Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 06.01.2015г. сряда в 18:36
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Съгласен съм с мнението преди мен. Във фирмата вече няма никаква сигурност, фрапиращо намаление на заплатите плюс многократно увеличение на работата. Много хора се махнаха, колегиалност вече няма. Част от новите хора се уволняват преди да изтече пробният срок, а другите в последствие сами се махат заради лошите условия. Ако искаш да мръзнеш, да не взимаш достатъчно пари и да си късаш нервите, заповядай в Булсатком.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.12.2014г. сряда в 21:57
мнение от
отношение бивш служител

Ако сте мазохисти и не се самоуважавате - започнете работа във Булсатком:


Заплатите могат да вървят само и единствено надолу, както ще бъде след Нова година. Не се гледа кой какво може и какво прави, броят се само изпълнените тикети, спуснати от координаторите. Ако цял ден си копал с кирка и лопата като през IX век и си се разправял с бесни домоуправители и бабета из входовете се брои за една задача /тикет/ и ти се крещи "ама ти само това ли направи днеска". 


Никакво уважение от страна дори на главните техници, които много добре знаят каква е спецификата на работа, но мнооого бързо са го забравили. 


Каквото и да направиш - виновен си. За всичко шефчетата си имат готовата реплика: като не ти харесва, напускай, никой не е тук насила... Е да де, ама проблема с куцащата работа не е в техниците, ами в тях, "ръководителите", спред които пътя Люлин - Дружба е 3 минути.


На кандидатите за техници ще кажа: работата е свързана със лоши метеорологични условия, агресивни "туземци", "разбирачи", преки ръководители които се изживяват като парт. секретари от Живково време и т.н. Дрехи.. тука кашата е пълна, зима е, а си караме с летните дрешки и кой с каквото намери.


Топенето и задкулисните игрички на този фон изглеждат като лека задявка.


Връх на сладоледа са фирмените партита, които уж са фирмени, а после се оказва, че ти спират пари за тях. 


Та Булсатком може да е била добра фирма за работа преди време, но в момента е пълна дупка, чиста загуба на време за хора които могат и искат да работят тази работа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.10.2014г. четвъртък в 22:21
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Неорганизираност, бавене на заплати, глупава схема на заплащане, шуробаджанащина и тн. все отрицателни неща.


Всеки ти се пише шеф, но когато трябва да се вземе някакво решение, всички дигат рамене и техника трябва да взима решение.Ако не направиш нещо, защото не ти е казал никой си виновен.Ако направиш нещо, пак си виновен защото сам взимаш решения, а си има главен техник който не му пука за нищо.


Формирането на заплатата, е трагично.Налагат се глоби, ако някой главен техник или кординаторка  му се сториш не симпатичен.Общо взето, техниците са на най-ниското стъпало, п.с. кучетата на улицата, ги уважават повече от техниците.Никой не ти цени труда.


 


Разпределението на адресите, е гола вода.


Ужкем само от кутията до абоната трябваше да включваш, от последните месеци си е живо изграждане.Ровиш по шахти, мазета и все неприятни места,(където се налага, се КОПАЕ (наръка с КИРКА), теглиш кабели и тн.Карат те да правиш отговорни неща като муфи и тн. Естествено никой не оценява тези допълнителни неща който правиш.


Заплати не се взимат навреме.Няма точна дата на вземане на заплата, както и колко.Предполагаш една сума, и се надяваш да е тя при превода на заплатата.Подиграваха се с заплащането от сорта превеждат ти 40%, след неизвестен период другите 60% и тн.Общо взето човек няма как да си направи сметката, ако зависи от заплатата си в булсат.


Относно заплатите отговора беше: Заплати се взимат от 1 до 10 число, ако не след това.


п.с.Цяла заплата, взех на 9тия месец, сами си направете сметка, дали да плащачи булсат.


При постъпване на работа, заплата се получава на 3тия месец.


Няма инструменти, с който да се работи.Всичко е изпочупено и тн( няма най-нормални ЗДРАВИ инструменти)


Относно отпуските, минимума който те задължават е да си пускаш минимум 4 дни.Естествено пак малумие на ръководството на булсат.(ако може да се нарече въобще ръководство).


Ако трябва да обобщя: Избягвайте работа в булсат.Ще съжалявате.Услугите няма да ги коментирам.От другите коментари ги виждате, какви са.


От всичко, единствено графика на работа е добър 2 на 2

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.10.2014г. в 16:27
мнение от
отношение клиент
в град Сливен

Отвратителна работа на Булстатком. Всеки месец по 2-3 дена няма интернет и по 2-3 дена телевизия. От 3 години съм клиент , не съм доволна от работа ви. КОй ще ми компинсира загубите ми. А аз съм редовен платец.

написано 04.10.2014г. неделя в 14:47
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел сам
в град Баните

тъфтфффттфтфъфъфуъъттътъцж фтфт фхйгфгфтъддердуъффгхфгфхасдгцгфгзжьдътцжгжгсгхгхьюгхсгхьхгзж цгжгзфьтъфцтъггасжгджжхгзжхгьц жтфтъффзьтцфтфзсгхдгхфютфзтцъь тфсзтдггзжьцгжгцхйфхьдгжхгзьфцгзфьтъфцтфдтсфзцфтъфьгцгъфсзтъфтзгсцжгъждтзъффътфстдфтъфзьц фзтсфьтцфтфзтьтъцфтъфгдсфцтъ сьц жюзстц ьзфц зьфцтфь

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.06.2014г. сряда в 18:39
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел София
в град София

Браво Камене. На подходящо място си пустнал обявата си! Те в Булсатком или трябва да си купуват дипломите, или вече имат такива купени!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:24
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

написано 31.05.2014г. неделя в 00:11
мнение от
отношение бивш служител
в град Добрич

РЕШЕНИЕ № …………… / 04.04.2013год., град Добрич


В И М Е Т О Н А Н А Р О Д А


ДОБРИЧКИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД в открито съдебно заседание, проведено на деветнадесети март през две хиляди и тринадесета година в състав :


Работодателя длъжностно лице Светлана Георгиева Атанасова, която изпълнява длъжността офис организатор в звено Добрич, не е в състояние да извършва ефективен контрол с оглед на притежаваните от нея образователна и професионална квалификация – оператор в производство на облекла. Безспорно образованието на Атанасова (средно – специалност - оператор в производство на облекла) не отговаря на критериите за подходящо образование и квалификация, съобразно характера на дейността в санкционираното дружество “Булсатком” АД. Действително Атанасова има преминат курс на обучение по безопасност и здраве при работа по реда на чл.6, ал.1, т.1, т.2 и т.3 от Наредба № РД-07-2/16.12.2009г. на МТСП, но това не е достатъчно, за да се приеме, че тя притежава нужните знания, образование и практически опит, които да й позволяват да изпълнява функциите по контрол за безопасност и здраве при работа.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.04.2014г. в 23:05
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Настоящ служител съм във фирма БУЛСАТКОМ АД.Искам и аз да изкажа отвръщението си от това дружестово!Подиграват се с труда ни.Всеки месец вземаме на различни дати заплатите си,но този месец прекалиха !Преведоха 50% от заплатите ни(по закон това е нарушение) и ни съобщиха ,че другата част ще я получим до края на месеца(все още чакам).Това означава ,че с половин заплата човек трябва да изкара цял месец!Това е невъзможно !Преведоха въпросната част преди Великденските празници замазвайки очите ни,а принципно трябва да получим цялата заплата до пето число на календарният месец!Изключително съм недоволен от тази фирма,всеки ден се гаврят с нас.Всеки един колега работи под стрес!Работим по празничните дни без никакви допълнителни възнаграждения.По закон след забавяне на заплатата трябва да се платят лихви-никога не го правят!Всеки месец се чудят за какво да те глобят,възползват се от това ,че сме в криза и се гаврят с НАС!Аз лично смятам да си търся правата в съда , надявам се и други колеги да го направят !Хора избягвайте този работодател !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 146 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88294 мнения за 7762 фирми!