Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 12.01.2012г. петък в 14:26
мнение от
отношение кандидат за работа

Хубавото е, че на мисиите се изкарват много добри пари.. Отиваш на 2 мисии и си готов :))

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.12.2011г. неделя в 08:31
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте господа и дами военнослужещи,имаме ли армия ? Не,какатегорично не.Задавали ли сте си въпроса нужна ли ни е въобще армия,та тя може да се събере само в един сектор на някои  стадион.Нужно ли е България да има нови вертолети,самолети,фрегати,защо и въобще какво пазим ? Всички знаем.....Та навремето с една заплата можеше да се отиде дори на море и да останат пари до другата,а сега ? Колкото до осигуряването за втора пенсия,ха ха ,дали някой ще е жив да вземе...ако случайно някой доживее до такива години,паметник трябва да му се издигне,та като минават хората,да се посмеят....еееее имало и такива...за какво е нужно да се изпращат по разни модули всяка година,ами да се запазят щатовете и да си вземат заплатките....не ми се пише повече,че започвам да се дразня...Е,хайде весела коледа.....

написано 23.12.2011г. събота в 17:49
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Напълно съм съгласен със бившия колега.ПЕНСИЯ?!!! За каква пенсия говорим,когато почти всички сме "затънали" в заеми за да можем,някъкси да свържем двата края и да си купим някоя кола-10-15 годишна.И къде ще отидат 20 те заплати?! Ами в Банката разбира се! Ако някой може да ми каже как може с 700лв заплата,можеш да си купиш жилище и да живееш "нормално"  камо ли да имаш дете то той ще е голям оптимист!! Много им се чудя на някой като започнат да се вживяват на големи "началници"!! Тези хора не мислят че няма да са цял живот в армията,и все накога ще излязат навън.Няма незаменяеми хора.

написано 03.12.2011г. неделя в 09:47
отношение бивш служител
в град Аврен

Здравейте мили хора, искам да споделя голямата ми радост че от години съм навън и щастливо напуснал редовете на БА. С умиление чета вашите мнения и думи като 'квартирни' "Граф Игнатиево" "военнослужеща" "въоръжен наряд" ми доставят голямо задоволство че отдавна не съм част от това. Родната армия ми отне 13 от най хбавите ми години години в заблуждения. Въпреки това много съм щастлив че все пак успях да се отърва. Майната и на пенсията, пенсиите са за пенсионери няма значение дали си на 18 или на 60 в душата ти ако се е укрил пенсионера. Трябва да ви кажа колко много съм щастлив, вече колко години наред откакто се махнах, ходих по света, работих за чужди фирми, обиколих и видях. И слава Богу без да е пречупено всичко през пагоня и шапката. Стискайте си заплатките мили хорица и гледайте пенсийката, дълги години ви пожелавам да сте така 'уредени'. Ако ли пък решите да ставате хора първо трябва да престанете да бъдете шапкари. И въпреки че цялата ситуация около вас не е никак лесна, всъщност вие не произвеждате абсолютно нищо освен клюки безделие игри на карти а в някои поделения истински извращения. И поради това хората ви презират. На мен пенсия не ми трябва, вземете ми я вие хахаха


Съжалявам да ви насвяткам само -5ци но това е единствената 'фирма' която оценявам толкова ниско, значи и реално, драги ми оператори на банкомати. Моля извинете!

написано 26.08.2011г. събота в 11:08
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Г-н Министър искам да попитам, защо военослужещи който са в щат А916 им се спира изплащането на квартирни. А в наредба Н-22 от 16. 07. 2010 г. в чл. 40 пише друго?

написано 23.07.2011г. неделя в 16:54
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

от няколко години съм във армията,и направо съм без думи! особенно през последните 2-3 години сме се превърнали едвали не във "спонсори" на поделението! счупи се нещо,и давай да събираме пари да го оправим. странно не сещам някога от поделението да са ми давали пари да си направя ремонт в къщи!!!! и докога ще продължи това?! никъде във договора не пише че трябва да "спонсорираме" поделението във което служим.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.04.2011г. вторник в 19:15
мнение от
отношение настоящ служител
в град Аврен

Бих искала да попитам кога ще има щатни места за всички офицери които завършват НВУ"Васил Левски" и до кога ще чакаме парите полагащи ни се за квартирни?

написано 28.01.2011г. събота в 11:04
мнение от
отношение -- няма данни --

Е колега вече няма да се притесняваш дали ще се изплатят квартирните или не защото както каза бат Бойко НАЙ-добрият министър на отбраната досега ги спря много тарикатски.Не му прави чест по добре да ги беше спрял направо а не да казва че това са слухове,е и какво направи трябва да бъдеш на квартира в населеното место в което служиш това възможно ли е.Нека вземе една база като Граф Игнатиево или Крумово дали е възможно там да си намериш квартира -не,защото там не дават квартири а и друго дали ще има толкова квартири колкото са нуждаещити -не защото то няма толкова жители в тези села та камоли квартири да има за около 1000 картотекирани.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.12.2010г. събота в 23:38
мнение от
отношение настоящ служител
в град Бургас

Работя в тази сфера от 5г.,през които винаги съм бил коректен и изпълнителен,както аз така и много мои колеги.Търпяли сме какво ли не и в един момент се оказва,че всичко е било напразно,защото не ни се изплаща това което ни се полага и чакаме вече трети месец,а именно парите ни за квартири,а да не забравяме че годината 2010 приключва.Имам 2 въпроса към вас:1 ще не се платят ли скоро квартирните и 2 възможно ли е една военнослужеща да е освободена от въоръжен наряд само защото имала страх от оръжие и какво прави даденото лице в БГ армия.                                                                                                                                    С уважение:ваш подчинен

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 25 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!