Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.01.2015г. петък в 09:22
мнение от
отношение бивш служител

Здравей те,като заплащане който работи получава добър доход,но за съжаление интриганти,двуличници,завистливи и алчни сме българите.Когато има такива хора в един екип работата не върви.И да прецакват хората като си тръгват не им дават парите който са изкарали,но не мениджърът развитие е виновен за това,а по-главни хора.На който мога да кажа халал да са им тия пари,пари се изкарват!Така че внимавайте!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.01.2015г. четвъртък в 08:58
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел кредитен консултант
в град Велико Търново

здравейте


аз   съм бивш служител на тази фирма искам да ви кажа че аз работих шест месеца и наистина които си постигнеше целите получаваше добри доходи но от началото на тази година смениха мениджмънта и повечето от старите консултанти трябваше да си ходим независимо че шест месеца изпълняваме целите на мениджъра бизнес развитие за да стане на постоянен договор и след това да ни махне.За сажаление мисля че фирмата започва да се побългарява което не говори добе за неялно животът продължава.даже като напускаш те заплашват с дела и се опитват да не ти дадат парите котоси изработил типично по български.запомнете скъпи консултанти че всичките ви доходи зависят отмениджъра бизнес развитие

написано 08.11.2014г. неделя в 18:30
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел мениджър
в град Бургас

Каква е твърдата заплата на мениджър развитие ? Разбрах,че има бонусна схема, но  е важна и първоначалната заплата.

написано 12.08.2014г. сряда в 13:49
отношение настоящ служител
в град София

Атмосферата в оперативния отдел се различава от другите отдели. Ако човек си търси динамична и нестационарна работа с гъвкаво работно време, ако не му пречи да е в движение и ако го мотивира гоненето на цели, оперативния отдел е по-подходящ. Чувал съм за лоши практики в конкурентни фирми, които санкционират служителите си ако не постигнат определени цели, но тук такова нещо няма! За другите отдели ... екипите са от млади хора, не се толерира лошо отношение към колеги или сплетни и поне от моя гледна точка за сега атмосферата е много добра.


Като работодател фирмата е изключително коректна, осигуряват на пълна заплата, всичко което законодателят е определил се спазва - болнични, отпуски, командировъчни и т.н. Осигуряват служебни телефони, коли и лаптопи на който му се полага, ваучери за храна. Висшия мениджмънт не е български и въпреки че по план ръководството трябва да се смени с българско с течение на времето, все още не са "побългарили" в лошия смисъл нещата. 


Не е мед и масло обаче. Работата е много! Не всичко се вмества в 8-те часа, а има периоди когато наистина сме на черешата. Но пък човек като тегли чертата, позитивите са повече.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.06.2014г. вторник в 22:36
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Някой може ли да даде повече инфо за работа като кредитен консултант там? Интересувам се за София.


Разбрах, че трябва да си регистрирам фирма и да си плащам сама данъци и осигуровки, а това което си заработя го получавам без удръжки. Това така ли е или са ме излъгали?

написано 09.03.2014г. в 18:43
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте , по-коректен и точен работодател в момента в България се съмнявам да има . Всичко описано в обявите за работа е едно към едно , дори на живо е още по-хубаво от описаното. Дано има повече такива работодатели у нас .

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.02.2014г. събота в 20:58
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте,


прочетох обява за работа от този Работодател.Анонсите в  техния сайт са стахотни,но ми се вижда прекалено хубаво.Моля,ако някой може да даде обективно мнение.Страшно съм заинтригувана.Длъжността е "Мениджър предотвратяване на измами".Бих Ви била много благодарна,ако ми дадете някаква информация за естеството на работа и изобщо за Компанията.

написано 26.02.2014г. четвъртък в 06:52
мнение от
отношение настоящ служител

Всичко което е написано в сайта на компанията е вярно!


НЯМА по-коректен работодател в България,който има възможност да не я изпуска.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.01.2014г. събота в 12:28
мнение от
отношение кандидат за работа

моля ако някои работи за тях да даде мнение

Показани мнения 1 - 10 от общо 12 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88343 мнения за 7764 фирми!