Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 04.05.2012г. събота в 20:39
мнение от
отношение кандидат за работа

Може ли някой да сподели обновена информация за състоянието на предприятието?

написано 27.08.2011г. неделя в 23:54
мнение от
отношение клиент
в град Челопеч

От няколко години имаме договорни отношения с "Челопеч Майнинг"ЕАД. Мога да заявя, че фирмата е изключително коректен партньор с който е удоволствие да се работи! 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.05.2011г. събота в 00:09
отношение настоящ служител

Във фирмата е пълно с некадърници, тези с ласкавото мнение по надолу, който не са наясно с процесите и начина на управление затова им е и интерсно. Рудника добива основно злато и мед, предвид високата цена на металите и огромните печалби за фирмата може да си позволи и лошо управление което да не прави впечетление на собствениците от Канада. Почти всяко едно нещо е лошо планирано и още по-лошо изпълнено но в местните медии представено като грандиозен и невероятен успех, абе смях. В духа на българските традиции за да започнеш работа в Челопеч трабва да си човек на на някой човек, а конкурсите са за наивниците.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.05.2011г. петък в 11:22
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Инженерно-технически
в град София

Това мнение е насочено към колеги - външни фирми, които могат да кандидатстват като подизпълнители на проекти във фирмата. Нашата фирма - ДАБЪЛ Д Инженеринг ООД - е представител на руската ЗАО ЗЕВС Технологии в областта на индустриалното почистване (zevs-intl.com, zevs.ru, z-tec.ru). От около 1 год ЧМ се обръща към нас за оферти за почистване на различни видове тръбопроводи и вентилатори. Миналата - 2010 г. нямаше време ние да поемем работата и поискаха едно писмо за това, с което са оправдали избора на друга фирма, независимо от високата цена! Тази година - 2011 имаше достатъчно време да извършим работата, дори получих сигнали, че офертата ни е добра и ще бъде приета. Бе ни поискана и оферта за почистване на вентилатори, която също им бе изпратена. И така ние чакахме тяхното ДА, за да започнем подготовка и да планираме извършването на работата. На 16 май 2011 ми се обади инж. Стойко Пеев - зам. ръководител "Поддръжка Рудник - Проекти" и сподели, че фирмата се намира в изключително критично състояние вследствие задръстване на някакъв тръбопровод и са нужни спешни мерки по отстраняване на проблема! Фирмата нямало да се пазари за цената! Нещо повече - той кани още една фирма, с която да работим паралелно с цел максимално бърПопита ме за кога мога да мобилизирам екип. Аз му предложих следващият ден - 17 май, но той каза нека бъде в сряда 18 май,а на 17 май да отскоча до рудника и да се запозная с проблема. Прецених, че можем да свършим работа, снех от други задачи хора и техника и на 18 май 2011 рано сутринта бяхме на обекта. Хората бяха посрещнати от представител на ЧМ, който им заяви, че ни предстоят ТРИ ДНИ обучение за работа под земята! Докато предния ден инж. Пеев ми каза, че ще има кратък инструктаж и в 17 часа слизаме в мината да установяваме техниката. В крайна сметка инструктажът бе сведен до 20 минутен! Ние очаквахме да се предприеме нещо по най-бързото слизане в мината и установяване на техниката и започване на работа. Оказа се, че никой особено за никъде не бърза! Липсваше каквото и да било синхронизиране на работите! Накрая ни бе заявено, че този ден няма да се слиза в мината!?!? Също така ни бе спретнат фарс с проверка за алкохол. На един от колегите дрегерът показа завишение и ни бе заявено, че този човек - според правилата на ЧМ - никога няма да премине техния портал! Тоав правило ни бе сервирано на портала и поради тази причина Директорът производство (не знам как се казва!) решил да не рабоит с нашата фирма въобще!?!? А ставаше въпрос за пожарен случай и ние имахме екип за работа, пътувал цяла нощ до Челопеч!! Разиграната постановка с нашата фирма в ЧМ явно е преследвала някакви техни цели, но искам да предупредя всички колеги (които нямат близки връзки в ЧМ) много да внимават и да ен се доверяват на щедри обещания, не фиксирани поне на бумага! Надявам се да съм полезен и да предпазя колеги от произвола на големи фирми като Челопеч Майнинг, Неохим Димитровград и вероятно много други!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.12.2010г. четвъртък в 14:39
мнение от
отношение настоящ служител
в град Челопеч

Общо взето моето лично мнение е, че Челопеч Майнинг е едно от най-добрите предприятия в София-област.


Имайки предвид промените, който са планирани да се случат, нашето предприятие ще се превърне в най-модерния рудник и фабрика в Европа. Това ще повлияе на заплащането на служителите, така че вече няма да чета коментари, който са супер негативни...


Ръководството ни е изградено от специалисти, които се стремят максимално да разбират и подкрепят персолна, създават перфектни работни условия и помагат на служителите си.


Никога, ама никога недейте да рабравяте, че това е рудник и наистина условията под земята са тежки. На мен лично ми е много трудно да влизам всеки божи ден в рудника, но винаги съм си мислила за това, което получавам като знания, опит и т.н.


Естеството на работа е много по-различно, самите добивни процеси са много интересни. Фабриката - също е много интересна - тришачния корпус, обогатителния корпус, флотация, филтърно - всичко е интересно, и разбира се, много важно за производството на концентрат.


Ако имам възможност ще продължавам да работя за тази компания, защото ми харесва, защото ми е интересно, защото ми е забавно.


Не искам моят коментар да въздейства на мнението на други бивши или настоящи служители.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.02.2010г. събота в 22:04
мнение от
отношение бивш служител

Вижте сега, в сверата в която съм се занимавал в рудника мога да споделя, че работата е доста и човек винаги е зает и стига да има малко повече работна култура и хъс за работа може да постигне нещо. Заплащането е такова за каквото сте отишли там т.е за позицията за която сте кандидатсвали. Зависи от вашия капацитет!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.05.2009г. събота в 22:04
мнение от
отношение кандидат за работа
ясно се вижда, че положението не е розово..какво остава за бедните студенти, които се надяват след скапаната мизерия в Студентски град да започнат най-сетне работа по това, върху което са си блъскали главите най-малко 4 години?!? смятам, че е редно вместо само да се мрънка, че нещата не са "ок" да се заяви открито позицията. някога българските мъже въстания са вдигали (е, разбира се е имало и поплювкоци), а днес ги е страх да кажат, че искат нормална работа, в нормални условия и с нормални отношения!!! кой очаквате да забележи всички нередности и да реагира?!? няма да е бедния студент, наскоро завършил.. за него дори няма отредено място.. той просто остава изритан на улицата.. ако не можете да помогнете на него, поне помогнете на себе си..
написано 17.04.2009г. събота в 09:36
мнение от
отношение представител на управлението
в град Пирдоп
rabota e mnogo hamalska ne mije da se govori za neshto pove4e ot tova da si nekakakav obshtak v ======= a mom4etata deto gi nari4at stajanti e te nai mnogo opravdavat po gore napisanoto.4ujdencite nqmat nikakvo uvajenie kam rabotnicite i obshto vzeto sigurno dosta 4esto gi sarbat zadnicite
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.03.2009г. неделя в 00:03
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Химическа лаборатория
в град Пирдоп
Работата е приятна и не много натоварваща,но за сметка на това заплатата е доста ниска за работата която изваршваме!Има екип и колекиалност и за това се работи по лесно и с удоволствие както има вазможност за израстване по сталбицата.Трябва да се подобрят още условията на работа,заплащане,бонуси и привилегии за прсонала!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 28 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88309 мнения за 7764 фирми!