Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.05.2014г. петък в 18:01
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел фсо
в град София

Здравейте на всички, във фирмата работя от 2 години.Собственикът на фирмата и Управителя на фирмата са млади и успешни бизнесмени, с успещно реализирани бизнес пректи.Фирмата се развива постоянно с нови бизнес проекти. Работата е динамична и колектива е млад и амбициозен. Всеки получава заплащане , изчислено на показани качества и умения във фирмата. Всеки които желае при проявен интерес, го съветвам да кандидатсва за харесаната от него обява.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.05.2014г. петък в 14:19
мнение от
отношение -- няма данни --

КАК ТАКА ПЪК ЕДНОВРЕМЕННО РЕШИХТЕ ДА ЗАЩИТИТЕ ФИРМАТА? ПОСЛЕДНИТЕ МНЕНИЯ МИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ПОРЪЧЕНИЯ ОТ ШЕФА.

написано 15.05.2014г. петък в 12:17
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Реших да се включа и аз с малко мнение независимо, че съм тук от 2 месеца. Преди да дойда на интервю и аз попаднах на негативни мнения и си казах, къде ли отивам? Да, но всеки е различен и на мен лично не могат да ми повлияят никакви коментари за каквото и да било в интернет. Всичко си е до човека !!! В крайна сметка на всички им е най-лесно да изкажат негативно мнение, винаги лошата информация е налична преди добрата.  Знаете ли обаче, че има една малка разлика в мисленето на хората? Тези, които са негативни по природа виждат само и единствено винаги лошата страна на нещата и все са недоволни. Тези неща ги казвам, с оглед всички коментари които изчетох преди да реша да попиша и аз. Към момента не съм имала абсолютно никакви проблеми нито с ръководството, нито със заплата, нито с глоби и за това ми е малко странно четейки тези неща.

написано 15.05.2014г. петък в 11:22
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Маркетинг
в град София

Ми аз работя вече 3 години и повече и не мисля, че е лошо да се работи интензивно. С положително мнение съм и ме очудва защо пишат хора, които са били кандидати.Моля Ви пренесете безумния "хейт" на друго място или бъдете полезни.


Благодаря 

написано 13.05.2014г. сряда в 14:55
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Аз съм служител във фирмата повече от една година и противно на "хейтърите" в този сайт, за времето през което работя за тези хора мога да изкажа само позитивно мнение.


Служителите на "Луминати" се ползват с много привилегии, които са немислими при повечето работодатели в българия (специално за българските фирми). Заплащането е адекватно и повече от добро спрямо българските стандарти и естествено зависи от длъжността и дейностите, които изпълняваш. Дават възможност за развитие и се научаваш да работиш с хъс, и да докарваш започнатото до край. Тук е момента да подкрепя мнението на колегата Шопов и това, че хората, на които им се работи биват високо ценени и уважавани - съгласете се с мен, че в България това се среща все по-рядко. Пълно е със съграждани с големи претенции, основани само на самочувствие без никакво покритие и образование, което в повечето случаи е само един документ. 


Ние сме здраво стъпили на земята и се стремим да вървим напред, и явно успяваме! Швфовете са млади и пълни с нови идеии, така че текучеството едва ли ще намалее, защото тепърва фирмата ще се разраства, а това че рядко се намира качествен персонал няма как да се избегне.


През тази една година заплатата ми е забавена точно два пъти и винаги съм си я взимала до стотинка, получавала съм глоби, както и много мои колеги, но винаги са били с основание, като това всеки път ме е карало да ставам все по-добра в работата си. За сметка на това получавам ежемесечни бонуси под формата на служебни почивки в хотелите, нов служебен телефон, безплатна храна и парични допълнения към заплатата - ТОВА...за една година...СИ Е ДОСТА ДОБРЕ!


Аз ще продължавам да се стремя работата да върви гладко, а Вие с негативните коментари - явно имате доста свободно време, което да отделите за писане на пълни глупости - хора, които дори не са работили за Паскал Дойчев!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.05.2014г. вторник в 22:19
отношение настоящ служител
в град София

Изчетох много негативни мнения не само за фирмата,но и за собственика и управляващия екип.Аз работя от две години и до сега разбрах,че времената на скатаване,крадене и какви ли не други непрофесионални навици и "дейности" нямат място тук.Ако на някой му се работи и го прави съвестно,сякаш е негово,всичко си е наред.От изписаното от "служители" мога да кажа,че явно са свикнали да имитират работа и за това  са останали негативно настроени и изливат какво ли не във виртуалното пространство.Когато човек си бръкне в джоба и плати за грешките си не е правилно да се обвинява някой от управляващите,а да се постави на мястото на човека,който е инвестирал достатъчно много,както в обекти,така и в обучение на служители,работни облекла,служебни телефони и какво ли не още.Ако всички вие вадите тези средства от собствения джоб,едва ли щяхте да хулите и обвинявате по този начин.Може понякога да се забавят заплатите,но са се изплащали до стотинка.Нека не си затваряме очите и да признаем,че има много фирми,които дължат заплати не за един,а няколко месеца и едва ли няколкодневно забавяне е било фатално.За да се изкарат тези стотици хиляди за заплати трябва да се спечелят и без добросъвестни и можещи служители това ще е трудна задача за всеки работодател.Ако някой от вас си беше направил труда да се замисли как трябва да осигури всички тези условия за работа и заплати,едва ли щеше да почуква по клавиатурата на компютъра с негативни редове.Както са казали старите хора : Каквото повикало-такова се обадило.Ако работиш в пълния смисъл на тази дума и го вършиш максимално добре,всичко се забелязва,колкото и да не ви се вярва,но също така и се вижда,когато се скатаваш или шикалкавиш.За финал искам само да добавя,че ако цените труда на другите и вашият ще се оцени,но за да се случи,трябва да се раздавате в работата си,сякаш е ваше и вие плащате за всичко.Не си мислете,че да сте работодател на толкова голяма фирма е като каране на колело - яхваш седалката,завърташ педалите и вече се носиш по пътя.Отърсете се от тази стара народопсихология,че пари се взимат,като може и да не се ги заслужил.Тук това няма как да се случи.Със сигурност след тези мои редове ще изпишете още негативизъм и това си е ваше право,но за миг се опитайте да застанете извън себе си и погледнете всичко от другата страна.Ако след това ви се пишат глупости,то просто го направете.Всеки има право да изказва позицията си,независимо дали е вярна или е само емоционална.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.04.2014г. петък в 10:32
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Поредната обява за лична охрана от тази сериозна фирма. Този път се търси практикуващ ММА !?. Моат опит като такъв в българската действителност сочи два варианта на работа, даго кажем просто така: 1. Да пазиш субекта от хората и 2. Да пазиш хората от субекта - за жалост случвало ми се е. Та питам се, след като толкова често си сменят гардовете, какво се случва? Бият си камшика хората или често ги бият до спукване заради сигурността на охраняваните? И според ръководството на фирмата ММА ли е критерий за ефективен бодигард? Не видях в сайта коментар от някой шеф на Луминати при наличието на толкова "хвалби" за компанията. То е ясно че в БГ нещата са особени и ще се радвам да прочета коментар от колега вече работил за Луминати като лична охрана. Все пак всеки гард е добре да знае за кого си рискува з.......ка и до каква степен. Ще се радвам да разбера аджеба, каква е степента на заплаха към тази фирма /или пак говорим за имиджови гардове/, ако ще падат обяви през месец

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2013г. вторник в 14:06
мнение от
отношение кандидат за работа

Тази фирма е на същите собственици, като на хотел Фламонт. Можете да проверите. Обявите им се търкалят от една година в jobs.bg. Съветвам ви да проверите собствениците наистина кои са, защото те я създадоха тази фирма, понеже излезе много чернилка на другата им фирма и хората не кандидатстват там. За да не се заблудите и да попаднете в техния капан хубаво проучете кои са собствениците, прочетете коментарите за другите им фирми и се замислете струва ли си? Да не плачете след това?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 9 от общо 9

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83371 мнения за 7276 фирми!