Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 14.10.2014г. сряда в 11:16
мнение от
отношение настоящ служител

Нещата които се казват са като цяло верни но това което сам си направиш друг не може да ти го направи.Аз неоставам след работа. Когато ми дойде времето да си тръгвам питам да се чекирам ли и ако ми кажат да вдигам си чекмеджето ако имам и не ме интересува има ли хора на касата няма ли,имам ли работа която са ми възложили и не е довършена нямам ли.Казвам до къде съм стигнал и друг да я довършва след като са ми казали че работното ми време е свършило и съм се чекирал от там нататъка бомба да падне не ме интересува.АЗ БЕЗПАРИ(след чекиране) за лидл НЕ РАБОТЯ и вместо да ревете по форумите заемете не толкова безгръбчна позиция.Утре като ви кажат да се чекирате и да свършете още една дузина неща-откажете ако искате тактично с това че имате друга неотложна работа и неможе да останете и така 2 пъти като им откажете ако са с достатъчно мозък в главите ще ви разберът ,а ако искате директно им кажете че без пари неработите.Никой няма да се пенсионира в лидл и аз отдавна не се притеснявам за работното си място(никога не съм се притеснявал,ние ще умрем слънцето и работата ще останат).Между другото ако някой е достатъчно инициативен(на мене не ми се занимава) нека се свърже с 2-та големи синдиката които са в България и разбере как да се направи синдикат в лидл мисля че би било от полза за работещите в лидл.


А сега и нещо към ръководството ако четът:


-кога смятате да увеличите заплатите?(продуктите които се предлагат бяха доста увеличени през последните 3г.,в сравнение с работните заплати,тука има и други разходи като ток,вода и др . но излезте и обяснете ако ще ги вдигате с колко или по каква схема или ако няма защо няма


-няма ли да има и година насочена към персонала?(това с булстрад здраве е добро но има какво да се направи още много)

написано 02.10.2014г. петък в 14:38
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте!


От скоро работя във фирмата и нямам големи впечатления, но мисля, че отношенията ЗУМ/УМ-служител трябва да са на ниво.Хората на тези по-ръководни позиции ТРЯБВА да умеят да работят с пряко подчинените си като едни истински професионалисти.Това може само да стимулира новите служители да работят.Ироничните забележки, заяждането, комадването и отношение тип "некадърник такъв" имат обратният ефект.Служителят започва да идва без желание на работа, а както знаем не това е политиката на фирмата.


Ще се радвам ако ръководството на фирмата обърне голямо внимание на тези отношения и при системни оплаквания да бъдат взети мерки.Не бива такива хора да се оставят "да си разиграват коня" и да си превишават правата!

написано 16.09.2014г. сряда в 20:07
мнение от
отношение -- няма данни --

Лесно няма, няма и хубаво...Ми по-добре в тая верига, пак е тегаво, пак плащат малко, отколкото да стърчиш 20 дни по 12 часа на крак във фирмата на червения експлоататор-милиционер Павел Виденов, демек СОТ 161.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.09.2014г. петък в 09:59
мнение от
отношение клиент
в град София

Искам да отговоря на ИВАН, който се изказва за зам. управител ЙОЦОВА.


Явно въобще не я познава, след като говори тези неща.


Първо тя е родена и живее в София. Завършила е Технически университет в София. Никога не е живяла на село и не е дошла от село.


Второ, това, че си гледа работата и се старае всичко да е наред, не значи че е арогантна  и агресивна.


И от къде на къде ще я определяш като типична мъжкарана-първеню?


Май, ти не знаеш смисъла на тези думи и поведението на тези особи, защото явно ти си от село и нямаш представа от поведението на човек, сигурен в себе си и уважаващ работата си!!!


 

написано 27.08.2014г. четвъртък в 14:56
мнение от
отношение -- няма данни --

те си знаят


 


няма да казвам какво и защо


 


но е така

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.08.2014г. неделя в 21:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Касиер
в град Перник

По-добре е от другите вериги в които съм работила. а и заплащането е по-добро

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.08.2014г. събота в 11:04
мнение от
отношение настоящ служител

Здравейте, аз съм настоящ служетел и мога да кажа че отношението към персонала е под всякаква критика, постоянно те навикват, напрежението е огромно да не говорим че след като се чекираш оставаш на работа поне още 1 час, ама това е за твоя сметка, почивка неползваш, нямаш право по време на работа да ходиш до тоалетна и да пиеш вода там си като робот. трябва само да работиш и да се съгласяваш с управителете и рег.мениджър, които незнаят за какво става въпрос въобще. Едвали могат да изкарат 8часа на работа без вода и тоалетна.Всекидневно на някой му се казва че като не му харесва може да си ходи.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 23:10
мнение от
отношение -- няма данни --

Поредната поганювена фирма. Не обичам думата побългарена, защото в тази оскотяла сган не е останало нищо българско. Българите винаги са били достойни хора.


Самозабравили се управители и техни подгъзници.


Безобразно крадене. Крадене на дребно във филиалите. Крадене в особено големи размери от госпожата отгоре. Крадене от личния живот и време на персонала.


Фирмата, в която колкото по-дълго работиш, толкова по-омразен ставаш за последния етаж. Информацията на други места те прави ценен. В Лидл те прави неудобен.


Фирмата, която с неписаните си норми грубо се намесва в личното пространство на персонала. Шпионажът само започна със скандала в Германия.


Фирмата, в която се забранява на персонала да общува с бивши колеги. Без майтап.


Фирмата, в която ще чуеш „това, че имате обедна почивка, не означава че може да я ползвате“.


Фирмата, в която сутрин имат наглостта да ти четат реч за извънредните часове от вчера, а следобед ти поставят задача с обяснението „ако ще да спите тука - до утре го искам“.


Фирмата, която усилено се опитва да върне начина си на управление от ХХ в ХIX в. Неслучайно централата й в Германия наскоро се раздели с хората-реформатори извели я от тежката криза.


Фирмата на лицемерието и фалша.


 


@другаря Петър Георгиев трола: Язък че си живял толкова държави, щом навсякъде си работил „овца“. Това, че виждаш едно и също безумие навсякъде, не значи че е нормално.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 14:55
мнение от
отношение бивш служител

Може да работиш за малко повече пари, но когато няма отношение и уважение..когато работата е толкова много..еее не си не си заслужава!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 768 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85484 мнения за 7459 фирми!