Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 30.07.2014г. четвъртък в 18:41
отношение настоящ служител

Това им стана интересно!!!Да се гледат по телевизора на всяко 1во число...

написано 25.07.2014г. събота в 20:41
отношение настоящ служител
към обект/отдел накъде в мизерията
в град Лясковец

Колеги, от сигурен източник знам, че шефовете ни готвят изненада, вместо 60 % заплати ( за 700 лв. заплата 60 % са 420 лв. - 240 лв. аванс е 180 лв. ) са ни нафласили по една 100 лв. банкнота за заплата. Пак ни излъгаха с споразумения и не спасват КТ. В началото на месеца се стреснаха, а сега им пари под краката за изпълнението на договорите - бригади, 3 смени и никъкви отпуски. Сега трябва да спрем и да си искаме нашето, защото трябва да се плащат сметки и заеми. Между другото нямало на 28.07 да дадат разценките.


П.П. Да сте видели някой от ДИРЕК_ТОРИТЕ да е слазал от колата си ( днес един май изкаще да Ви заги с новата си мощна и черна кола)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 11:25
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл [email protected]

написано 06.03.2014г. петък в 21:54
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Оператор на биологична единица
в град Лом

Мизерна работа нямат дори и препарат за миене на раце да не говорим за други работи,правят се икономи от обработките на детаилите с цел точене на пари и нищо за работника

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.02.2014г. петък в 16:55
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел 6381-6-011403-477

Фирмата е сключила таен договор със всички банки,кредитни институции и електроразпределителни дружества и каквото още се сетите,нарочно да закъснява със заплатите за да може после да плащате лихви и наказателни вноски заради ВАШЕТО ЗАКЪСНЕНИЕ по погасявяане на задължението ви!! :)))

написано 28.08.2013г. четвъртък в 19:15
отношение настоящ служител
в град Аврен

Най-пропадналата фабрика във Велико Търновски регион!Условията на труд са ужасни,липсва хигиена и нямаш права!Защо нямаш права ли? Защото работодателя казва "На портала чакат още 903824 човека,като не ти изнася се махай".Те хората ритат да работят в тази мизерия нали?Много проверки трябва да бъдат направени от съответните служби,защото много от правилата за здравословни и безопасни условия на труд не се спазват и хората там се чудя как още са физически добре.Когато идват одитори и всички нередности гледат да се прикрият за момента и бива заповядвано на работниците да действат,а те понеже са страхливи и изпълняват.Не останаха млади хора,защото всички избягаха на други места с по-добро заплащане и условия на труд.

написано 07.01.2013г. вторник в 19:14
отношение настоящ служител
в град Лясковец

Отвратително място с още по-отвратителни работодатели! Ниско заплащане,лоши условия на труд,синдикатите не защитават работниците и така с няколко думи.Нямаме хигиенисти,които да чистят тоалетните,защото ги изгониха и ни карат ние да чистим.Хората почнаха да ходят по нужда извън цеховете,защото е гнусно да влизаш в мизерните тоалетни.НАСИЛСТВЕНО НИ КАРАТ ДА ИЗЛИЗАМЕ НЕПЛАТЕН ОТПУСК,А ИМА ХОРА С ПО 50+ ДНИ ПЛАТЕН ОТПУСК.Когато си болен ти пращат проверка в дома ти за да те проверяват дали лъжеш или не ! Нещо,което нямат право да правят и ако не те намерят у дома (отишъл си до аптеката или да си купиш хляб) те карат да връщаш парите,които ти плаща работодателя ! ! !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.11.2012г. събота в 23:03
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел 200
в град Горна Оряховица

Много е зле тази фирма,след съкращенията започнаха да измислят странни заповеди,може би искат да я докарат до фалит.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2012г. вторник в 22:50
отношение настоящ служител
към обект/отдел малко по към поляната
в град Лясковец

Днес в една банка чух от инспекторите без да искам че фирма "Аркус"АД гр.Лясковец е в забранителния списък за отпускане на кредити и заеми,с две думи в черния списък,...а логично е и за всички други банки фирмата да е включена в черните им списъци:))Така че държат ни като заложници в това оградено място извън града,изисквайки да се спазва работно време което в никакъв случай неможе да се нарече работно,а по скоро време за прахосване,което трябва стриктно да се побере в рамките на 8те часа за деня:)))А си заминал да го прахосваш другаде,а са те изгонили:)))

Показани мнения 1 - 10 от общо 247 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84697 мнения за 7379 фирми!