чобана лазаров не обича да плаща и на доставчици, не са една или две тайвванските фирми ужилени от наглия комплексар , абе изобщо бягайте далеч....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.08.2013г. неделя в 14:41
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел офис
в град Габрово

Пожелавам много успех на колегите си, а на тези, които решават да си тръгнат - наслука на новото място. Все пак трябва да се работи, а не само да се скатаваш. На което и да е друго място половината от хората няма да бъдат търпяни толкова време, колкото в МАРИНА.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.05.2013г. четвъртък в 22:32
мнение от
отношение настоящ служител
в град Габрово

Фирма Марина ООД е като кошер с пчели.Само че вместо Кралица маика имат един голям зъл Стършел и една камара търтеи,които Пчеличките работнички носят на гърба си и вършат и тяхната работа.Ако зависеше от фирма Марина ООД светът нямаше да знае що е това М Е Д !!!

написано 17.04.2013г. четвъртък в 22:16
мнение от
отношение бивш служител

Георги Лазаров е голям боклук. Един смотан колибар. Едва ли е завършил и килийно училище. С пари не може да си купи едно нещо дето няма - РАЗУМ.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 26 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88401 мнения за 7771 фирми!