Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 13.02.2014г. петък в 15:58
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Централен офис

Само една дума - Флоримонт. Има много изписано в нета за тях. Фирма със солиден капитал и имоти, но за съжаление с най-некадърния мениджмънт. НЕ РАБОТЕТЕ ТАМ. Нищо хубаво няма да видите. Паскал, Андон, Краси - все противни личности, с манталитет на мутри и мислене на изманици. Текучеството на персонал е невъобразимо защото просто не могат да управляват персонал- заплахи, глоби, физичеки саморазправи, викане, бавене на заплащане - това са инструментите за управление на персонал. Има само няколко стари служители ( разбирайте повече от година) и за съжаление те също са придобили манталитета на шефовете си за да оцелеят.Некадърността е ужасна, координация между отделите няма. Обектите им са лъскави  и скъпи ( страшна еклектика между кичове , което е "вкуса" на Паскал Дойчев) , но това е само лустро, отвътре е гнило, няма инцталации, безопасност, мебелите са китайски, елементарни правила за строителство не са спазени. Пълно фиаско!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.01.2014г. четвъртък в 11:05
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

ВЕЛИКИЯт "ФОРИМОНТ"!!))


Завършиха обектите си в Младост 4 и на бул."България" и Околовръстното,набирайки работници чрез над 20 фирми,завъшващи на "пропъртис" и други екзотични определения в продължение на над 4 години...И аз работих 15 дни ангария там!-въоръжена охрана и опашка от чакащи трудовите си възнаграждения от цялара страна...


ТЪПО,БЕЗДАРНО,ПРЕСТЪПНО,ОБИДНО...


УСПЕХ!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.01.2014г. събота в 13:04
мнение от
отношение кандидат за работа

Благодаря на колегите които са писали и предупреждават за такива работодатели - чорбаджии самозабравили се маймуни.Благодаря ви още веднъж защото аз не бих ги изтърпял като вас а бих им счупил гадните тикви защото изпитвам отвръщение от измамници и престъпници както и изблик на нерви,вие ме спасихте да не се занимавам с такива мърши.

написано 06.11.2013г. четвъртък в 10:32
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

кандидатствах в тази фирма и за мое съжаление това е поредната БГ далавера на някой си.Отидох,одобриха ме а после чаках въпросния шеф 3 дни да благоволи да ме приеме да разговаряме и когато това се случи седя 3мин. и каза че е много зает да ме слуша и да му напиша на лист.Питам се щом търсят работници с това отношение как мислят да работят.Между временно пред офиса чакаха около 17 млади хора които се буистваха че не са им изплатили задълженията за които са се трудили повече от месец.ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ НА ГЪРБА НА ОБИКНОВЕННИЯ РАБОТНИК.това е холдинг от фирми ЛУМИНАТИ,Фитнес ПУЛС,ФЛОРИМОНТ - МОШЕННИЦИ

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2013г. вторник в 14:06
мнение от
отношение кандидат за работа

Тази фирма е на същите собственици, като на хотел Фламонт. Можете да проверите. Обявите им се търкалят от една година в jobs.bg. Съветвам ви да проверите собствениците наистина кои са, защото те я създадоха тази фирма, понеже излезе много чернилка на другата им фирма и хората не кандидатстват там. За да не се заблудите и да попаднете в техния капан хубаво проучете кои са собствениците, прочетете коментарите за другите им фирми и се замислете струва ли си? Да не плачете след това?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.07.2013г. събота в 12:40
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел софия,площад независимост
в град София

фалшива фирма е.само лъжат работниците с тр.договори,а пари през крив макарон.и постоянно си сменят имената на фирмата.Паскал и Красимир са мошенници.ЗАПОМНЕТЕ ИМ ИМЕНАТА.

Показани мнения 1 - 7 от общо 7

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81400 мнения за 7088 фирми!