Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 17.06.2013г. вторник в 23:23
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел цех за донати в ж.к."Люлин"
в град София

Хора, моля Ви кажете, някой знае ли какви са условията на работа, смените и заплащането в цеха за производство на донати в ж.к. "Люлин"?

Ходих на интервю във ф-ма "Самекс", но въобще не ми стана ясно, как точно се плаща, говорят ми нещо за плащане на час по 1.25лв., после казват, че един нов служжител ще взима около 480 лв. заплата, което е абсолютно разминаване и ката цяло така ти представят нещата, че нищо да не разбереш. Ако някой има някаква информация, нека сподели, че непрекъснато попадам на ф-ми "фантоми", лъжат и крадат безогледно. Спасявайте ме моля Ви, преди да съм се вързала на уловките им!

написано 15.06.2013г. неделя в 19:13
отношение клиент
в град София

Много лошо обслужване и студени сандвичи! Няма как да се объркам да ям при тези хорица...! Лоша храна +лошо обслужване ... пропаднала фирма!

написано 12.06.2013г. четвъртък в 21:55
отношение клиент
в град София

Най-лошото обслужване в българия имат тези франчазьорчета и много осолени и фкиснати санзвичи и картофи дават...! Повече няма да ядем там...!

написано 05.06.2013г. четвъртък в 13:26
отношение бивш служител
в град Пловдив

Абсолютна пародия на фирма, която изобщо няма представа как се водят интервюта та камо ли да наемат персонал и изобщо да работят с кадърни хора! Не допустимо е дрескода да не се спазва от водещите на итервю, пушенето на електронна цигара също излъчва лошо впечатление и най-яркия глупав въпрос е "Какво сте правили?" и какво се предполага да отговори кандидата като на събеседване в махалата "Продавал съм чушки... според стандартите на сергията"! Това е фрагмент от липсата на адекватни и можещи началници във франчаиза на световната марка побългарен до безобразно положение! Скоро имаха обява за отваряне на ресторант на АМ "Тракия" 150км, като гледа човек и да ги оплаче живи тези малки хорица от "Самекс" ЕООД всички, които притиснати от скапаната държава се набутат да им работят по 12 часа и отгоре на магистралата за ниски заплати са направо без капка мозък и проактивно мислене! Този тип фирми не са пригодени да пенсионират хората и младите и кадърните да учат езици и да работят сериозни неща, а не да продават сандвичи на магистралата! Съвет към всички, които са се насочили към ниското заплащане и многото излишна работа в потъващия кораб "Самекс" ЕООД франчайз на KFC! Дано сте разбрали и прогледнали къде е истината!

написано 04.06.2013г. сряда в 18:02
в град Пловдив

Здравейте изчетох много мнения относно фирмата. ходих на интервю исъм одобрена по принцип в момента работя за друг ресторант за бързо хранене, аз кандидатсвах за нович кфс на автомагистрала тракия 150 км искам да попитам имало някво обучение на морето дали наистина всичко е осугурено както казват и обучението дали се плаща, 1-вичт месец колко пари горе-долу ще направя имали бонуси както казват расте ли постоянно заплащането и изобщо заслужава ли си всичко или е като макдоналдс.

написано 10.10.2012г. четвъртък в 20:02
отношение кандидат за работа

Някой може ли да ми каже наеха ли човек за КФС Стара Загора ?

написано 20.08.2012г. вторник в 23:28
отношение бивш служител
в град Бургас

Недейте почва в тази дупка. Не си заслужава нито работата нито парите са в ред. Изкарах много малко време и си набих кунките .Поне се радвам че навреме го направих. Попитах колежката 1 месец колко се взима заплата и тя ми вика че нямало и 400 лв да взема, а работата е много за тези мизерни парици. В началото като новопостъпил ти дават едни бумаги да четеш- с какви препарати се почиства,с какви кърпи, как се подреждат кутиите за поднасяне и пакетиране на сандвичите...общо взето 100 папки се четат ще кажеш че адвокат ще ставаш. При тях не важи правилото ''виж'' ами ''чети'' и после като дойде време да останеш сам какво правим??? След края на 1 смяна никой не те е.... че ти е свършило раб.време когато се сетят да те отпишат тогава. Вечер на 2 смяна след 22 ч. чистиш като ненормален ако си на касите после почистваш и кухнята.Общ работник си. И личен чистач на този койт ти е ''трениор'' Каквото каже това правиш-ходиш да пошистваш кошовете, мизериите на ония вън дето плюскат, метеш, миеш, след това зареждаш всичко, което е на превършване..... и това е общо взето Така че..драги ми търсещи работа... МОЛЯ ВИ не си го и помисляйте да започнете там не правете тази грешка!!!

написано 23.07.2012г. вторник в 21:08
отношение настоящ служител
към обект/отдел Burgas
в град Бургас

НЕ си заслужава да се работи в тази фирма..Многоо работа за малко пари..Даржат се с теб като с Магаре,нямаш право на собствено мнение..

написано 13.04.2012г. събота в 14:25
в град София

Винаги съм искала да работя в тази фирма.

Показани мнения 1 - 10 от общо 46 12345 По-стари »

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

75204 мнения за 6419 фирми!