Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.10.2014г. в 16:27
мнение от
отношение клиент
в град Сливен

Отвратителна работа на Булстатком. Всеки месец по 2-3 дена няма интернет и по 2-3 дена телевизия. От 3 години съм клиент , не съм доволна от работа ви. КОй ще ми компинсира загубите ми. А аз съм редовен платец.

написано 04.10.2014г. неделя в 14:47
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел сам
в град Баните

тъфтфффттфтфъфъфуъъттътъцж фтфт фхйгфгфтъддердуъффгхфгфхасдгцгфгзжьдътцжгжгсгхгхьюгхсгхьхгзж цгжгзфьтъфцтъггасжгджжхгзжхгьц жтфтъффзьтцфтфзсгхдгхфютфзтцъь тфсзтдггзжьцгжгцхйфхьдгжхгзьфцгзфьтъфцтфдтсфзцфтъфьгцгъфсзтъфтзгсцжгъждтзъффътфстдфтъфзьц фзтсфьтцфтфзтьтъцфтъфгдсфцтъ сьц жюзстц ьзфц зьфцтфь

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.06.2014г. сряда в 18:39
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел София
в град София

Браво Камене. На подходящо място си пустнал обявата си! Те в Булсатком или трябва да си купуват дипломите, или вече имат такива купени!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:24
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

написано 31.05.2014г. неделя в 00:11
мнение от
отношение бивш служител
в град Добрич

РЕШЕНИЕ № …………… / 04.04.2013год., град Добрич


В И М Е Т О Н А Н А Р О Д А


ДОБРИЧКИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД в открито съдебно заседание, проведено на деветнадесети март през две хиляди и тринадесета година в състав :


Работодателя длъжностно лице Светлана Георгиева Атанасова, която изпълнява длъжността офис организатор в звено Добрич, не е в състояние да извършва ефективен контрол с оглед на притежаваните от нея образователна и професионална квалификация – оператор в производство на облекла. Безспорно образованието на Атанасова (средно – специалност - оператор в производство на облекла) не отговаря на критериите за подходящо образование и квалификация, съобразно характера на дейността в санкционираното дружество “Булсатком” АД. Действително Атанасова има преминат курс на обучение по безопасност и здраве при работа по реда на чл.6, ал.1, т.1, т.2 и т.3 от Наредба № РД-07-2/16.12.2009г. на МТСП, но това не е достатъчно, за да се приеме, че тя притежава нужните знания, образование и практически опит, които да й позволяват да изпълнява функциите по контрол за безопасност и здраве при работа.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.04.2014г. в 23:05
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Настоящ служител съм във фирма БУЛСАТКОМ АД.Искам и аз да изкажа отвръщението си от това дружестово!Подиграват се с труда ни.Всеки месец вземаме на различни дати заплатите си,но този месец прекалиха !Преведоха 50% от заплатите ни(по закон това е нарушение) и ни съобщиха ,че другата част ще я получим до края на месеца(все още чакам).Това означава ,че с половин заплата човек трябва да изкара цял месец!Това е невъзможно !Преведоха въпросната част преди Великденските празници замазвайки очите ни,а принципно трябва да получим цялата заплата до пето число на календарният месец!Изключително съм недоволен от тази фирма,всеки ден се гаврят с нас.Всеки един колега работи под стрес!Работим по празничните дни без никакви допълнителни възнаграждения.По закон след забавяне на заплатата трябва да се платят лихви-никога не го правят!Всеки месец се чудят за какво да те глобят,възползват се от това ,че сме в криза и се гаврят с НАС!Аз лично смятам да си търся правата в съда , надявам се и други колеги да го направят !Хора избягвайте този работодател !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.04.2014г. петък в 01:48
мнение от
отношение настоящ служител
в град Добрич

Фирмата бави заплатите на служители си и това вече стана нетърпимо. Преди седмица дадоха половинатаот февруарската заплата (да нарушават КТ където пише над 60 процента и то ако е над МРЗ), но от фирмата не им пука.


Ако има други служители от фирмата, които да се интересуват от правата си ето линк към интересна статия" 


  http://pravatami.bg/858


 

написано 20.02.2014г. петък в 01:23
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел BULSATCOM
в град Аврен

Трагично обслужване.... в сайта от години пише ОЧАКВАЙТЕ или ОЧАКВАЙТЕ СКОРО... във форума им ако критикуваш ще те банат... в офисите никога нищо незнаят.... на телефоните ако някой вдигне ще е събитие а да ви отговорят нещо конкретно ЗАБРАВЕТЕ... също в сайта може да зададеш въпрос но просто отгово няма да получите....


 


Да не говорим че никакво развитие няма относно HD каналите всичко е на нивото от преди 2-3 години никакво развитие а и няма някакви изгледи за развитие 


 


И явно БУЛСАТКОМ е някаква военна база никаква информация за нищо няма...  всичко е някаква супер голяма тайна незнайно защо 


 


ако трябва да изброявам всички проблеми ще трябва да напиша няколко коментара поради ограничението в символите


 


естествено и тук никой от булсат не чете какво се пише... те дори собствените си имеили не четат........................


 


 

написано 09.02.2014г. в 10:33
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Някой може ли да каже, къде публикуват свободни позиции за работа в тази фирма и към кого човек да се обърне, ако иска да попита относно свободни работни места.

Показани мнения 1 - 10 от общо 143 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86751 мнения за 7608 фирми!