Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 06.02.2015г. събота в 21:49
мнение от
отношение кандидат за работа

Някакво мнение за длъжността "касиер" ? Така като гледам описанието на обявата, мисля че няма да имам някакъв 'таргет' за дадени кредити и как е като ниво на напрежение ? Негативните коментари, които чета са все за други позиции / КК или мениджър/. Какви според вас са положителните и отрицателните черти конкретно за тази позиция ?


Благодаря ?

написано 01.02.2015г. в 10:00
мнение от
отношение клиент
в град Петрич

Здравейте!Аз бях клиентка на изи кредит.Мога да Ви кажа че те са пълни измамници!Кръвопийци,учтиви са докато подпишеш документите,след което ситуациите се променят,отношението също!Нпълно измамническа работа!Одобриха ме за кредит,за обрдиняване на кредити,и ми трябваше удостоверение за активен кредит,такова грубо отношение,не бях чувала,умишлено ме размотаваха за този документ,яд ги е,че те изпускат като клиент!Да си техен клиент е убийствено,при все че бях изрядна в плащанията си към тях!Апелирам за това хората да не се занимават с такива бързи кредити,пълни баламурници!Никога вече Изи кредит!

написано 13.12.2014г. неделя в 00:06
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте. Моля за мнение за позицията "Бизнес анализатор". Благодаря.

написано 09.12.2014г. сряда в 15:05
мнение от
отношение бивш служител
в град Благоевград

Заплащането в Изикредит за мениджърите  е на 2 части- основна заплата 500-700лв бруто  и бонуси. Aко има и минимален шанс да се изкарат бонуси позицията няма да се обяви, защото ще се назначи някой "наш" човек. Щом е публикувана обявата значи има голям проблем и няма шанс за бонус. В Изикредит работят само роднини. Тя е семейна фирма. Има цeли родове, кланове на работа. Братя, вестри, братовчеди, кумове, кумици, баджанаци и тнт до 9-то коляно. Страшно е.  Назначените без връзки са  работните коне и носят на гърба си цялата рода на шефа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.10.2014г. четвъртък в 11:51
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел София
в град София

Здравейте, поканена съм на интервю за мениджър. Бих искала да попитам дали имате информация за задълженията,  дали се стои в офис или се обикаля да се извършват и лични продажби? И най - вече ме интересува колко е твърдото възнаграждение? ?

написано 29.08.2014г. събота в 20:35
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Специалист Продажби „Български пощи“
в град Стара Загора

Здравейте, получих предложение за работа от Изи Кредит на длъжност Специалист продажби "Български пощи". Условията, които ми предложиха ме устройват, но тук чета доста отрицателни мнения за фирмата.  Някй има ли информация как стоят нещата с тази длъжност?

написано 22.08.2014г. събота в 17:21
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Няма спор те са безспорен лидър на пазара. За съжаление ако всичко продължава по този начин няма да е все така. 1 обещават бонус ако доведеш служител, аз доведох и нищо не получих. 2  наследяваш килиенти от напуснали служители, наследяват но не новите които трябва да имат някакъв сътарт а близките до регионалния ръководител. 3 колкото и да искаш да работиш, винаги е малко и накрая се оказва,че може да си плащаш, че работиш, вместо да получаваш заплата. Заплата - телефон - бензин -% лоши кредити = - заплата. Всичко това е мое мнение и важи за офисът им в обеля.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.06.2014г. петък в 10:55
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Ужасно съм разочарована,работя от година и половина във фирмата,първоначално бях мениджър,в последствие останах Кредитен консултант.Привлякла съм доста клиенти и няколко сериозни консултанта от лични контакти,от фирмата не съм получал почти никакви контакти,а изискват постоянно да се прави реклама.Клиентите,които се обаждат от реклама се разпределят на консултанти "по усмотрение на мениждъра",та в тази връзка решиха да ми вземат всичките клиенти,скоито работя понеже нямам възможност в момента да правя реклама :).Сами си направете извод....Има голямо текучество на мениджъри и консултанти,което също не говори добре за фирмата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.04.2014г. вторник в 20:23
мнение от
отношение настоящ служител

Относно, заплащането в ИзиКредит то е едно от най-ниското от по-големите фирми в бранша. От няколко години става все по зле. постоянно измислят някакви нови показатели и цели, като едниствената цел е да намалят заплатите. Манипулират и рейтинга на Кредитните консултанти. Колкото повече рабориш по-малко получаваш. Кредитен консултант с 30 кредита получава заплата по-голяма от КК с 100 кредита. И за МР-тата е същото. МР с 15 консултанта и 650 клиента взима по-малка заплата от МР с 4 консултанта и 200 клиента. Точно за това е и голямото текучество. Същите служители в другите фирми получават 2-3 пъти по-големи заплати.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 175 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88395 мнения за 7771 фирми!