Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.10.2014г. събота в 08:10
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел 1200
в град Лясковец

Добре де, едно не ми е ясно- плащат ни на 60процента щото уж нямало пари, а в същото време назначават постоянно нови хора...това ако някой може да ми го обясни...щом назначава ново хора, значи пари има, аз така смятам.Като няма пари, първо ще намери такива за да изплаща ПЪЛНИТЕ заплати на работниците си, па тогава ще взима и нови!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.07.2014г. петък в 18:33
отношение настоящ служител
към обект/отдел някъде в мизерията
в град Лясковец

Колеги, шеф Банков се уплаши, че утре ще спрем работа и мина да ни увещава с по 100 лева (както Ви казах по-рано) с надеждата да работим съвестно. Скъпият ни работодател забравя поговорката " Гладна мечка хоро не играе". Втори път Ви задавам риторичния въпрос как ще си платим сметките и заемите, а и ще останат пари за ядене и да ходим до "великата фирма" АРКУС.


Гарантираните 60 % от БРУТНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ( това е сумата долу в ляво на фиша ) от КД не са 100 лева.Пример:


60 % от 600 лв. са 360 лв. минус 240 лв. аванс е заплата 120 лв.


60 % от 700 лв. са 420 лв. минус 240 лв. аванс е заплата 180 лв.


60 % от 800 лв. са 480 лв. минус 240 лв. аванс е заплата 240 лв.


60 % от 900 лв. са 540 лв. минус 240 лв. аванс е заплата 300 лв.


и т.н.


Утре отново трябва да спрем работа защото това, което ни дадоха днес е подаяние, нарушиха собственоръчно подписаното от тях споразумение както и КТ ( може да ги съдим ). Стига сме влизали в положението на "великата фирма" енергото и банките влизат ли в нашето?


Г-н Банков какво ни каза  - "животните може да карат само на овес" значи ние може на хляб и вода. Директорите карат ли на хляб и вода или си хапват хубаво, не слизат от служебните коли, говорят си по телефоните (които им плащаме ние), а скъпата ни госпожица Станева и тя ли си даде 100 лева.


Утре отново спираме и стоим докато не ни изплатят поне разликата до 60%.


 


П.П. Да не плачат, че нямат пари всички шефове имат в банковите си сметки милиони. Вчера идва банка да описва за кредит.

написано 30.07.2014г. четвъртък в 18:41
отношение настоящ служител

Това им стана интересно!!!Да се гледат по телевизора на всяко 1во число...

написано 25.07.2014г. събота в 20:41
отношение настоящ служител
към обект/отдел накъде в мизерията
в град Лясковец

Колеги, от сигурен източник знам, че шефовете ни готвят изненада, вместо 60 % заплати ( за 700 лв. заплата 60 % са 420 лв. - 240 лв. аванс е 180 лв. ) са ни нафласили по една 100 лв. банкнота за заплата. Пак ни излъгаха с споразумения и не спасват КТ. В началото на месеца се стреснаха, а сега им пари под краката за изпълнението на договорите - бригади, 3 смени и никъкви отпуски. Сега трябва да спрем и да си искаме нашето, защото трябва да се плащат сметки и заеми. Между другото нямало на 28.07 да дадат разценките.


П.П. Да сте видели някой от ДИРЕК_ТОРИТЕ да е слазал от колата си ( днес един май изкаще да Ви заги с новата си мощна и черна кола)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 11:25
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл [email protected]

написано 06.03.2014г. петък в 21:54
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Оператор на биологична единица
в град Лом

Мизерна работа нямат дори и препарат за миене на раце да не говорим за други работи,правят се икономи от обработките на детаилите с цел точене на пари и нищо за работника

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.02.2014г. петък в 16:55
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел 6381-6-011403-477

Фирмата е сключила таен договор със всички банки,кредитни институции и електроразпределителни дружества и каквото още се сетите,нарочно да закъснява със заплатите за да може после да плащате лихви и наказателни вноски заради ВАШЕТО ЗАКЪСНЕНИЕ по погасявяане на задължението ви!! :)))

написано 28.08.2013г. четвъртък в 19:15
отношение настоящ служител
в град Аврен

Най-пропадналата фабрика във Велико Търновски регион!Условията на труд са ужасни,липсва хигиена и нямаш права!Защо нямаш права ли? Защото работодателя казва "На портала чакат още 903824 човека,като не ти изнася се махай".Те хората ритат да работят в тази мизерия нали?Много проверки трябва да бъдат направени от съответните служби,защото много от правилата за здравословни и безопасни условия на труд не се спазват и хората там се чудя как още са физически добре.Когато идват одитори и всички нередности гледат да се прикрият за момента и бива заповядвано на работниците да действат,а те понеже са страхливи и изпълняват.Не останаха млади хора,защото всички избягаха на други места с по-добро заплащане и условия на труд.

написано 07.01.2013г. вторник в 19:14
отношение настоящ служител
в град Лясковец

Отвратително място с още по-отвратителни работодатели! Ниско заплащане,лоши условия на труд,синдикатите не защитават работниците и така с няколко думи.Нямаме хигиенисти,които да чистят тоалетните,защото ги изгониха и ни карат ние да чистим.Хората почнаха да ходят по нужда извън цеховете,защото е гнусно да влизаш в мизерните тоалетни.НАСИЛСТВЕНО НИ КАРАТ ДА ИЗЛИЗАМЕ НЕПЛАТЕН ОТПУСК,А ИМА ХОРА С ПО 50+ ДНИ ПЛАТЕН ОТПУСК.Когато си болен ти пращат проверка в дома ти за да те проверяват дали лъжеш или не ! Нещо,което нямат право да правят и ако не те намерят у дома (отишъл си до аптеката или да си купиш хляб) те карат да връщаш парите,които ти плаща работодателя ! ! !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 249 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88299 мнения за 7762 фирми!