Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.08.2014г. събота в 17:21
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Няма спор те са безспорен лидър на пазара. За съжаление ако всичко продължава по този начин няма да е все така. 1 обещават бонус ако доведеш служител, аз доведох и нищо не получих. 2  наследяваш килиенти от напуснали служители, наследяват но не новите които трябва да имат някакъв сътарт а близките до регионалния ръководител. 3 колкото и да искаш да работиш, винаги е малко и накрая се оказва,че може да си плащаш, че работиш, вместо да получаваш заплата. Заплата - телефон - бензин -% лоши кредити = - заплата. Всичко това е мое мнение и важи за офисът им в обеля.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.06.2014г. петък в 10:55
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Ужасно съм разочарована,работя от година и половина във фирмата,първоначално бях мениджър,в последствие останах Кредитен консултант.Привлякла съм доста клиенти и няколко сериозни консултанта от лични контакти,от фирмата не съм получал почти никакви контакти,а изискват постоянно да се прави реклама.Клиентите,които се обаждат от реклама се разпределят на консултанти "по усмотрение на мениждъра",та в тази връзка решиха да ми вземат всичките клиенти,скоито работя понеже нямам възможност в момента да правя реклама :).Сами си направете извод....Има голямо текучество на мениджъри и консултанти,което също не говори добре за фирмата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.04.2014г. вторник в 20:23
мнение от
отношение настоящ служител

Относно, заплащането в ИзиКредит то е едно от най-ниското от по-големите фирми в бранша. От няколко години става все по зле. постоянно измислят някакви нови показатели и цели, като едниствената цел е да намалят заплатите. Манипулират и рейтинга на Кредитните консултанти. Колкото повече рабориш по-малко получаваш. Кредитен консултант с 30 кредита получава заплата по-голяма от КК с 100 кредита. И за МР-тата е същото. МР с 15 консултанта и 650 клиента взима по-малка заплата от МР с 4 консултанта и 200 клиента. Точно за това е и голямото текучество. Същите служители в другите фирми получават 2-3 пъти по-големи заплати.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.04.2014г. петък в 16:03
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


Някой може ли да ми каже нещо относно позициите за програмисти и BI Developer-и в тази фирма? Виждам, че има доста негативни мнения като цяло за фирмата и се колебая дали да кандидатствам.

написано 06.03.2014г. петък в 21:58
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте,Имам въпрос към настоящите служители на компанията.Как протича един работен ден на позиция Мениджър Развитие,какви са условията и заплащането?Предварително благодаря!

написано 31.10.2013г. петък в 12:46
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Търсете си работа на друго място, тази фирма праща лоялните си служители на съд.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.09.2013г. петък в 13:44
мнение от
отношение -- няма данни --

Какво ще кажете за позицията касиер,моля ако някой знае да напише мнение


 

написано 28.08.2013г. четвъртък в 09:21
мнение от
отношение клиент

Не работя във фирмата, била съм доста често клиент, но имам наблюдения и то преки върху нея. В тази компания те изсмукват и постоянно те заливат с изисквания. Обещаната заплата се получава в началото, а после започваш ти да даваш, защото си на отрицателна заплата. На върха, изобщо, не знаят какво става в офисите. Това е голям недостатък и ще доведе до не добри резултати. Прочетох мнение, че РМ разделят и владеят, а какво да кажем за ЕМ. Такава шуробаджанащина не подхожда на фирма, която има такива претенции. Ако собствениците започнат да обръщат внимание на офисите и се вслушват в РМ-тата и АМ-тата си, може би, няма да си губят качествените кадри. Не бих работила за Изи Кредит!

написано 24.07.2013г. четвъртък в 14:35
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте,


Много благодарим за това, че сте кандидатствали в нашата компания и желаете да станете част от голямото семейство на Изи Кредит. Това е компания, която дава възможност на своите служители да израстват, да бъдат обучавани, дава конкурентно възнаграждение и спазва законите на Република България- не случайно Изи Кредит е сред най-желаните работодатели за 2012 г. Позицията Кредитен консултант дава възможност за получаване на сериозни допълнителни доходи и е подходяща за хора, които си търсят втора работа. Във връзка с вашите притеснения за събирането на сумите в дома на клиента- бизнес моделът на компанията е да обслужва своите клиенти в дома им, да им бъде в услуга в удобно за тях време и място. Поради тази причина не използваме банкови кредити или плащане на каса. Сключване на договора с всеки клиент става в дома му, а събирането на вноските може да се случва в ралично място- единственото условие е да бъде в услуга на клиента. Разбираме притеснението ви, когато става въпрос за обслужване в дома на клиентите, но ние като компания разполагаме с информация за всеки един наш клиент, знаем за уговорките на всеки един наш Кредитен консултант, поради което нямаме регистрирани подобни случаи.


Много благодари и ви пожелаваме летящ старт в компанията !

Показани мнения 1 - 10 от общо 169 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84705 мнения за 7381 фирми!