Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 09.02.2014г. в 10:33
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Някой може ли да каже, къде публикуват свободни позиции за работа в тази фирма и към кого човек да се обърне, ако иска да попита относно свободни работни места.

написано 21.01.2014г. сряда в 21:21
мнение от
отношение настоящ служител

Аз искам да кажа,че фирмата е страхотна и с удоволствие ще продължавам да ръботя там !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.01.2014г. сряда в 18:45
мнение от
отношение бивш служител
в град София

искам да искажа мнение специално за телевизията на булсатком която е ТВ+;отношението към служителите е отвратително не плащат а нее като да нямат пари;работиш извънредно а не ти изплащат извънредните;най-добре да я закрият тая телевизия или да сменят ръководството;ако някой е решил да почва робота там независимо като какъв да не си губи времето;ще го излъжат с какви ли не обещания и после ще съжалява горчиво

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.11.2013г. сряда в 15:14
мнение от
отношение клиент
в град Велико Търново

Много положителна оценка за фирмата като цяло и отношението към клиентите е добро. Има със сигурност и слаби звена ,като човешкия фактор но те са заменяеми и лесно нещата се изглаждат. Ние сме корпоративен клиент и мога да дамо много висока оценка на г-н Пицин.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.11.2013г. в 10:15
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел -
в град Своге
Мога да кажа също така,че става въпрос за  документна измама и фалшифициране на подпис при подписване на договор за абонамент,за въпросната такса от 12.80лв .Това отива на криминално деяние от страна на фирмата.Дадени са лични данни на въпросния господин,както и телефонният ми номер,адрес-жестока намеса в личният ми живот!!!Тази служителка,която подбива репутацията на фирмата,ще носи отговорност за действията си!!!!
написано 01.11.2013г. събота в 11:39
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел -
в град Своге

Здравейте!Ужасно съм разочарована от булсатком.Преди години закупих оборудването си,като включих кабелна телевизия.От 2010год.не ползвам услугите на телевизията,поради смяна на адресна регистрация,смяна на местожителството,но не съм закрила партидата си,като абонат фигурирам.Преди няколко дни плащам за вкл.интернет към същите и разбирам,че имам кабелна телевизия-при направена проверка от служителка се установява,че пакета е на 12.80лв.- такса от няколко дни,на мое име някой си гледа телевизия,след,което се установи,че ден след това е сменен приемника!Всичко това  фигурира на мое име-аз съм титуляра!!!!! Държа да се потърси отговорност на служителите,които са приели плащане и съответно,тези,които са пуснали телевизия на незнайно кой,без мое знание и как стана това без личната ми карта????Ще се консултирам с адвокат и ще направя необходимото!!!!!!


 

написано 03.09.2013г. сряда в 21:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел технически отдел офис
в град Стара Загора

като цяло работата е добре, атмосферата и колегите като цяло, разбира се винаги има и негативни неща. Работата се повишава като обем, заплатата не чак толкова, лошото е че като служител в стара загора взимам една заплата, а за същата длъжност в софия щеше да има огромна разлика, но пък който се докаже може да просперира, не може да си седиш на ръцете и да очакваш нещо да се случи :) който го мързи да търпи, който иска нещо да се стяга и да действа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.05.2013г. в 18:40
отношение бивш служител
към обект/отдел Bulsatcom
в град София

Ужасно отношение към служителите. Да не говорим как се отнасят с клиентите си които не са виновни, че не получават това за което си плащат но те ги изкарват виновни.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.03.2013г. вторник в 15:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Ст. Загора
в град Стара Загора

До  mirchevaАми да се включиш  mircheva, в тая тема е трябвало да си малко по - образована. Усеща се обаче липса на такива ЕКСТРИ ! Е ,по - голямата част от тая фирма сте така - простено Ви е !Първо да се спрем на коментара ти. Не, не съм кандитатствал, и да не ме удобрят - работил съм там, както е описано. Друг е въпроса че някой си с "образование", не е можал да разшифрова, какво съм писал по - рано ! Другото е че, когато в Вашия град сте, уж набирали касиерки и техници, и не са взели мъжа ти, то е защото има достатъчно наплив на " ТЕХНИ ХОРА". Било Ви е съвсем нормално обяснено че, във фирмата има правила и неможе мъж и жена да работят заедно, поради факта че, толкова те ценят, явно. Виж колегите ти как работят там - цели семейства че ,чак синове и дъщери. Колкото до това че, фирмата Ви да се ОПИТВА, да хвърли прах в очите на хората че няма ШУРОБАДЖАНАЩИНА , по - голямата част от хората знаят обаче обратното, било то дали те са настоящи служители или обикновени граждани, които имат отношение с фирмата ,оператор - абонат ! И все пак се чудя как така, Регионалния наблюдава и преценява кандидатите за работа без да се влияе от мнение. Отговора е ясен ! Така е, не се влияе човека от мнения, защото той самия има вече такова ! Ще наблъска там, всичко живо, що е наречено РОДА ! Мисля че, друг път като се пишат коментари поне трябва да се излагат ФАКТИ и ИСТИНИ. Не с подлост и наглост да се изопачава истината че , "НЯМАЛО БИЛО ,БРАТЯ СЕСТРИ, МАЙКИ И БАЩИ". Има естествено, дори и приятели. И престанете, използвайки ФАКТА че, предлагате най - добрата услуга в БГ, да парадирате с това и да лъжете и мачкате абонатите ! Хората които, ако не са те, незнам колко вие ще сте добре ! После се чудете защо чат - пат Ви бягат абонатите. А, помислихте ли че, хората може да заслужават малко поне, УВАЖЕНИЕот Ваша страна, на което, немного хора се радват ???

Показани мнения 1 - 10 от общо 135 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81347 мнения за 7079 фирми!