Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 30.12.2014г. сряда в 18:02
отношение -- няма данни --

Поне на Коледа не дей да лъжеш за тези вредни за здравето храни.Ние в България празнуваме този празник ,а там където си явно е все тая.Ако пишеш тези глупости за захар и чудесии олио от рапица ,само да ти кажа че при нас в България от рапица се произвежда БИОДИЗЕЛ.А сега сами си преценете дали ще ядете пържени картофки.


 


Кока колата е доста вредна именно заради съдържащото се количество захар и различни видове масла от които се прави,доказано е че предизвиква рак.напиши в интернет вредата от кока колата и ще стигнеш до този извод че захарта е там ,не в картовките те също са вредни Заради маслата с които се пържи ,в колата също има такива масла.


Пилешки ПРОДУКТИ  ,е продукта е изкуствено произведен ,тоест помисли как се изразяваш и сама си дай обяснение  какво точно консумираш в тази чужбина.ОТ там идват и всичките ни проблеми  с тези вносни боклуци.


Говеждо месо тъпкато с растежни и куп други хормони .Говеждото месо не се отглежда в БГ.


И явно трябваше да се намеси някой  от чужбина ,както става винаги по света ,когато някой учен открие че това е НАЙ-ВРЕДНАТА верига за бързо хранене.Винаги се намира някой или да свали статията от интернет или да хвърли МАСА ПАРИ за да го опровергае използвайки некадърни и корумпирани учени ,които да тръгнат и да обесняват колко са полезни фабриканти ,които могат да престоят години вакумирани ,тук само се претоплят и се консумират уж току що приготвени.ХАХА


Само да ти кажа че зеленчуците са пресни колкото и това на черното да кажеш бяло.


ТУК им казваме ГМО.


Напротив има общо с работната среда ,самата консумираш или поглъщаш вредни храни и е хубаво някой да ПРИПОМНЯ ,че зад това твоето развитие СТОЯТ човешки животи.


 


 


 


 


БИОГОРИВО се прави от рапица ,аз лично не бях чувал някой да си пържи картовките ,които доста се различават по вкус и вид от българските традиционни картофки ,Но сега ми е ясно от къде идва СИЛАТА НА бързата храна.НО щом при ВАС използват рапицата в хранителната промишленост ,ние я използваме в промишлената.


 


 


 


 


БИО олиото от рапица за което имаш предвид се използва единствено в суров вид ,тоест НЕ ПОДЛЕЖИ на загряване ,служи за овкусяване на салати И В никакъв случай не става за ПЪРЖЕНЕ или затопляне.ТАКА че поредния опит на МАКДОНАЛД да опровергае твърденията за вредата от храните си е успешно отхвърлена.САМО да не кажеш че в салатата има олио от рапица ,излагаш се и стигам до извода как промиват мозъчетата чуждите вериги  и ми става жал за нашите сънародници които отиват някъде ,където едва ли не си мислят чистейки КЕНЕФИ ,че са преуспели ,нали живеят или учат в чужбина ,пък като се върнат започват да дават съмети колко са велики ,че са работили в чужбина.


 


БЪЛГАРИНЪТ  Е ПРИЕМАМ КАТО ВТОРА РЪКА ЧОВЕК В ЧУЖБИНА , Е РЕДНО  Е ДА ПОКАЖЕМ НА ЧУЖДИТЕ ВЕРИГИ  ЧЕ ТЕ И ЗА ВТОРА  РЪКА НЕ  СТАВАТ  В БЪЛГАРИЯ !


 


 


 


 


После се чудят как да нападнат съотечествените си изкарвайки се по-достойни от тях ,е такива боклуци не могат да ме накарат да си променя мнението.


 


АКО търпиш промяна на твоето поведение и спреш да нападаш достойните граждани на България ,които  знаят своите ТРАДИЦИИ и да не  приемат идиотите наречени чужденци за равни ,а са наясно че чужденците с техния начин на живот ,хранене и т.н са боклуци спрямо Българите,Върни се в БГ.НО ако си мислиш че някой ще те търпи само защото даваш съвет като преди това си била в  чужбина,стой си там и забрави за България .


да кажеш на някой че не знае какво говори ,НО този някой си е у ДОМА в родината си и се ГОРДЕЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН,НЕ консумира боклуци и най -вече ЗНАЕ какво говори и върши.


НЕ на ГМО ,аз напомням ,пък който иска винаги може да съжалява че не ме е послушал.


 

написано 25.12.2014г. петък в 17:04
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Чужбина

Истина, идея си нямаш за какво говориш. Пълни глупости си писал.


В месото няма хормони, олиото за картофите е същото каквото и за пържене на пилешките продукти. То е от рапица. 


Големия бич на всички фаст фуд брандове, включително и Макдоналдс е захарта. Има захар във всичко с изключение на месото и пресните зеленчуци. Сосове, мляко, сокове, кисели краставички, хляб- всичко е наблъскано със захар. Въпрос на избор е дали човек ще ги яде. Това няма нищо общо с работната среда и възможност за развитие. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.12.2014г. четвъртък в 21:39
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Пловдив

Всяка нормална фирма или поне 97 % от фирмите дават коледни било то бонуси, надбавки или ваучери...Но...нооо...САМО тук в Макдоналдс НЕ се дават всяка година. На 2-3 години един път след хиляди мрънкания на персонала, на прочутите им рап-сесии, чак тогава може да се отпуснат...Тази година НЯМАШЕ бонуси, НИТО ваучери, Само по една раница подарък...С 300 лв. заплати как се посрещат празници??? Питам аз визшето ръководство??? Експлатация на 100%!!!! 


За да се издигнеш и да бъдеш "някой" трябва мноооого да се мазниш на управителя, и на шефовете....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.12.2014г. сряда в 19:39
мнение от
отношение настоящ служител
в град Бургас

Весели Празиници? Ташаци. С разпокъсани почивни два дни и съм затваряща смяна на Коледа И Нова Година. Научете се да затваряте на такива празници, въпреки, че има болни мозъци, които и тогава се тъпчат с тези макбоклуци.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.12.2014г. събота в 18:39
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Пловдив

Не започвайте работа тук!!! За по-малко от 300 лв. първите 3 месеца ще работите.... Ще сте унижавани. Експлатирани. Боклуци мръсни....ЛИЦЕМЕРИЕ голямо има във фирмата. И ако все пак желаете да започните в мака, и ако сте от Пловдив не ходете в `Родопи` навсякъде другаде, но не и там!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.12.2014г. вторник в 19:47
мнение от
отношение -- няма данни --

 


 


НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ МАКДОНАЛД ХРАНАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНА


 


доказано е че говеждото месо което се предлага се инжектира с хормони ,които довеждат до туморни и ракови образования.Това обаче е проблем в целият свят и собственикът хвърля маса пари за да прикрие този факт


 


КАртовките се пържат в ПАЛМОВО ПАСЛО ,вредно отново


 


Предлага се и КОКА КОЛА ,която също  от изследвания по цял свят  доказват вреда


 


Помислете какво консумирате ,за да няма после не знаех не разбрах

написано 25.11.2014г. сряда в 01:34
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Мол Пловдив
в град Пловдив

Като цяло ако заплатите бяха на ниво в макдоналдс може и да се търпи но за тия мизерни и измъчени 300 лева просто не си заслужава.Всеки себеуважаващ се човек да не започва работа там.Ще съжалявате на следващия ден,на смяна от 10 човека 6 ще са ви шефове и ще ви подценяват и обиждат.ПРОСТО НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ

написано 17.11.2014г. вторник в 20:00
отношение бивш служител
в град Бургас

Интриги много... Турци много... Без думи съм, как може в международна фирма да има такива хора, които ближат на шефа ташаците, а всъщност не вършат и десет процента от работата... Нито една хубава дума не мога да кажа за хората там, яко промити мозъци са всички... Само мкдоналдс им е в главата. Ниско заплащане за робски труд!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.11.2014г. неделя в 16:51
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Зле плaтенa рaботa, където уж ,,толерaнтните" мениджъри и упрaвители aнгaжирaт с нелепите си изисквaния основно млaдите. Товa ли трябвa дa бъде нaчaлото нa професионaлния ни живот, или пък, фирменото ръководство експлоaтирa безмилостно онези, отнaсящи се със съвест към рaботaтa. Ученик съм. Въпреки товa съм имaл седмици без почивен ден, зaщото нa някого му било по-лесно дa си вземе болничен. Сегa ме прaщaт в друг (кaкто гръмко го нaричaме) ресторaнт, без моето съглaсие. Я се съвземете, бе, уроди! Зa имa-нямa 300 левa очaквaте дa си дaм душaтa!? Не сте познaли! Aко вие сте призвaни дa гниете в еднa империaлистическa корпорaция, толковa по-зле зa вaс. Недостойно е отношението ви. Нaхaлно, нетърпящо възрaжение. A зa тaкa преекспонирaните 600 левa - спaсение имa лесно. Aко сте редовен ученик или студент, изисквaте удостоверение от институциятa, в която учите и, зaедно с молбa зa нaпускaне, я предстaвяте пред упрaвителя. Зa всеки случaй, се поинтересувaйте и от координaтите нa центрaлния офис нa фирмaтa. Нямa дa се отървете без увещaния, зaплaхи и нaмеци, кaкво би ви се случило, aко нaпуснете. Недейте дa губите време и усилия, зa дa се издигaте тaм - зaщо, вместо товa, не зaвършите висше обрaзовaние, с което ще имaте шaнс дa взимaте нaчaлнa зaплaтa, по-голямa от тaмошнaтa упрaвителскa. Рaзбирa се, всеки преценявa сaм зa себе си, но мен рaботaтa, отношението и зaплaщaнето не ме удовлетворявaт. Тaзи фирмa е място зa хорa без бъдеще, без сaмоувaжение. Подигрaвкa с трудa, всеобхвaщaщa гротескa нa бaлкaнски селянизъм и aмерикaнско зaдкулисие. Издaм ли книгaтa си, нямa дa престъпя вонливия прaг нa зaкусвaлнятa!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 167 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88341 мнения за 7764 фирми!