Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.09.2014г. вторник в 14:39
мнение от
отношение бивш служител
в град Велинград

 Това е фирма на Флоримонт - едни от най-големите боклуци!

написано 20.08.2014г. четвъртък в 16:42
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Благодаря ти.

написано 19.08.2014г. сряда в 17:17
мнение от
отношение бивш служител

Христо, това е фирма на небезизвестниа ФЛОРИМОНТ. Абсолутни утрепки са! Бягай надалеч от тях!

написано 18.08.2014г. вторник в 16:09
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Гледам имат обяви за всичко явно е голяма фирма но нямат уеб сайт

написано 18.08.2014г. вторник в 14:38
мнение от
отношение бивш служител

Христо, не ти и трябва братле!

написано 18.08.2014г. вторник в 12:26
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Здравйте, немога данамеря контакти за тази фирма.

написано 19.05.2014г. вторник в 12:36
отношение настоящ служител
към обект/отдел централен офис
в град София

Няма нищо поръчано от шефа. В тази компания работим около 400 човека и решихме най-после и ние да напишем какво мислим за фирмата. Да, доволни сме. Да, харесва ни. Да, работим тук отдавна. Или ни мислите за мазохисти?


Престанете със злобните си коментарчета. Престанете да плюете. Съсредоточете се в уменията си ( ако имате такива ). Опитайте се да правите нещо пълноценно. Стига с тази злоба, стига с тези ругатни. Прави са хората, че българите са такива- само знаят да мрънкат и да се оплакват. То, затова цялата ни държава е на това дередже.


Защо никой от вас не написа какви са личните му пропуски, какви са професионалните му пропуски, защо не е одобрен за работа или защо е освободен от работа? Защото е по-лесно да напишете, че проблемът е във фирмата, нали ? Да, но не е така.


Престанете вече, стига с този негативизъм. Има толкова положителни и хубави неща, на които можете да обърнете внимание, това ли е основното Ви занимание- да четете и да плюете. Тъжно е !!! Инвестирайте по-добре времето си в лично самоусъвършенстване.


Който има желание да работи, да се развива, да се учи, нека пробва. А относно заплащането....пълни глупости. Малко по-интелигентните от вас, би трябвало да знаят, че законът е такъв, че защитава НАПЪЛНО служителите. Няма как да не Ви се плати, няма как да не си получите парите. Ние сме, може би, от малкото работодатели, които държат всичките им служители да имат трудов договор. А имайки такъв, законът Ви пази.


Да, за фирма Стоянчо Траянчев ( например ) няма да намерите нищо в интернет, защото там работят той, жена му, леля му и вуйчо му. Ние сме 400 човека и 399 от нас са доволни, че работят тук.


Кой друг работодател дава безплатно да се ползват услугите на компанията от служителите и техните роднини, кой друг работодател има специално обедно меню, приготвено за служителите, кой друг работодател отделя от бюджета си хиляди левове месечно за обучение на персонала, за служебни командировки в страната и чужбина. Да, нас ни пращат в чужбина- Гърция, Турция, Румъния, Италия, Франция и Испания, преди няколко дни 7 колеги се върнаха от Дубай. Когато го пишем обаче тук, Вие веднага ни обвинявате, че е нагласено и измислено. Да де, но не е. Престанете да споменавате имена на хора, които дори не познавате. Колко от Вас познават лично, Дойчев, Атанасов и другите, които цитирате? Колко от тях са отишли при тях лично, за да се оплачат или да споделят проблем? Нула, нали ? Собствениците са напълно достъпни и готови да разговарят с всеки, а не като онези шефове „мутри“, които се крият и които имат по 5 секретарки, които „ще предадат“, че някой ги е търсил.


Всеки човек има своите лични черти на характера, всеки от нас е различен от другите, всеки има своите специфики. Затова сме и толкова различни. Не винете хората, че не са като Вас. Приемете всеки със своите особености и се опитайте да намерите допирна точка. Не е нужно да ги съдите за това, че са те. Както никой не съди Вас. Всеки има право на мнение, живеем в свободна страна. Но не сте прави.


И тъй като тук фигурират предимно коментари за лошо отношение, неизплатени заплати, получени глоби, затова решихме да разкажем малко и ние, служителите в компанията. Нас НЕ ни бият, НЕ ни псуват, НЕ ни уволяват, НЕ ни малтретират и стресират. Ние също имаме сметки за плащане и работим за заплата. И сме тук, вече толкова години, защото се чувстваме добре и сме ценени добре. Ние сме научили много за тези години. А Вие....Вие ще си останете на това ниво и след 5 години, ще продължавате да пишете по форумите и да излизавете нагативизма си върху някоя друга компания.


В България безработица няма!!! Има хиляди хора, на които просто не им се работи. Холяди такива като Вас, които предпочитат да седят пред компютъра и да обиждат, вместо да работят и да се борят за своето професионално развитие.


На новите кандидати за работа мога да кажа само едно- елате и вижте как работим, поговорете с няколко човека от екипа и ще се уверите в думите ми. Не ряврайте на хора, голяма част от които дори са нереални, а са коментари, добавени от наши конкуренти. Всеки има своя гледна точка и Вие имате право да добиете своя такава. А това ще стане единствено на място.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.05.2014г. петък в 18:01
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел фсо
в град София

Здравейте на всички, във фирмата работя от 2 години.Собственикът на фирмата и Управителя на фирмата са млади и успешни бизнесмени, с успещно реализирани бизнес пректи.Фирмата се развива постоянно с нови бизнес проекти. Работата е динамична и колектива е млад и амбициозен. Всеки получава заплащане , изчислено на показани качества и умения във фирмата. Всеки които желае при проявен интерес, го съветвам да кандидатсва за харесаната от него обява.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.05.2014г. петък в 14:19
мнение от
отношение -- няма данни --

КАК ТАКА ПЪК ЕДНОВРЕМЕННО РЕШИХТЕ ДА ЗАЩИТИТЕ ФИРМАТА? ПОСЛЕДНИТЕ МНЕНИЯ МИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ПОРЪЧЕНИЯ ОТ ШЕФА.

Показани мнения 1 - 10 от общо 16 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88279 мнения за 7760 фирми!