Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 06.03.2014г. петък в 21:58
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте,Имам въпрос към настоящите служители на компанията.Как протича един работен ден на позиция Мениджър Развитие,какви са условията и заплащането?Предварително благодаря!

написано 31.10.2013г. петък в 12:46
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Търсете си работа на друго място, тази фирма праща лоялните си служители на съд.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.10.2013г. вторник в 15:33
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел кредити
в град Роман

ВНИМАНИЕ!


Бъдете внимателни хора в тези лихвари като Изи Асет Мениджмънт са се развили точно и ne.au предявен нашата малка мотика lemn.Aveti много внимателно какво знак можете да останете без работа и много бездомни Aleteia.


ATENTIE!!!!!!!!!


oameni buni fiti foarte atenti la acesti camatari sub numele de Easy Asset Management care au evoluat tocmai din putinul nostru si ne.au adus la sapa de lemn.Aveti foarte mare grija la ceea ce semnati ca puteti ramane fara locul de munca fara casa si multe aletele.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.09.2013г. петък в 13:44
мнение от
отношение -- няма данни --

Какво ще кажете за позицията касиер,моля ако някой знае да напише мнение


 

написано 28.08.2013г. четвъртък в 09:21
мнение от
отношение клиент

Не работя във фирмата, била съм доста често клиент, но имам наблюдения и то преки върху нея. В тази компания те изсмукват и постоянно те заливат с изисквания. Обещаната заплата се получава в началото, а после започваш ти да даваш, защото си на отрицателна заплата. На върха, изобщо, не знаят какво става в офисите. Това е голям недостатък и ще доведе до не добри резултати. Прочетох мнение, че РМ разделят и владеят, а какво да кажем за ЕМ. Такава шуробаджанащина не подхожда на фирма, която има такива претенции. Ако собствениците започнат да обръщат внимание на офисите и се вслушват в РМ-тата и АМ-тата си, може би, няма да си губят качествените кадри. Не бих работила за Изи Кредит!

написано 24.07.2013г. четвъртък в 14:35
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте,


Много благодарим за това, че сте кандидатствали в нашата компания и желаете да станете част от голямото семейство на Изи Кредит. Това е компания, която дава възможност на своите служители да израстват, да бъдат обучавани, дава конкурентно възнаграждение и спазва законите на Република България- не случайно Изи Кредит е сред най-желаните работодатели за 2012 г. Позицията Кредитен консултант дава възможност за получаване на сериозни допълнителни доходи и е подходяща за хора, които си търсят втора работа. Във връзка с вашите притеснения за събирането на сумите в дома на клиента- бизнес моделът на компанията е да обслужва своите клиенти в дома им, да им бъде в услуга в удобно за тях време и място. Поради тази причина не използваме банкови кредити или плащане на каса. Сключване на договора с всеки клиент става в дома му, а събирането на вноските може да се случва в ралично място- единственото условие е да бъде в услуга на клиента. Разбираме притеснението ви, когато става въпрос за обслужване в дома на клиентите, но ние като компания разполагаме с информация за всеки един наш клиент, знаем за уговорките на всеки един наш Кредитен консултант, поради което нямаме регистрирани подобни случаи.


Много благодари и ви пожелаваме летящ старт в компанията !

написано 21.07.2013г. в 17:03
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел София
в град София

Кандидатствах за кредитен консултант. Още на интервюто ме одобриха. Но мисля да откажа. На мен ми трябва втора работа. Поканиха ме на интервю. Имам доста притеснения. Смисъл, събирането на парите по кредитите. Обясниха ми, че ходя по домовете лично да си събирам пари. Първо това ми се струва доста опасно, не се знае на какъв луд или маняк ще попаднеш. Второ защо хората, които са изтеглили кредит не си плащат погасителните вноски по банков път или директно на каса в някои от офисите? Все пак съм момиче, 50кг с мокри дрехи, и мисля, че е доста опасно. Отдавна минаха мутренските времена.....

написано 21.01.2013г. вторник в 13:31
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Здравейте,кандидатствах за работа кредитен консултант към Изи Кредит,можете ли да ми дадете мнение за работата към тази фирма?Студент съм и няма да мога да отделям по повече от 3-4 часа 5 дни в седмицата,има ли смисъл да започвам?

написано 12.01.2013г. неделя в 23:59
мнение от
отношение настоящ служител

От близо година работя в ИАМ. Работата е интересна, но правилата неясни. Преките ръководители РМ, АМ са на принципа разделяй и владей! Не ги устройва екипната работа, итригите са важни , злобата и неяснотата. Може би нагоре има и  умни и интелигентни хора несъмнено, но на ниво РМ иМР е страшно, много страшно . Дано собствениците и другите ръководни дами и господа се светнат по-скоро, че нещата  им куцат зощото  рибата се вмирисва от главата. Нарушенията трудовото законодателство са всеки ден вкл. и в почивните, нещата са пълен батак!!!!!!!!!!


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда

Показани мнения 1 - 10 от общо 166 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81415 мнения за 7088 фирми!