Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.01.2015г. събота в 15:14
мнение от
отношение бивш служител
в град Козлодуй

Кака Светла е Велика. Познавам я от много време и смея да твърдя, че такъв екземпляр едва ли ще се роди втори път. Горкият Богомил Спирдонов как ли я търпи? И въпрки всичко, предлагам да спрем да я коментираме. Тя има и деца, които работят в ЕНЕМОНА. Те не са виновни, че трябва  да се срамуват от майка си.

написано 09.01.2015г. събота в 09:33
мнение от
отношение бивш служител
в град Козлодуй

Като стана въпрос за Спирдонца се сетих, за първия момент в който я видях. Бях новопостъпил в Енемона в Козлодуй и говорихме нещо с един колега в коридора  на първия етаж. В един момент въпросната  госпожа  излезе от стаята си с стрясък и почна яко да навиква някой по телефона. Попитах колегата "Кво става, ква е тая", а той ми вика: ''Спокойно това е Светла Лудата от инженеринга". След това имах няколко контакта с нея и разбрах защо и викат Лудата. С мъжа и също  съм имал малко взимане- даване и като цяло съм с добро мнение за него.


Абе ненормалница отвсякъде!!

написано 24.12.2014г. четвъртък в 21:46
мнение от
отношение бивш служител
в град Козлодуй

Честита Коледа, скъпи бивши колеги от Енемона. Бъдете живи и здрави! Въпреки, че с много от нас Ръководството на фирмата се отнесе не достатъчно коректно, ние не сме злопаметни. Ние знаем какво направихме за просперитета й, колко усилия ни е коствало това. Не сме забравили и времето, когато да се наричаш "енемончанин", бе въпрос на чест и отговорност. Помним и усилията на г-н Д. Прокопиев да създаде една модерна европейска фирма. В тази връзка предлагам ако има интерес да организираме една среща, на която да се съберем и си спомним за доброто старо време, когато имаше работа и връзкарите не бяха толкова много, че да пречат прекалено много. Моля ако има интерес да поставим началото на една такива инициативи. Бъдете живи и здрави. С пожелания за една по успешна 2015 г.

написано 10.12.2014г. четвъртък в 11:50
мнение от
отношение -- няма данни --

Някой наясно ли е какво се случва с овърдрафтите, които Енемона щеше да тегли за да се издължи на служителите си? Годината свърши, а няма и помен от изравнявяне на запалтите!

написано 09.12.2014г. сряда в 09:29
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Колега Пешев, напълно подкрепям това което е написал Гошо, с тази разлика, че освен с малко умствен багаж въпросната ''проектантка'' Спирдонова е и наистина луда жена, за което не са те излъгали хората с които си говорил. Въпреки, че аз работя в друг отдел я познавам добре и мога да кажа, че е абсолютно недоразумение и много неприятен човек. Тъй като доколкото разбирам търсиш съвет, моят е не отивай да работиш при тази персона. Надявам се да съм ти бил полезен.

написано 02.12.2014г. сряда в 16:47
мнение от
отношение бивш служител
в град Козлодуй

Ванка, въпросната г-жа Спирдонова не е луда-просто толкова и КПД /интелектуалния багаж/ С други думи много е проста "горката". Тя е от Лом. Влезе в Енемона благодарение на мъжа й  Бо гомил Спирдонов, който пък бе дясната ръка на Д. Прокопиев в един не толкова далечен период от доброто старо време за Енемона. После се самозабрави както и повечето отговорни "другари" и стана за смях. За нея се носят легенди-малко са хората с които не се е карала и които не е злепоставяла пред "вишестоящите". Така, че мен ако питаш не ти трябва на "здрава глава-болест". Айде до скоро и хубаво е че се допитваш до хора, които са наясно с нещата.

написано 02.12.2014г. сряда в 11:07
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте на всички. Интересувам се от работа в проектантския отдел на Енемона АД. Поразпитах колеги, които са работили във фирмата и разбрах, че там се развявала коня някаква госпожа Спиридонова, която била меко казано абсолютно луда. Всички с които разговарях по въпроса ме разубеждаваха да кандидатствам за този отдел, заради въпросната луда. Моля за повече информация за тази  персона!

написано 14.11.2014г. събота в 08:38
мнение от
отношение бивш служител

А какво става с овърдрафтите, които фирма Енемона обеща на служителите? Вече мина повече от месец а не се говори нищо за прословутите ожърдрафти, които уж Енемона ще изплаща?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.11.2014г. четвъртък в 12:41
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Като бивш служител мога да кажа че Енемона не е това което беше преди 2 години от както се смени ръководството и поеха синовете фирмата загина освен че не плащат дори крадат от парите на работниците тези в чужбина направо са за оплакване и не се лъжете те са мазни и обещават какво им пречи след като не смятат да ви ги дадат 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 95 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88403 мнения за 7771 фирми!