Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

Добавяне на мнение за фирма "Хепи Трейдинг ЕООД"

Правила за писане на мнения:

 • Уважавайте себе си, за да ви уважаваме и ние!
  Пишете коментарите си така, че да не се срамувате от тях по късно. Ако избягвате дребнавите нападки и пишете по същество, мнението ви ще има по голямо влияние.
 • Потърсете фирмата преди да пишете мнение!
  Ако фирмата вече я има, а вие пишете мнение като за нова, то мнението ви ще отпадне заедно с фирмата дубликат. Ако имате забележки по информацията за самата фирма, използвайте посочената връзка в карето с информация за фирмата, която ще ви отведе в специализиран формуляр.
 • Не маркирайте само -5 или само +5!
  Обмисляйте добре вашите оценки. Ако слагате само екстремни оценки, мнението няма да бъде зачетено, защото ще се счита за несериозно!
 • Вашите оценки ТРЯБВА да бъдат защитени с подобаващ коментар(обяснение)
  Пишете обстоятелствени коментари. постарайте се да не използвате вътрешнофирмен жаргон. Хората, които ги четат, по всяка вероятност, не са от фирмата.
 • Пишете мнението по същество!
  Сайта е за работната атмосфера и трудовите условия във фирмите все пак!
 • Пишете културно! Пишете на КИРИЛИЦА!
  Ругатни и расистки изказвания няма да бъдат толерирани. Коментари съдържащи личностни нападки и цинизми ще бъдат изтривани. Не пишете коментарите си само с главни букви.
 • Мненията насочени към администраторите на сайта се трият!
  Ако имате какво да кажете на администраторите, използвайте нашата форма за контакти. При смесване на мнение към администраторите и за работодателя е много вероятно да бъде изтрито цялото! Това е защото НЕ радактираме мнения към работодатели и не ни оставяте избор, а не защото така ни харесва!

За повече подробности прочетете FAQ и условия за ползване.За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!