Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.04.2014г. петък в 22:51
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Аз бях поканена на интервю с обаждане по телефона. Представиха се като Адмирал Пропъртис и ми уговориха среща на известния вече адрес 38Б в Младост 1. Всичко си беше наред, сградата е жилищна, но към нея има офис пристройка, в която логично се помещава фирмата. Отидох навреме, даже всъщност по-рано, изчаках малко и тъй като няма табела никъде се обадих по телефона, за да рабера дали съм на верния адрес. В последствие любезно ме посрещна жената, с която разговарях. Интервюто протече бързо, но в границите на нормалното. В обявата пишеше млад екип и наистина видях само млади хора. Интервюиращият беше културен човек и се държеше професионално. Представих се, отговорих им на въпросите после те ми обясниха какво представлява работата. Накрая казаха, че ще ми се обадят, ако се спрат на мен, и повече не ми се обадиха. Това беше

написано 12.03.2014г. четвъртък в 18:29
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Прочетох всичко, което пишеше тук, но все пак исках да видя за себе си. Бях поканена на интервю в 14.45 Тук първо ми направи впечетление, кой прави среща в такъв час....Беше ми казано да се явя в Младост 1 бл 38Б


Отидов 5 минути по рано да заваря точно някакъв жилищен блок, който е заключен има интерком но никъде не пише че във сградата се помещава фирма. Звъннах на телефона от когото ме поканиха за интервю. Няма отговор. Изчаках поне нали беше 5 мин по рано....Никой не се обажда, звъннах пак. При което жената ми казва КАКВО ИСКАТЕ...обясних че съм тук за интервюто и преди да мога да се изкажа че не съм сигурна дали съм на правилното място ми се каза АМИ ЩЕ ПОЧАКАТЕ и тряс на телефона.


Аз чаках 30 минути....отпред пред един блок....преди да си тръгна звънях пак два пъти ей така от любопитсво. Никакъв отговор. Прибрах се аз вкъщи и ми се звъни от номера, аз вдигнах и от отсрещната стрна ДА КАЖЕТЕ, аз обяхних че аз съм за интервюто и тази жена като че ли въобще не си спомняше за какво става въпрос. Почна да се извинява, че телефона бил в колегата й само за 10 мин и тънъ....попитаме дали искам да си направя нова среща. Аз в лицето им казах че аз за такава компания не искам да работя.


Това са само фактите, както казах аз вс четох но исках да видя за себе си!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.12.2013г. четвъртък в 18:41
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте.Аз бях поканена на интервю,но се колебая дали изобщо да ходя след мненията,които прочетох.Бих искала да ви попитам каде ви се проведе интервюто-предполагам в Младост 1 бл.38Б?

написано 11.12.2013г. четвъртък в 11:32
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Както има една поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат", така за работата се разбира по интервюто за какво става дума на пръв поглед. Много несериозно отношение. Интервюто трая точно 3 минути, без да преувеличавам. Усещах в интервюиращия едно нервно желание да приключим по-бързо. Седнах, нямаше  CV пред него, само един списък със зачеркнати имена. Каза ми да разкажа за себе си, споделих за 1 минута с какво съм се занимавала, след което последва "психологическата"част-какви качества ще изтъкна у себе си. Обясни ми точно с 3-4 думи в какво се състои работата. После му звънна телефона и интервюто приключи. Иначе обявата е перфектна - добра заплата, добри условия, човек се подвежда. Но след такова отношение на интервюто, не бих започнала да работя там, което е сигурно, защото човекът явно по други критерии избира. Както и да е, отбелязвам, че вчера видях абсолютно същите текстове на още 3 обяви - но на различни фирми. Едва ли е случайно. Направете си сметка за какво става дума. Би било добре ако някой работил във фирмата сподели мнение.

написано 13.09.2013г. събота в 16:37
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Въпреки, че бях прочела долното мнение, отидох на интервю, наистина на табелата долу пише ВИП Пропъртис. Само си загубих времето. "Интервюто" протече точно 5 мин, дори не са си направили труда да разпечатат CV-то ти, задават ти някакви въпроси като "пушите ли, любима книга и какъв опит имате до сега" и попълват в някаква бланка, обясняват ти набързо за позицията и ти казват как имало 2 седмици обучение, за което не се заплаща. Мисля че това е достатъчно, за да си направите извода дали си струва да ходите, освен ако не кандидатствате за брокер, тогава има вариант за твърда заплата или процент, но като цяло са малко съмнителни.

написано 17.05.2013г. събота в 14:14
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел офис мениджър
в град София

Тази фирма подвизаваща се в Младост 2 бл.292(няма табела с име )


но за сметка на това има табела на Вип Пропартис,и както човек от самата фирма каза има и още 5 фирми регистрирани на същия адрес,ми се обаждат с покана за интервю и аз отивам на мястото установявам че такава фирма по табели няма и искам обяснение,човека отсреща ми казва гореспоменатите неща и ме пита длъжен ли е да ми дава обяснение защо няма табела,когато казвам да мисля че е редно да кажете той с пренебрежение казва Нямам време.....това отговор ли е???,и настоява да му отговоря дали ще остана на интервюто.Тръгнах си не смятам че трябва да се премълчава информация и все пак е коректно да се обясни тази уж малка подробност,след като самата фирма даже няма и сайт....що за агенция за недвижими имоти е това.....сами си правете изводите......

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 7 от общо 7

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88326 мнения за 7764 фирми!