Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.03.2014г. четвъртък в 10:13
отношение настоящ служител
към обект/отдел канализация кв АПК Стара Загора
в град Стара Загора

Като виждам колко обяви има в Jobs.bg, реших да напиша нещо като предупреждение за поредния кандидат: предстои Ви унижение от въпросната фирма - ще Ви назначи не в Булкон Риал Истейт, а друга измислена фирма, не за парите, които са уговорени, а може би и за 4 часов работен ден (реално ще си работите по 9 часа, вкл събота и неделя); освен, че ще Ви се наложи да работите в хаос, без необходимата механизация, горива, материали и каквото друго се сетите и няма да ви плаща, накрая ще Ви обвини в кражба, нелоялност, некомпетентност и ще Ви заплашва с дисциплинарно уволнение, защото "така съм решил".

написано 15.10.2013г. сряда в 11:01
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел офис
в град София

Въпреки всичко,което прочетох в БГ Работодател за тази фирма,реших да се запозная от първа ръка каква е истината.Мислех, че не може да има само негативни мнения и че сигурно конкуренцията злослови.


Да ама се оказа, че всичко е вярно.Работата в тази така наречена "фирма"е вредно за здравето.


Избягвайте да си имате работа със следните фирми:


Булкон Риал Истейт ООД


Булкон-Х


Строителство и ремонти 50 ЕООД


Девин строй 65 ЕООД


Всичките са под управлението на един човек - въпросният  Дамян Христов от с.Мечка.


А за изработените пари- ще има да взимам.


Както се казва: "Светът е малък".

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.05.2013г. вторник в 08:10
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

 Виж БулКон-Х и за таз непитай! Баровеца е един и същ и методите на работа - "пари нема действай!" също. Изводите оставям на Вас.

Показани мнения 1 - 4 от общо 4

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88287 мнения за 7761 фирми!