Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.04.2014г. четвъртък в 08:18
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

Здравейте, искам да ви кажа как Тенденз ме излъгаха, когато напуснах, че всичко което съм си изработил за последния месец ще ми бъде изплатено.Отношението към служителите е под всякаква критика. Постоянен тормоз от страна на регионалния управител С.Б. която пред служителите се прави, че за всичко са виновни шефовете, а на тях казва,  че за всичко са виновни служителите, но това е друг въпрос. Повярвах на думите им, че всичко ще ми бъде изплатено, но уви. Засъжаление това не се случи само с мен, а и на другите служители, които напуснаха. Имайте си едно наум, когато почвате работа във фирмата или когато решите да напуснете.


Ще пиша пак след края на месеца за развитието по въпроса с неизплатените заплати!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.01.2014г. четвъртък в 12:38
отношение настоящ служител
към обект/отдел ...
в град София

Работата не е тежка, но няма по неорганизирани хора и работа. Шефа Николай превежда парите когато си иска от 12 до 18 число. Прави се, че е стриктен за чистотата в магазина, обслужването и д си коректен към него. Да заплатите са хубави, но зависи в кой магазин работиш. Добре е да работиш там ако има на кого да разчиташ да ти помага. За това ако е за временна работа д става но за постоянна не си заслужава. Аплодисменти за поредната фирма която не зачита работниците си. Защото ние сме хората които му изкарват парите. Ние му пробутваме боклуците.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.09.2012г. петък в 23:08
мнение от
отношение -- няма данни --

Не знам в каква държава живеем, щом тази фирма се дава за пример по отношение на отпуски и осигуровки.


1. отпуски


всеки служител на фирмата получава по 10 дни годишен отпуск, като ги карат да се подписват, че са ползвали 20 дни и това е практика , която се налага на всеки служител и е незаконно


Сами преценете дали ви се работи в такава фирма.


 


2. осигуровки


не осигуряват служителите си на реалните заплати

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.01.2012г. вторник в 12:27
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел магазин Tendenz Пловдив
в град Пловдив

Клиент съм на магазини Тенденз от около 1 година.Мога да кажа с чиста съвест , че това са едни от малкото магазини , където те посрещат с усмивка , не те гледат на криво и не чуваш как си шушукат зад гърба ти.Страшно много съм доволна от обслужването , изключително мили и добри момичета.Ако не са доволни от работата си , то със сигурност не си личи.Адмирации към ръководството за подбора на персонал - ще продължавам с удоволствие да пазарувам от там

написано 25.10.2011г. сряда в 16:45
отношение настоящ служител
в град Велико Търново

Заради лоши коментари почти се бях отказала да отида на интервю.Сега когато вече съм няколко месеца в магазин Тенденз Велико Търново мога да кажа с чиста съвест на всички , че фирмата е коректна относно заплащане, осигуровки ,отпуски и т.н. Относно управата -визирайки лично управителката на магазина мога да кажа че рядко съм попадала на такъв тип човек , който съумява да ни накара хем да си вършим работата добре ,хем и да сме доволни и да ходим с желание на работа.Много е точна и в колектива си цари разбирателство .По този начин и работата върви и не тежи на никого.Ако в другите магазини не е така, то някой не се справя добре или управителя на магазина или просто продавач-консултантите не умеят да се нагодят.За сега съм много доволна и дано и занапред да е така.


Успех на всички настоящи и бъдещи служители.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.06.2011г. събота в 15:25
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел м-н Тенденз
в град Стара Загора

Здравейте, управител съм в мазазините TendenZ в гр. Стара Загора, заповядайте в новия ни магазин, който се намира на бул. Никола Петков  52- Парк мол Стара Загора ,както и в м-н TendenZ, на ул. Цар Симеон Велики 119, ще се срещнете с наистина любезен и компетентен персонал, прекрасна атмосфера и страхотни намаления. Разгледайте невероятните модели още сега на www.tendenzstore.com    

написано 13.06.2011г. вторник в 13:12
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел tendenz софия
в град Аврен

Нека не забравяме едно: в Tendenz работят много хора, има редица магазини във всички големи градове в страната, броя на персонала е наистина голям. Искам само да кажа, от името на доволните служители, че ни има. Поздрави на колегите от гр. Варна, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Велико Търново, Силистра, Сандански, Габрово, Несебър, Слънчев бряг, Златни пясъци, Плевен, Пловдив и коректните колеги от софийските магазини:)

написано 12.06.2011г. в 21:54
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Като гледам само какви сте от екипа на Tendentz, че да си пишете сами коментарите. Всеки който се загледа може да види, че последините 3 коментара(които са единствените хубави за фирмата) са през период от 10-15 минути на същия ден и на всеки му става ясно че са нагласени, поне да бяхте го изпипали малко за да ви повярват. А иначе какво да кажа прочетете останалите коментари и сами ще си направите изводите за фирмата няма нужда да им повтарям думите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.06.2011г. в 19:43
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел tendenz славейков 7б
в град София

бивша служителка съм на фирмата и мога с чиста съвест да кажа, че това, което чета тук ми прилича повече на лично отношение на няколко момичета, отколкото на компетентно мнение по въпроса -що за работодател са Tendenz. Заплащането беше много добро, в сравнение с наши колеги, работещи в магазините до нас. Заплащането беше винаги на време. Имахме редица привилегии, когато пазарувахме за себе си. Неразбирателства с управителките има на всякъде, все пак и те се опитват да си вършат работата, но когато работиш за някой, просто трябва да играеш по неговите правила. А и ние не сме отишли там да се харесваме, а да вършим работа. Аз лично съм доволна...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 29 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88385 мнения за 7768 фирми!