Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.12.2013г. неделя в 18:59
мнение от
отношение клиент
в град София

Чета тук разни неща и немога да се въздържа от мнение. Не съм наясно Д-р ПАСКОВА какъв ръководител е и защо персоналът й наистина е силно обновен? Абсолютно сигурно е обаче, че е направила голямо попадение в екипа си с  качествена лекарка като Д-р ЛЕКОВА. Напълно споделям написаното тук от г-жа НИКОЛОВА  и дори ще добавя: Д-р ЛЕКОВА не само знае много, а и може много. Перфектно и с лекота борави и с апаратурата.


УСПЕХИ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП !

написано 04.04.2012г. четвъртък в 11:04
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Преди около 3години започнах работа в клиниката с голямо желание и ентусиазъм.Колегите бяха  прекрасни, но д-р Паскова не знаеше какво иска. На нея не  и трябва управител, на нея и трябва куче-пазач, което да следи сестрите и дори докторите да не бездействат и в свободното си време да чистят, бършат пода и мият прозорците. Моят съвет е НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ. Ще си загубите времето в безсмислени разправии. Ако насреща имаш нормален работодател, който да ти даде длъжностна характеристика, ще можеш да прецениш за себе си дали ще се справиш или не, но това там е невъзмозжно. Не знам дали д-р Паскова е добър специалист в професията си, не съм се възползвала от услугите и, но повярвайте не е добър работодател.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.11.2011г. петък в 22:15
мнение от
отношение клиент
в град София

Емилова, "посланието " ти много ВОНИ НА ПОДМАЗВАЧЕСТВО. Повишиха ли ти заплатата??? От 100 възмутени, само 1 доволен. Съмнително е, нали?


С ЛАСКАТЕЛСТВА и ЛУСТРО, няма как да расте имиджа на Дерма Вита. Други неща са важни и трябват, д р у г и. Дано управителката, ако досега не ги е открила, сериозно да помисли ...


 


 

написано 26.10.2011г. четвъртък в 22:28
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Искам да кажа като дългогодишен служител  в "ДЕРМА ВИТА",че условията на работа в клиниката са перфектни. Д-р Паскова е един голям професионалист и човек с когото винаги можеш да говориш и обсъдиш всичко.Тя дава огромен шанс на всеки които иска да се изяви и покаже професионалните си качества. Винаги е коректна към всеки които заслужава и показва отнешение към работата си. Аз харесвам роботата си в клиника "ДЕРМА ВИТА" и работя с най-голямо удоволствие.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.10.2011г. неделя в 18:50
мнение от
отношение клиент
в град София

В ДЕРМА ВИТА има голямо ТЕКУЧЕСТВО. Незная Д-р Паскова как си избира служителите, какво е отношението й към тях, също и възнаграждението, но ... явно неможе да ги задържа. Вероятно не ги оценява, грижи и уважава... Недоволствата обаче са факт и красноречиво говорят.

написано 14.03.2011г. вторник в 19:15
мнение от
отношение клиент
в град София

Посетих ДЕРМА ВИТА като пациент, но търсех впечатления и за работа за сестра ми. Обстановката е приятна, не е мизерно като в болница. Най-впечатлена обаче останах от Д-р ЛЕКОВА, която ме прегледа. Просто й личи, че е много умна и интелигентна. Търпеливо, компетентно и достъпно за разбиране отговори на всичките ми въпроси. Не очаквах толкова млада лекарка, да знае толкова много.


 


 

написано 23.02.2010г. сряда в 11:18
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Бях поканена на интервю за Специалист Маркетинг, интервюто беше с продължителност 3 мин. и въпросът на "високо ерудираната" д-р Паскова беше: Как си представяте работата?.... при положение че никъде не е специфицирала отговорностите, които ще изпълнява маркетинг сециалиста, а всеки уважаващ себе си кандидат трябва да е наясно какво се очаква от него и какви отговорности ще поеме.


Интервюто беше умопомрачително, не познавам ситуацията в т.нар. клиника Дерма Вита, но впечатлението ми е потресаващо- невежество, липса на уважение.. а аз бих могла да бъда техен потенциален клиент... но ме загубиха за точно 3 мин.


Д-р Паскова, ограмотете се малко и проявете уважение към кандидатите за работно място, защото те също създават имидж на Вашия бизнес. Един доволен клиент ще привлече 5 нови, а един недоволен ще Ви лиши от 50 потенциални- златно правило в маркетинга!

написано 13.04.2007г. събота в 15:54
мнение от
отношение -- няма данни --
Името ми е Зиная Енчева и съм служител (от две седмици бивш) на горепосочената фирма. Работата сама по себе си е страхотна, клиентите са почти едни и същи и контакта с тях е много приятен, нооо управителката...какво да Ви кажа.? Само едно изречение ще цитирам и повече няма да пиша за отношението към служителите и защо от моето излизане по майчинство все още ми търси заместник-"Не мога да се занимавам с твоето майчинство(документи)". Сега си работя в държавната болница и не се ядосвам с псевдоуправители.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 9 от общо 9

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88410 мнения за 7771 фирми!