Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 20.12.2013г. събота в 01:07
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Търговски
в град София

Налага се и да си плащаме, за да работим.Неудобно ми е да го напиша,но е факт.Колегите знаят за какво става въпрос.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.07.2013г. вторник в 12:40
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

За Каменица АД мога да кажа,  в тази компания ще имате сигурност,ако ви се работи и не ви мързи ще си докарвате добри пари.работата не е лесна отговорностите са много,много началници,много изискваниа,пак ви казвам ако ви се работи тук е мястото,ще имате и възможност и за развитие,компанията цени качествените си хора,социалните придобивки също не са малко.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.09.2012г. четвъртък в 14:40
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Аврен

Каменица е една от малкото коректни фирми на българския пазар.


Изключително социална компания. Съветвам всеки който може да започне работа там да не се колебае, а веднага да прави всичко възможно.


Започвам да ги описвам по ред:


Заплащане: Много добро на фона на доста фирми


Уважение: На ниво, все пак има и субективен фактор - както си го заслужиш


Привилегии: Социалните придобивки са на доста високо ниво.


Фирмена сигурност: Ако си гледаш работата си добре приет навсякъде, скатавките и лентяите не се толерират


Ангажираност: Доста. Но нали все пак отивате там за да работите, ане да се чешете по главите!


Потенциал за развитие: Има потенциал, ако покажеш, че мислиш с главата си, а не си там само за да ти мине работното време


Местоположение: Тук може да се поспори дали пивоварната в Пловдив е на най-оптималното място, но все пак тя си е там от десетки години.


Колеги: Всички са достатъчно коректни, фирмента култура не толерира по никакъв начин грубите отношения.


Работна среда: Както казах Каменица е много социална фирма и се стреми да осигури ако не перфектна, то една много добра работна среда за всички!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.09.2012г. в 23:01
мнение от
отношение клиент
в град София

Каменица АД е една от най-добрите фирми в България в сектора на бързооборотните стоки. 


Опита ми на това "поле" е огромен и смело заставам зад твърдението си, че това е фирма за която си заслужава да се бориш за да станеш част от нея.


Пивоварната се развива от година на година. Сега след като стана част от голям америкаснки бизнес, нещата ще се придобят още по-добри краски за работниците и служителите на фирмата.


Фирмата е коректна. Служителя се осигурява на целият доход, има отличен социален пакет, който съдържа в себе си много придобивки ( няма как да ги разкрия ). Заплатите се превеждат на време без закъснения и в целия договорен размер.


Всеки, който има възможност да започне работа в Каменица АД, ще има шанса да работи в една от най-добрите фирми в България.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.01.2012г. неделя в 21:45
отношение настоящ служител
към обект/отдел tyrgowski

  И по-добре,че не са те викнали на интервю, а пък недай си Боже да те бяха взели! Не си изпуснал много (или по-скоро изпуснал си много.... хабене на нерви породено от дивия комунизум тресящ горните слоеве на каменица, безцелните задачи и заяждания, прогресивното затъпяване продиктувано от околното обкръжение и тн.) "Скъпи" мениджъри (супервайзори, регионални и тн.) спука ли ви се балона които надувахте цяла година? И сега на къде? Търговците ще са ви виновни за некадърните решения и последиците? Единствената причина да имате работещ търговски екип все още е факта, че има криза в предлагането на работа. Ако някои желае да сподели, или пита нещо tfm@abv.bg. с одоволствие ще отговоря и помогна. Кораба потъва.....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.11.2011г. сряда в 17:30
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Какво сттава с тази фирма!!! Пускат обяви за работа, кандидатствам, минават се месец-два никой не се обажда, камоли писмо!!! После пак пускат същатата обява!!! Докато учих идваха в университета и зарибяваха за стажове - пак сумати колеги подадохме дикументи и пак нищо!!! Това е безобразие!!! Няма ли някоя 'рисдикция която да се намеси!!! А уж са големи и важни ;|

написано 08.10.2011г. неделя в 18:06
отношение настоящ служител
към обект/отдел търговски
в град София

Вече цяла вечност съм служител на каменица( или поне така ми се струва). Последните 3-4 месеца са трагедия! Уволняват ни 4-5 пъти на ден. Постоянно ни се напомня колко сме некомпетентни и мързеливи. Вярно, имаше едно време силни страни да си служител в каменица- добри пари, кола, соц. пакет и най-важното беше,че ни ценяха и ни уважаваха. Това разбира се остана в миналото. Скъпи началници, какво ще правите като след месец-два почнат да ви напускат знаещи и доказали се търговци от по 4-5 години? Ще наемате нови кадри? И колко ще изгубите от това? Дами и господа, каменица няма бъдеще в този си вид. Замислете се какво правите и какви ще са последствията. Съвета ми към бъдещите колеги- ако сте да кажем бивш пандисчия и сте свикнали на гавра и унижаване това е работа за вас. Ако сте човек вярващ в себеси и търсите развитие и кариера( колкото и да ви обещават повишение,то не е реално) търсете работа другаде. Работата в каменица може да бъде обобщена в едно дума ГАВРА! Не приемайте написаното от мен като поредното "плюване" от недоволен служител. Напротив! Дал съм много на каменица и мога да дам още много, но смисъл вече няма!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.03.2011г. петък в 17:07
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел клиент
в град Кърджали

Здравейте, надявам се да прочетете написаното. Аз съм собственик на обект и съм страшно възмутена от обслужването и държанието на ваш служител. Незнам дали мога да споменавам имена във форумът, затова ако да, моля за обратна връзка , чрез имейл към мен. Фирмата е много стабилна и ако искате тя да остане такава, обърнете внимание на служителите си.Мисля , че в този бизнес лентяите и некомпетентните по тази работа, нямат място в такова общество.

написано 13.12.2010г. вторник в 22:32
мнение от
отношение клиент
в град Аврен

Някой хора се самозабравиха,и си мислят че ще са директорчета цял живот ,няма такова нещо в Каменица братлета пътят до джобс бг е много кратък :)))))))))))))

Показани мнения 1 - 10 от общо 88 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81337 мнения за 7078 фирми!