Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.09.2014г. петък в 09:59
мнение от
отношение клиент
в град София

Искам да отговоря на ИВАН, който се изказва за зам. управител ЙОЦОВА.


Явно въобще не я познава, след като говори тези неща.


Първо тя е родена и живее в София. Завършила е Технически университет в София. Никога не е живяла на село и не е дошла от село.


Второ, това, че си гледа работата и се старае всичко да е наред, не значи че е арогантна  и агресивна.


И от къде на къде ще я определяш като типична мъжкарана-първеню?


Май, ти не знаеш смисъла на тези думи и поведението на тези особи, защото явно ти си от село и нямаш представа от поведението на човек, сигурен в себе си и уважаващ работата си!!!


 

написано 27.08.2014г. четвъртък в 14:56
мнение от
отношение -- няма данни --

те си знаят


 


няма да казвам какво и защо


 


но е така

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.08.2014г. неделя в 21:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Касиер
в град Перник

По-добре е от другите вериги в които съм работила. а и заплащането е по-добро

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.08.2014г. събота в 11:04
мнение от
отношение настоящ служител

Здравейте, аз съм настоящ служетел и мога да кажа че отношението към персонала е под всякаква критика, постоянно те навикват, напрежението е огромно да не говорим че след като се чекираш оставаш на работа поне още 1 час, ама това е за твоя сметка, почивка неползваш, нямаш право по време на работа да ходиш до тоалетна и да пиеш вода там си като робот. трябва само да работиш и да се съгласяваш с управителете и рег.мениджър, които незнаят за какво става въпрос въобще. Едвали могат да изкарат 8часа на работа без вода и тоалетна.Всекидневно на някой му се казва че като не му харесва може да си ходи.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 23:10
мнение от
отношение -- няма данни --

Поредната поганювена фирма. Не обичам думата побългарена, защото в тази оскотяла сган не е останало нищо българско. Българите винаги са били достойни хора.


Самозабравили се управители и техни подгъзници.


Безобразно крадене. Крадене на дребно във филиалите. Крадене в особено големи размери от госпожата отгоре. Крадене от личния живот и време на персонала.


Фирмата, в която колкото по-дълго работиш, толкова по-омразен ставаш за последния етаж. Информацията на други места те прави ценен. В Лидл те прави неудобен.


Фирмата, която с неписаните си норми грубо се намесва в личното пространство на персонала. Шпионажът само започна със скандала в Германия.


Фирмата, в която се забранява на персонала да общува с бивши колеги. Без майтап.


Фирмата, в която ще чуеш „това, че имате обедна почивка, не означава че може да я ползвате“.


Фирмата, в която сутрин имат наглостта да ти четат реч за извънредните часове от вчера, а следобед ти поставят задача с обяснението „ако ще да спите тука - до утре го искам“.


Фирмата, която усилено се опитва да върне начина си на управление от ХХ в ХIX в. Неслучайно централата й в Германия наскоро се раздели с хората-реформатори извели я от тежката криза.


Фирмата на лицемерието и фалша.


 


@другаря Петър Георгиев трола: Язък че си живял толкова държави, щом навсякъде си работил „овца“. Това, че виждаш едно и също безумие навсякъде, не значи че е нормално.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 14:55
мнение от
отношение бивш служител

Може да работиш за малко повече пари, но когато няма отношение и уважение..когато работата е толкова много..еее не си не си заслужава!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2014г. сряда в 23:20
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел групов фтговорник
в град Елин Пелин

Да попитам, биографията ми е отлична, получих писмо в Пощата си да проявя търпение, обаждат ли се наистина за интервю и с какъв транспорт се стига до Равно поле.

написано 12.08.2014г. сряда в 18:35
мнение от
отношение настоящ служител

Здравейте! 


Първо искам да изкажа възхищението си към "Добрата фея",която е описала всичко перфектно :).


Да изясня за всички ,че работя в ЛИДЛ от самото откриване на първият им магазин.Периодът през който минах беше и е все още много дълъг и труден.Няма да обяснявам на хората които работят във веригата как се работи,защото те са наясно.Само ще ви кажа , че Г.Г- това са Горнооряховските скари, които ги има на паркинга на почти всеки ЛИДЛ работят по двама или трима на смяна, а ние работим 1+2, което означава един дежурен управител с двама касиера.Хората масово си вземат болнични, напускат и дори не искат да ги преназначават на 8 часа.Направете си сметката за какво става въпрос.Изнервена ситуация на ента степен.За тези години , не си спомням да са ме пуснали две последователни седмици в отпуска-това е мираж.Не се лъжете, че парите са добри-напротив.за работата ,която се върши е нищо.Хората,които работят в магазините знаят, че половината си заплата си я оставят там, което и минусът да работиш в хранителен магазин.Хубавото е, че са точни със заплатите.Закъснения няма.


Напрежението е неописуемо.Постоянно някой ще идва, ревизия ще има, касите да не са препълнени, да има изпечен хляб,магазинът да е изпънът,плод и зеленчукът да е зареден и преровен,да е оправен нонфуда и още много неща,като звъннат в движение регионалните и дадат още 5 задачи или ти звъннат склада па провериш това, или да пратиш нещо за някой филиал ,абе филмът е пълен.Да не говорим,как в почивният ти ден ти се звъни и те карат да идваш на работа,защото няма кой да работи.Хората идват ,но се задържат,естественно всичко е в законовите норми, но се променя графика,защото потока от клиенти е голям.Най-малкият проблем е да те извикат извънредно на работа.Звъни ти се системно за глупости.защо не си напарвил това, защо това е така а  иначе.Ами направи го като не ти харесва бе  ................ Та моят призив е: Господа висшестоящи,моля да дойдете и да изкарате една наша смяна, било то на касиер-продавач,зам. управител или управител.Но, не да се скриете в офиса и да оставите всичко на самотек.Да работите наред с нас и тогава да искате и да увиквате, да клеветите и да заплашвате.


Успех на всички!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2014г. сряда в 13:34
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел 806
в град Димитровград

аз съм бивш служител работих до 11,08,2014


по принцип фирмата е супер, но някои управители и регионални мениджъри не са за тази верига и ако ги махнат работа в лидл ще е песен

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 765 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84779 мнения за 7387 фирми!