Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.03.2013г. събота в 21:23
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте! Кандидатствах за работа в тази фирма (преподавател по английски език) по обява, публикувана в интернет. След като ми се обадиха, отидох в единствения им офис на бул. Тотлебен в София, в близост до Пирогов. На въпросното място в някакво мазе ВЕЛИКАТА ШЕФКА ми проведе подобие на интервю с елементи на английски език. Уведоми ме, че след това трябвало да държа изпит, след това едноседмично обучение и ако евентуално ме харесали, щели да ме назначат. Обещаха да се свържат с мен след 2 дни, но, както може би се досещате, не си спазиха обещанието. След около 2-3 седмици реших да се обадя да попитам все пак какъв е разултатът ми от изпита, а секретарката ми каза, че ще ми се обади по-късно да ми каже, тъй като трябвало да направи справка. Не се обади! Правете си сметка какви са тези хора, които на всичкото отгоре имат наглостта и да възпитават деца в никому известната си школа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88326 мнения за 7764 фирми!